22 Octombrie 18

Un militant contra Ortodoxiei jigneste crestinii si minte in ceea ce priveste dreapta credinta

  • 15 August 17
  • Atei militanti
  • 0
    Pe langa ateii militanti au inceput sa apara pe Facebook si posibil islamistii militanti contra Ortodoxiei. Din acest ciclu il amintim pe Adem Devlet care constant, zilnic jigneste in mediul online si dezinformeaza intr-un mod penibil tot ce tine de Ortodoxie.
    Tehnica acestei persoane este ca ORICE se intampla in lume in capul acestuia sunt de vina NUMAI CRESTINII, crestini fac aia, crestinii fac cealalta si asa mai departe. Fara prea multe informatii despre subiectele actuale despre atentate teroriste el acuza oricare ar fi informatiile crestinii pentru ca in viziunea lui crestinii sunt de vina pentru tot raul din lume iar islamistii pe care ii ia in brate constant si la aproape fiecare postare nu, ei sunt personificati de catre Adem Devlet ca fiind aproape niste "ingeri" cu chip de om....da, islamistii aia care printre altele in Coranul lor, prun invatatura lor spun ca daca UN ISLAMISM OMOARA UN CRESTIN VA PRIMI IN CER 70 DE VIRGINE.
    Adem Devlet aduce ca argument negativ versetele din Sfanta Scriptura, mai exact din Vechiul Testament in care se vorbeste despre "Potopul lui Noe", arderea "Sodomei si Gomorei" etc, spunand ca Dumnezeul crestinilor este unul crud si rau dar fix prin aceasta expresie ii atragem atentia lui Adem Devlet ca aceste versete nu arata decat ceea ce au cautat acei oameni toata viata, ce au facut acei oameni toata viata. Adica inainte de potopul lui Noe oamenii traiam cum nu se poate mai rau, mai urat unul cu altul si faceau tot ce se putea mai rau....ei bine, plata pacatului este moartea, moartea vizica, pamanteana pentru a se primi plata cuvenita in cer la JUDECATA. Logica imediata ne destainuie faptul ca Dumnezeu NU OMOARA, ci da viata caci oamenii respectivi viata si-au primit-o de la Dumnezeu iar plata pentru pacatul lor fix de la ei ca si consecinta a propiilor fapte. Aceasta logica simpla nu o au ateii militanti dar nici islamistul (foarte probabil) militant Adem Devlet pentru care nu ai cum sa porti cu el o discutie rationala caci nici Sfanta Scriptura nu o cunoaste cu toate ca vorbeste despre ea si citeaza din ea versete in genul amintit mai sus restalmacind pe retelele de socializare iar cei neinformati, indiferenti la viata lor, indiferentii la ceea ce se intampla langa ei iau ceea ce scrie acest Adem Devlet ca "bun" mai ales ca acest militant se declara pe Facebook ca "jurist". Mi se pare cel putin hilar sa te declari jurist dar sa calci in picioare legile statului jignind si denigrant tot crestinismul, sute de milioane de oameni pe unde se poate ...
    Celor care nu inteleg ce inseamna Ortodoxia, le recomandam aceasta publicatie.
    Nu inteleg ce castiga aceasta persoana jignindu-ma pe mine ca si crestin Ortodox sau mintind despre mine dar 70 de virgine sigur nu ... 
 

Versete din Coran care indeamna la CRIMA

Islamul esenta raului

"DRAGI CREŞTINI, allah este un demon, un diavol al sângelui, al răzbunării, al urii şi morţii. Nici unde în coran nu spune că allah este iubire. Ci spune că este răzbunător, este invidios, este nemilostiv cu infidelii, allah cheamă la război, la a ucide pe oricine, femei şi copii, oricine nu acceptă islamul. allah în coran spune că cu cât ucizi mai mulţi infideli, cu atât răsplata îţi va fi mai mare, dar este de ajuns unu dacă ucizi şi dacă rămâi musulman toată viaţa, el, allah, îţi va dărui în viaţa de apoi 70 (!) de fete virgine şi un castel de aur, de diamante, rubine, smaralde, cu porţi din chihlimbar şi fildeş, cu porfiră şi mătasea cea mai fină, cu haine din fir de aur, cu veselă de argint, în fiecare cameră a fiecăreia dintre cele 70 de fete virgine, soţiile tale şi sute de servitori. Acesta va fi iadul infidelilor, să fie servitori pentru musulmani, să vadă frumuseţile ce le dăruieşte allah celui ce l-a slujit şi bogaţiile şi să nu se poată bucura de ele. "

ÎNDEMNURI LA LUPTĂ ȘI VIOLENȚĂ ÎN CORAN

    In Coran, Al-Baqara'' Luptati întru calea lui Dumnezeu cu cei care lupta împotriva voastra. Nu fiti călcători de lege, căci Dumnezeu nu-i iubeste pe calcatorii de lege. (190) OMORÂȚI-I ORIUNDE-I ÎNTÂLNIȚI, izgoniti-i din locul de unde va vor fi izgonit. Ispita este mai apriga decat uciderea. Nu va razboiti cu ei In preajma Moscheei celei Sfinte, daca ei nu pornesc lupta cu voi acolo. Daca se lupta cu voi, omorati-i, caci aceasta este rasplata celor tagaduitori. (191) Daca ei se opresc, sa stiti atunci ca Dumnezeu este Iertator, Milostiv. (192) LUPTAȚI-VĂ CU EI PÂNĂ CÂND NU VA MAI FI NICI O ISPITA, CI VA FI DOAR LEGEA LUI ALAH. DACA SE OPRESC, NU-I VRAJMASITI DECAT PE CEI NEDREPTI. '' . 

    Deci arabii nu asteapta neaparat sa fie atacati de evrei sau americani ca sa riposteze, ci pur si simplu ataca oricand sunt indemnati de leaderii lor religiosi sa o faca pe motive ca lupta contra ''necredinciosilor''. 

    ALT INDEMN LA LUPTA IN Coran: ''LUPTA V-A FOST SCRISĂ, insa voua va este sila de ea. S-ar putea sa va fie sila de ceva, Insa sa fie un lucru bun pentru voi. S-ar putea sa iubiti ceva, si sa fie un lucru rau pentru voi. Dumnezeu stie, insa voi nu stiti. (216) 
CÂND TE ÎNTREABĂ DESPRE LUPTA IN RĂSTIMPUL LUNII CELEI SFINTE, SPUNE-LE: “LUPTA IN ACEASTA LUNĂ ESTE O GROZAVIE.
, Insa a-i indeparta pe oameni de calea lui Dumnezeu, a fi necredincios fata de El si fata de Moscheea cea Sfanta este cu mult mai groaznic Inaintea lui Dumnezeu. Ispita este mai groaznica decat lupta. Ei nu vor Inceta sa se lupte cu voi, pana ce nu va vor Intoarce de la Legea voastra, daca vor putea.''. 

    Si iarasi din Coran:,Tu esti Conducatorul nostru! Ajuta-ne noua Impotriva neamului celor tagaduitori ". 

    Sau, Al-Anfal, 6:''Cand Dumnezeu v-a fagaduit ca una dintre cele doua tabere va fi a voastra ati fi vrut ca cea fara arme sa fie a voastra, Insa Dumnezeu a vrut ca Adevarul sa se Implineasca prin cuvintele Sale si ca tagaduitorilor sa li se taie radacinile ''. ... ''(11) Domnul tau a dezvaluit Ingerilor: “Eu sunt cu voi. Intariti-i pe cei care cred si Eu voi arunca groaza In inimile celor care tagaduiesc.  
ZDROBITI-LE GRUMAZURILE, ZDROBITI-LE FIECE DEGET.” (12) Aceasta, caci s-au rupt de Dumnezeu si de trimisul Sau.''. (cand IISUS NE INVATA SA FIM BLANZI SI IERTATORI SI CU DUSMANII NOSTRII SI SA-I INVATAM CU BLANDETE CALEA DOMNULUI SI SA-I MUSTRAM CA PE NISTE FRATI PE CEI CE GRESESC. Iar cei care refuza, sa ne scuturam praful de pe picioare si sa parasim acel loc.), ''... Fata de cei care s-au rupt de Dumnezeu si de trimisul Sau, Dumnezeu este aprig la pedeapsa. (13) Acesta va este voua! Gustati-l! Tagaduitorii, de osanda Focului, vor avea parte. (14) O, voi cei ce credeti! Cand Ii Intalniti pe cei care tagaduiesc gata de lupta, nu le Intoarceti spatele, (15) caci cel care Intoarce spatele Intr-o asemenea zi — daca nu se duce la o alta batalie ori daca nu se alatura unei alte ostiri — acela va atrage mania lui Dumnezeu asupra sa si limanul sau va fi Gheena! ''. 
Deci iata ura impotriva celor care refuza islamul, indemn la lupta si chiar , de fapt, impotriva celor care il tagaduiesc pe Dumnezeu si pe Trimisul Sau , Iisus. 

In Al-Anfal, ''(38)  
    RĂZBOIȚI-VĂ CU EI PÂNĂ CĂND NU VOR MAI FI O ISPITA, ȘI PĂNĂ CE CREDINȚA VA FI INTRU TOTUL A LUI ALAH (D-zeu). Daca Inceteaza, Dumnezeu este Vazator a ceea ce faptuiesc. ''
Al-Anfal:, ''(71) CEI CARE CRED, PRIBEGESC, LUPTA PENTRU CALEA LUI ALAH CU BUNURILE SI FAPTURILE LOR, ADĂPOSTESC ȘI AJUTA, ACESTIA SUNT PRIETENI UNII ALTORA.
    Voi nu sunteti Insa prietenii celor care cred si n-au plecat In pribegie, atata vreme cat nu vor pleca. Daca va cer ajutorul In numele credintei, trebuie sa-i ajutati, Insa nu Impotriva unui popor cu care ati facut un legamant. (72) Cei care tagaduiesc sunt prieteni unii altora. Daca voi nu veti face astfel, pe pamant se va Intinde o razvratire si o mare stricaciune. (73)  
    CEI CARE CRED, PRIBEGESC, LUPTĂ PENTRU CALEA LUI ALAH (D-ZEU), ADAPOSTESC SI AJUTA, ACESTIA SUNT CREDINCIOSII. EI VOR AVEA PARTE DE IERTARE SI RASPLATA IMBELSUGATA. (74) CEI CARE AU DEVENIT CREDINCIOSI, DUPA CE AU PRIBEGIT, SI AU LUPTAT ALATURI DE VOI, EI SUNT DE-AI VOSTRI. .
    Rudele de sange au grija unele de altele. Aceasta este In Cartea lui Dumnezeu. Dumnezeu este Atotstiutor! ''

Tot In Coran, At-Tawba, ''(23) Spune:  
    “DACĂ TAȚII VOȘTRI, FIII VOȘTRI, FRAȚII VOSTRI, SOTIILE VOASTRE, CLANUL VOSTRU, BUNURILE CE LE-ATI AGONISIT, UN NEGOT DE-A CARUI VESTEJIRE VA ESTE TEAMĂ, LOCUINTELE UNDE VA SIMȚITI BINE, VĂ SUNT MULT MAI DRAGI DECÂT DUMNEZEU SI TRIMISUL SĂU SI DECÂT RĂZBOIUL PENTRU CALEA LUI ALAH, AȘTEPTAȚI PÂNĂ VA VENI ALAH CU PORUNCA SA!” ''. ...''RAZBOIȚI-VĂ CU CEI CARE NU CRED IN ALAH ȘI IN ZIUA DE APOI,
cu cei care nu socot oprit ceea ce Dumnezeu si trimisul Sau au oprit, cu cei care nu tin Legea Adevarata dintre cei carora li s-a dat Cartea. 
    RĂZBOIȚI-VĂ CU EI PĂNĂ VOR PLĂTI TRIBUTUL CU MÂNA LOR DUPĂ CE AU FOST UMILIȚI.
(29) Evreii au spus: “Uzair este fiul lui Dumnezeu!” Crestinii au spus: “Cristos este fiul lui Dumnezeu!” Aceasta este vorba din gura lor si ei repeta vorba celor care tagaduiau odinioara. Sa-i bata Dumnezeu! Cum de se Intorc! (30) 

    Sau: in Al-Ankabut: ''Cine lupta, lupta pentru sufletul sau. Dumnezeu este prea Bogat si fara aceste lumi. (6) ''.

    In At-Tawba ''(37) O, voi ce credeti! Ce-i cu voi? Cand vi s-a spus: “Porniti la lupta pentru calea lui Dumnezeu!”, v-ati lipit de pamant. ... (38) DACĂ NU PORNIȚI LA LUPTĂ, ALAH VĂ VA OSÂNDI LA O DUREROASĂ OSÂNDĂ, apoi va va Inlocui cu alt popor si nu-L veti pagubi cu nimic. Dumnezeu asupra tuturor are putere. ... 40. Usori ori grei, porniti la lupta. Luptati cu bunurile si fapturile voastre pentru calea lui Dumnezeu. Aceasta este bine pentru voi, daca ati sti! ... (48) Unul dintre ei spuse: “Scuteste-ma de lupta, nu ma Impinge In ispita!” Oare nu sunt ei cazuti In ispita? Gheena Ii va Invalui pe tagaduitori. ...(72), O, Profetule! Războiește-te cu tăgăduitorii si cu fățarnicii. Fii crunt cu ei! Limanul lor va fi Gheena! Urata devenire! ... (80) Ei urasc sa lupte pentru calea lui Dumnezeu cu bunurile si fapturile lor. Ei spun: “Nu porniti la lupta pe arsita!” ... “Credeti In Dumnezeu! Luptati alaturi de trimisul Sau!” ... (87) Doar trimisul si cei care cred se razboiesc cu bunurile si fapturile lor, acestia vor avea cele mai bune lucruri. Acestia vor fi fericiti! (88) Dumnezeu le-a pregatit Gradini pe sub care curg rauri, unde vor vesnici. Aceasta este fericirea cea mare! ... (92) Sa te ridici insa asupra celor care-ti cer ingaduinta sa nu lupte, caci ei sunt bogati si ar fi bucurosi sa ramana cu cei lasati In urma. ''

    Sau, tot in Coran, sura lui Muhammad, spune asa: ''Atunci când vă intâlniți cu tăgăduitorii, loviți-le grumazurile si când le-ați nimicit forțele, legați-i cu tărie si dupa aceea: fie indurare, fie rascumparare, pana cand razboiul isi lasa jos poverile. si aceasta, caci daca Dumnezeu ar fi voit, ar fi scapat de ei, Insa El a vrut sa-i puna la Incercare pe unii prin altii. El nu va face desarte faptele celor ucisi pe calea lui Dumnezeu, (4) ''.

    Sau in Al-Fath:''Spune-le acelora dintre beduinii care au ramas In urma: “Veți fi chemati impotriva unui popor cu o putere de temut. Ori va veti lupta cu ei, ori se vor supune. Daca dati ascultare, Dumnezeu va va da o frumoasa rasplata. Daca veti Intoarce spatele, precum l-ati Intors si mai Inainte, El va va osandi la o dureroasa osanda (16) Nici o stramtorare asupra orbului, nici o stramtorare asupra ologului, nici o stramtorare asupra bolnavului! Pe cel care da ascultare lui Dumnezeu si trimisului Sau (IISUS), El Il va lasa sa intre In Gradini pe sub care curg rauri, iar pe cel care Intoarce spatele, El Il va osandi la dureroasa osanda. (17)''. 
Deci Coranul te invata sa asculti de Dumnezeu si de Iisus, dar invatatura Lor o neaga, inlocuind-o cu indemnuri la lupta si violenta.

    Sau in Al-Fath:''Alah v-a făgăduit multă pradă si v-a grăbit spre ea. El a Indepartat de voi mainile oamenilor ca aceasta sa fie un semn credinciosilor si ca sa va calauzeasca pe o Cale Dreapta....Daca tagaduitorii s-ar fi luptat cu voi, ei ar fi Intors spatele si nu ar fi aflat nici aliat, nici aparator. (22) Acesta este obiceiul lui Dumnezeu acum si Intotdeauna. ...(23). 

    Sau in Al-Hujurat :''Daca doua tabere de credinciosi se razboiesc, impacati-le. Daca una din ele s-a ridicat pe nedrept impotriva celeilalte, luptati Impotriva celei ce s-a ridicat, pana ce se va pleca Inaintea Poruncii lui Dumnezeu. ...(9)''.... ''Credinciosii sunt numai cei care cred In Dumnezeu si In trimisul Sau si nu se Indoiesc mai apoi si se lupta pe calea lui Dumnezeu cu averile si fapturile lor. Acestia sunt cei sinceri. (15) ''.

    Sau, in Adh-Dhariyat :''Să fie uciși bănuitorii, (10) ei, cei care sunt intr-o prăpastie si nu-și dau seama! (11) ''.

    Sau, in Al-Hashr: ''Alah îi da toata prada trimisului Sau, caci voi nu i-ati sarit In ajutor pe cai si pe camile. ... (6) Ceea ce Dumnezeu a daruit trimisului Sau ca prada de la locuitorii cetatilor, este a lui Dumnezeu si a trimisului Sau,a rudelor sale, a orfanilor, a sarmanilor si a drumetului, Insa nu si celor dintre voi ce sunt bogati. Ceea ce va da trimisul, luati! Ceea ce va opreste, lasati! ... (7) ''.

    Sau, in Al-Mumtahina:''Daca vreuna dintre sotiile voastre fuge la tagaduitori, iar voi Ii veti pedepsi pe acestia, dati despagubire celor ale caror sotii au fugit pentru ceea ce au cheltuit. Temeti-va de Dumnezeu In care credeti! (11) ''.

    Sau tot in Coran, in surele lui As-Saff :'' Dumnezeu Ii iubeste pe cei care lupta pe calea Sa In randuri strânse de parcă ar fi o zidire turnată în plumb. (4) ''.

    Sau, in As-Saff : ''Credeti In Dumnezeu si In trimisul Sau! Luptati-va pe calea lui Dumnezeu cu averile si fapturile voastre. Aceasta va fi bine pentru voi. O, daca ati sti! (11) Dumnezeu va va ierta voua pacatele voastre si va va lasa sa intrati In Gradinile pe sub care curg rauri, cu locuinte bune, In Gradinile Edenului. Aceasta este fericirea cea mare! (12) si va va da ceea ce va place: un ajutor de la Dumnezeu si o victorie grabnica. ...(13).''. 

    Sau in At-Tahrim, spune asa: ''O, Profetule! Lupta-te cu tagaduitorii si cu fatarnicii! Fii aspru cu ei! ... (9) ''.

    Sau in Al-Muddathir, Dumnezeu ar spune despre un tagaduitor:''Să fie omorât precum a hotarat! (19) Da! Sa fie omorat precum a hotarat! (20) .

Sau in Abasa:''Să fie ucis omul! Cât este de tagaduitor! (17) ''. 
    Totusi Biblia spune sa-l inveti, sa-l mustrii sau sa-l lasi in pace daca nici cum nu vrea sa creada, caci il va pedepsi ulterior Dumnezeu. Si nu sa-l ucizi ca in coran !!! De aci cred ca apar crimele arabilor impotriva celor care nu cred in Coran sau vor sa paraseasca aceasta carte mincinoasa. 

    Alte indemnuri din Coran la lupta; In An-Nisa. ''(73) Să lupte pentru calea lui Dumnezeu cei care isi vând viața de acum pe viata de apoi! Celui care lupta pentru calea lui Alah, fie ca va fi ucis, fie ca va fi biruitor, îi vom da o mare răsplată. (74) De ce nu luptați pentru calea lui Alah (D-zeu) de vreme ce cei slabi dintre barbati, femeile si copiii spun: “Domnul nostru! Scoate-ne din aceasta cetate cu locuitori nedrepti. Da-ne noua un obladuitor de la Tine! Da-ne noua un ajutor de la Tine!” (75) Credinciosii lupta pentru calea lui Dumnezeu, tagaduitorii lupta pentru calea lui Taghut. Luptati-va cu prietenii Diavolului, caci capcanele Diavolului sunt slabe. ... Cand lupta le sta scrisa, unii se tem de oameni ca de Dumnezeu ori chiar si mai tare. Ei spun: “Domnul nostru! De ce ne-ai scris noua lupta? De ce nu ai lasat-o mai tarziu pentru alt soroc? Spune-le: “Putina este bucuria Vietii de Acum, Viata de Apoi este mai buna pentru cel care se teme de Dumnezeu. Nu veti fi nedreptatiti nici cat un fitil (de opait).” (77) Oriunde ati fi, moartea vă va lovi, chiar de vă veti închide in turnuri intărite. '' 

    Sau :'' Ati vrea sa-l calauziti pe cel pe care Dumnezeu Il rataceste? Nu veti afla nici o calauza pentru cel pe care Dumnezeu Il rataceste. (88) Lor le-ar placea sa va vada tagaduitori, precum sunt ei Insisi, si astfel sa fiti asemenea lor! Nu va luati nici un prieten dintre ei pana nu vor pribegi pe calea lui Dumnezeu. Dacă întorc însa spatele, prindeti-i si omorati-i oriunde îi veți afla. Nu va luati nici conducator, nici ajutor dintre ei, (89) In afara de cei aliati cu un popor cu care voi ati Incheiat un legamant, ori a celor care vin la voi cu inima stransa de-a lupta cu voi, ori de a lupta cu poporul lor. '' ... ''(90) Veti afla alti oameni care doresc pace Intre voi si poporul lor. De fiecare dată când sunt împinsi la neascultare, sa fie zdrobiți. Daca nu se vor Indeparta de voi, daca nu va Imbie la pace, daca nu-si lasa mainile în jos, prindeți-i, omorâți-i, oriunde-i veți afla. Noi vă dăm împuternicire deslușită asupra lor! ''. 

    Sau: ''Credinciosii care se feresc sa lupte — In afara de cei oropsiti — si cei care lupta pentru calea lui Dumnezeu cu bunurile si fapturile lor nu sunt deopotriva. Alah le da întaietate celor care lupta cu bunurile si fapturile lor asupra celor care se feresc sa lupte. Dumnezeu a fagaduit tuturor bunătăți, însa Dumnezeu le da întâietate luptatorilor față de cei care stau degeaba si lor va da o mare rasplată. (95) El Ii ridica, la El, cu multe trepte daruindu-le iertare si milostenie. Dumnezeu este Iertator, Milostiv. ''. 
   Pai cum este milostiv Dumnezeu si iertator in mintea musulmanilor (desi este), cand mai sus indeamna la crima? Iar intaietate au luptatorii si fanaticii de islamisti, decat cei care refuza crimele? Ce inseamna la musulmani sa lupti pentru Dumnezeu? Nu inseamna sa lupti cu firea pacatoasa, ci sa lupti cu cei care refuza islamul. DUMNEZEU NE INVATA SA NE IUBIM SI SA FIM IERTATORI. IAR IISUS SA MERGEM IN LUME SI SA BOTEZAM CATI MAI MULTI IN NUMELE SAU SI SA PROPOVADUIM: ADEVARUL, IERTAREA, PACEA, DRAGOSTEA , MILA, EVLAVIA, CREDINTA, CUMPATAREA, IMPARATIA CERURILOR, MILOSTENIA SI ASTFEL DE FAPTE PLACUTE INAINTEA LUI DUMNEZEU. Si nicidecum sa ii ucidem pe aceia care refuza. 

    Sau O ALTA MINCIUNA INDREPTATA DESPRE CE AR SCRIE IN TORA SAU EVANGHELIE. Si anume in At-Tawba: ''(110) Dumnezeu a cumparat de la credinciosi sufletele si bunurile lor, dandu-le In schimb Raiul. Ei se razboiesc pentru calea lui Dumnezeu: ucid si sunt ucisi. Aceasta este o fagaduiala intru Adevar in Tora, Evanghelie si Coran. ''. - Asa ceva in Tora si Evangheie nu scrie. Deci cine a citit Tora si Evanghelia, poate realiza aici cu mare usurinta cat de mult minte Coranul.  
    Doar in Tora care a fost inainte si avea specificul de a se apara evreii de invadatori sau sa-si ia tara in stapanire pe care Dumnezeu le-a dat-o de la paganii care L-au parasit pe Dumnezeu. Dar cum arabii nu citesc Biblia, ar crede ca asa ceva ar scrie in Biblie. 

    Sau in Muhammad, Dumnezeu ar spune: ''Noi va vom pune la incercare ca sa-i cunoastem pe cei dintre voi ce sunt luptatori si rabdatori, dupa cum vom pune la incercare si vestile voastre. (31) .... Nu va Inmuiati si nu cereti pacea cand voi sunteti sus, caci Dumnezeu este cu voi si El nu va va amagi pentru faptele voastre. (35) 

Foto: Facebook
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0