19 Martie 19

Unul dintre cele mai evidente dovezi ca cei din MEDIA nu stiu ce vorbesc. Pomohaci la 19 ani este subiect de rastalmacire (VIDEO)

  • 09 Martie 19
  • Televiziune, mass media
  • 0
    Exista un NOU articol contra Bisericii Ortodoxe care circula in mediul Online si nu numai. Ziare precum "Ziar de Cluj", Libertatea, CanCan, spynews, ziuanews, ziare.com, ziar.com si altele, plus din cate am inteles ca si televiziunea ar fi preluat stirea, au imprastiat o dezinformare care arata intr-un mod cat se poate de clar ca ei nu cunosc Biserica Ortodoxa dar constant si-au facut prostul obicei de a o ataca, fabricand diverse subiecte "bomba" pentru a o lovi.
    Articolul original ar fi de pe ziardecluj.ro, este scris de catre Liviu Alexa, o persoana care si-a facut o "placere vinovata" in a scrie din ce in ce mai des despre Pomohaci (caterisit de catre Biserica), in acest context facand greseli grave ca si jurnalist.
    In articolul intitulat "EXCLUSIV: Pomohaci, imagini cu el la varsta de 19 ani predicand la o nunta ca membru al SECTEI Oastea Domnului, inainte de Revolutie! Ce tanar era!" aflam ca ORIGINALA miscare "Oastea Domnului" este, socant, secta DIN Biserica Ortodoxa. Pai domnule Liviu Alexa, ori e secta, ori e din Biserica Ortodoxa? Secta este acea organizatie (notati va rog) religioasa DESPRINSA din Biserica mama, ori Oastea Domnului a lui Traian Dorz NU este secta, ci o miscare Crestin Ortodoxa sub ascultarea Bisericii Ortodoxe Romane. Miscarea Oastea Domnului a fost declarata "periculoasa" nu de catre Biserica ci de catre dusmanii Bisericii. Problema este ca dumneavoastra, domnule Liviu Alexa, declarati o miscare actualmente sub ascultarea Bisericii Ortodoxe Romane ca fiind SECTA, stipuland doar la sfarsitul articolului ca ea ar fi fost "reabilitata" cumva, candva ... Amintind, printre altele, de "Traian Dorz, poet si detinut politic, un om cu adevarat special ce a facut 17 ani de inchisoare, condamnat de comunisti pentru crezul sau ortodox.". Normal ca Ortodoxia era considerata "periculoasa" de catre comunisti din moment ce deschidea mintea oamenilor.
    In Romania exista zeci de miscari/organizatii cu numele de Oastea Domnului dar una singura, fix cea la care va referiti dumneavoastra (ghinion), este sub ascultarea Bisericii Ortodoxe Romane.
    Domnule Liviu Alexa, pentru a nu mai imprastia pe viitor informatii rastalmacite in ceea ce priveste Biserica, incercati domnule sa sunati la Patriarhie, faceti-va curaj si informati-va si dumneavoastra cu privire la Biserica asta pe care o tot ponegriti....


Sursa Foto: ActiveNews
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe

Total online: 2
Vizitatori: 2
Utilizatori: 0