24 Octombrie 18

Urmeaza Halloween, adica urmeaza ca parintii si profesorii sa-si imbrace copiii in draci, vrajitori sau morti

  • 25 Octombrie 17
  • Atei militanti
  • 0
    „Părintele” modern al „bisericii lui Satan”, Anton Szandor LaVey, obișnuia să spună că Halloween este una dintre cele mai mari sărbători în calendarul satanic, alături de „Noaptea Walpurgică“ sau Sabatul vrăjitoarelor, de pe 1 mai" conform ro.wikipedia.org .
    Anul acesta pe data de 31 Octombrie, ca in fiecare an din pacate se promoveaza "sarbatoarea" Halloween, o "sarbatoare" pe cat de penibila pe atat de infricosatoare. Asocierea cuvantului penibil in acest context a fost folosit pentru ca este cel putin penibil sa te gandesti ca ar putea fi benefic in vre-un fel, un lucru pozitiv faptul ca iti costumezi copilul in drac, in moarte sau altceva. Cuvantul "infricosator" ca si caracterizare a "sarbatorii" de Halloween este poate cel mai caracteristic cu privire la energia negativa raspandita de acest eveniment.
    Energia draceasca promovata la data de 31 Octombrie naste monstri reali, vezi crime oribile care au avut loc pe 31 octombrie.
    Poate fi vreo legătură înhtre Halloween şi învăţătura creştină? În niciun caz. „Lăsaţi copiii să vină la Mine, că a unora ca aceştia este Împărăţia Cerurilor”, zice Mântuitorul Iisus Hristos. (Matei 19,14)
    Atentie tinerilor cui slujiti, diavolului prin celebrarea hidosului sau creatorului Dumnezeu prin celebrarea Sfinteniei!?
    "Un ziar controlat de episcopii italieni, Avvenire, a cerut în 2009 boicotarea zilei de Halloween, despre care a spus că este „o celebrare a groazei și a macabrului” care ar putea să încurajeze „sectele [satanice] nemiloase și fără scrupule”. Mai multe biserici din Florida au protestat în octombrie 2010 față de decorarea unui parc cu motive specifice sărbătorii Halloween, acuzându-i pe organizatori că promovează imagini ale „crimei și torturii”.
    Originea acestei sărbători poate fi plasată în ocultism și păgânism, iar grupările satanice, în unele regiuni, îi atașează o însemnătate deosebită" conform ro.wikipedia.org .
    Patriarhia Română consideră că la manifestări ca cea de Halloween, "elevii sunt invitaţi şi chiar îndemnaţi la practici oculte şi la adoptarea unui comportament nefiresc, adesea violent", se arată într-un comunicat BOR.
    Patriarhia consideră că în şcoli sunt încurajate activităţi cu efecte negative asupra copiilor, "Familia, Şcoala şi Biserica trebuie să conlucreze pentru formarea şi educarea generaţiilor viitoare în spiritul valorilor autentice din societate, prin cultivarea şi încurajarea cunoaşterii culturii şi tradiţiilor româneşti, a stimulării creativităţii şi iubirii de frumos, a discernământului între bine şi rău, adevăr şi minciună, dreptate şi nedreptate", se precizează în comunicat.

    "Vad tot felul de postari despre Halloween si ma intreb in sinea mea de ce in ceea ce priveste crezul personal si cultivarea simtamantului religios la copii sunt din ce in ce mai multe voci ale psihologilor moderni care insista spre a nu-i indoctrina de mici pe copii, ci sa fie lasati ca singuri la maturitate sa hotarasca asupra optiunii religioase; iar în ce priveste indobitocirea lor prin aceste surogate de sarbatori pseudo-religioase tip Valentine’s Day şi Halloween nu li se prezintă adevarul despre originile lor şi despre semnificaţiile obiceiurilor legate de acestea... caci atunci sigur, macar o parte dintre ei, ar opta sa nu mearga cu valul, ci ar sta contra curentului cu toate riscurile care ar decurge de aici..." scrie Presbitera Iuliana pe Facebook.

Halloween – sarbatoare satanica. Sfantul Ioan Maximovici ii mustra pe cei ce o serbeaza
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0