17 Noiembrie 18

Vloggerii in goana dupa vizualizari ataca Ortodoxia si familia

  • 25 Aprilie 18
  • Atei militanti
  • 0
    Vloggerii, vedetele internetului nu sunt altceva decat niste oameni creativi dar care de multe ori din pacate ataca Ortodoxia fara a o cunoaste. Este adevarat ca nu toti fac asta, ci doar o parte dintre ei, o parte care propune subiecte pro-LGBT, pro-masturbare sau alte subiecte in care se ataca Biserica Ortodoxa.
    Dragilor, cand vine vorba de Biserica Ortodoxa trebuie sa stiti ca Biserica este formata din oameni iar ea exista si ca institutie pentru ca trebuie sa plateasca astfel taxe si impozite in ciuda a ceea ce spun "carcotasii". Concluzia e ca eu ca si ortodox fac parte din Biserica asa cum face parte si un preot sau episcop respectand insa aceste titluri cum se cuvine.
    Nu o sa stau sa dau nume pentru ca nu oamenii trebuie să fie mentionati aici ci faptele acestora care lasa de dorit. Persoanele care ataca Ortodoxia si familia sunt tineri care promoveaza sexul oral, comportamentul LGBT, masturbarea si care niciodata nu au trait in viata Bisericii si nu cunosc Biserica, fara a mai discuta despre invatatura Bisericii.
    In situatia in care nu cunosti Biserica mi se pare un gest cel putin penibil sa discuti despre ea jignind-o si incercand sa o injosesti, fara a cunoaste faptul ca te injosesti singur/singura din moment ce discuti despre ceva ce nu cunosti.
    Biserica, dragilor este trupul viu si rugator catre Dumnezeu intru dreapta credinta, ea are o invatatura corecta si dreapta dar este formata din OAMENI care gresesc contrar invataturii ortodoxe, in concluzie nu caderile preotilor sau ale mirenilor reprezinta Biserica ci faptele conform invataturii ortodoxe. Lucrul asta trebuie sa-l retina acesti vloggeri, dar e greu de retinut esentialul se pare ...
   
    P.S. Site-ul Deinteres.org NU are absolut nimic cu vloggerii ci atentioneaza cititorii acestui site cu privire la anumite aspecte din mediul online. Este de retinut ca si noi ca si comunitate urmarim multi vloggeri respectandu-i si promovandu-i pe unii dintre ei, care cu adevarat merita.

Foto: citateortodoxe.ro
Recomandam si articolele: Iată unele dintre cele mai importante dovezi istorice necreştine ale existenţei lui Iisus, Argumente scripturistice pentru cinstirea sfinţilor şi a icoanelor, Este ateismul cea mai sângeroasă religie din istorie?, DOVEZI, MARTURII SI FAPTE: Sfanta Inviere a Domnului nostru Iisus Hristos sau Patriarhul Romaniei nu aduna, ci daruieste bani, iar contributia Patriarhiei Romane la bugetul de stat este dubla fata de suma primita.
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe

Total online: 3
Vizitatori: 3
Utilizatori: 0