22 Iulie 19

Un caine refuza sa-si paraseasca stapanul chiar si dupa moartea acestuia

  • 05 Septembrie 14
  • Stiri de interes
  • 1
Un câine refuză să-şi părăsească stăpânul chiar şi după moartea acestuia

    Pelicula de succes Hachiko a fost ecranizarea unei poveşti reale. Din păcate, trista întâmplare are un nou corespondent în viaţa reală.

    Lao Pan, un chinez sărac de 68 de ani, a murit la începutul lunii Noiembrie 2011. Neavând rude apropiate în preajmă, bărbatul a avut de-alungul vieţii un companion de nădejde. Pe câinele său loial, care nu a uitat de stăpânul lui nici atunci când a murit.
 

    După moartea lui Lao, vecinii s-au mirat de lipsa prietenului său blănos, de care era nedespărţit. L-au găsit câteva zile mai târziu, flămând şi însetat, în afara satului, lângă mormântul bătrânului. Au încercat de mai multe ori să aducă patrupedul înapoi în sat, dar de fiecare dată, câinele credincios, se întorcea la locul de veci, refuzând să mai plece.
Impresionaţi de fidelitatea căţelului, sătenii au început să-i aducă mâncare şi apă în locul acela şi chiar i-au construit un adăpost.
 

Mai multe stiri pe Sursa
 

  Twitter   Delicious   Facebook   Digg   Stumbleupon   Mai multe   

 

Lasa un comentariu
avatar
avatar
0 Spam
1
Un articol cu adevarat emotionant,ce are acelasi subiect ca si cel din filmul atat de indragit de noi toti ,,Hachiko''.Sincere felicitari pentru acest articol de suflet!
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
Citate Ortodoxe