24 Ianuarie 19

"Virusul a dispãrut complet, fãrã niciun tratament"

  • 22 Noiembrie 17
  • Minuni ale Sfintilor cu puterea lui Dumnezeu
  • 0
    „Mare este Dumnezeu întru sfintii Sãi.” Am si eu de mãrturisit mai multe minuni fãcute de Dumnezeu prin intermediul sfintilor Sãi în legãturã cu mine si familia mea. De-a lungul vietii am primit mereu ajutor de Sus, chiar dacã nu îl meritam, dar ceea ce vreau acum sã spun este cã l-am simtit în fatã, cerând ajutor de la sfinti, printre care Sfântul Ierarh Nectarie.
    Nu mai retin cum am aflat de Sfântul Nectarie, stiu doar cã am citit viata lui, cu minunile fãcute oamenilor din Grecia si celor care ajungeau la moastele sale. Asa am început sã citesc acatistul lui si sã cer ajutor pentru a mã angaja conform pregãtirii mele profesionale. Citeam acatistul lui într-o zi si, în a doua zi, pe cel al Sfântului Ioan Rusul. Dupã un timp, am participat la un concurs si l-am luat dar, pentru cã nu m-am încrezut total în puterea lor, nu am nimerit-o asa de bine.
    Am trecut prin momente mai grele si umilitoare (pe care le meritam), pânã când mi-a venit rândul si m-am asezat la locul meu, acolo unde îmi plãcea (ca asistentã medicalã) dupã ce i-am rugat din nou pe Sfântul Nectarie, pe Sfântul Ioan Rusul si pe Sfântul Serafim de Sarov, si mai ales cu ajutorul si binecuvântarea duhovnicului meu.
    Dupã un an si jumãtate, pentru pãcatele mele, m-am îmbolnãvit de hepatitã cu virus C, foarte agresivã, cu simptome foarte urâte. Am cerut ajutorul celor de lângã mine, care s-au rugat, precum si duhovnicului meu si am început din nou sã citesc Acatistul Sfântului Nectarie, al Sfântului Pantelimon, al Sfântului Înger pãzitor si, tocmai în acea perioadã, au venit la noi în oras moastele Sfântului Nectarie. Am avut o mare bucurie când eu, o pãcãtoasã, am avut ocazia sã mã închin acestui mare sfânt si tãmãduitor. Am plecat din spital în halat (biserica era aproape), si m-am rugat sfântului sã mã vindece.
    În ziua când au fost luate moastele sale din oras, l-am rugat sã mai treacã o datã pe la mine si, în ziua aceea, seara a venit o prietenã de-a mea cu icoana lui, primitã atunci de la un preot, si mi-a dãruit-o mie. Nu-mi venea sã cred cã mi se întâmplã mie. Apoi evolutia bolii a fost foarte bunã, spre surprinderea medicilor, rezultatul analizelor a ajuns aproape de normal. Dupã trei luni, virusul a dispãrut complet, fãrã niciun tratament. Asta a fost o mare minune pentru mine, dar si pentru medici. Mai târziu am ajuns si la Iasi, la biserica Sfântului Nectarie, si am dat un pomelnic de multumire. De asemenea, am în casã ulei de la sfintele sale moaste cu care ung copiii de câte ori îi doare câte ceva, si ajutorul lui nu întârzie sã aparã. (Argentina Enache, Vaslui) 

Extras din: Sfântul Nectarie / Vindecãri minunate
Editura Areopag / Editura Meditatii Bucuresti, 2012
Ediþie îngrijitã de Ciprian Voicilã / Volum coordonat de Danion Vasile
Carte apãrutã cu binecuvântarea Înalt Preasfinþitului Arhiepiscop Justinian Chira al Episcopiei Maramureºului ºi Sãtmarului
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0