22 Iulie 19

Ultima zi in care se poate cere alternativa pentru cardul de sanatate

  • 09 Ianuarie 15
  • Stiri de interes
  • 1

Ultima zi în care se poate cere alternativă pentru cardul de sănătate

    Ultima zi în care se poate cere alternativă pentru cardul de sănătate. Părintele Justin: “Nu îl primim deloc. Nu semnați pentru el, ci îl trimiteți prin poştă de unde a venit. Trebuie să fie un act de mărturisire al nostru.” 47 de ONG-uri spun NU!

    “Cu cardul de sănătate cum e bine să procedăm, că se trezeşte omul cu el la poştă şi trebuie să semneze pentru el?
Părintele Justin: Nu îl primim deloc. Nu semnați pentru el, ci îl trimiteți prin poştă de unde a venit. Trebuie să fie un act de mărturisire al nostru şi este şi pentru ei o ocazie să vadă că poporul se opune în masă.”
 


Sursa foto: cuvantul-ortodox.ro

Mănăstirea Petru Vodă, ctitoria Părintelui Justin Pârvu:

Ultima zi în care se poate cere alternativă pentru cardul de sănătate

    Deşi atitudinea de dialog pe care autorităţile care au introdus în România cardul de sănătate electronic este doar aparentă, lipsind elementele care pot să constituie un dialog (partenerii de dialog, respectul acordat partenerului de dialog şi – în ultimă instanţă – fiinţei umane, timpul necesar unui dialog, luarea în considerare a opiniilor exprimate de partenerul de dialog şi soluţionarea doleanţelor lui), e bine să nu trecem cu vederea oportunitatea pe care Ministerul Sănătăţii şi Casa Naţională de Asigurări de Sănătate o oferă celor ce au la dispoziţie poşta electronică. Astfel, creştinii din această ţară şi toţi cei interesaţi pot trimite opiniile lor privitoare la inutilitatea existenţei cardului electronic de sănătate pe adresele de mai jos, pînă la data de 9 Ianuarie 2015:

Ministrul Sănătăţii:  ministru@ms.ro;
Direcţia de relaţii cu publicul:  dirrp@ms.ro şi  propuneri@ms.ro


O altă variantă ar fi trimiterea unei scrisori recomandate pe adresa: Registratura Ministerului Sănătăţii, Intr. Cristian Popişteanu, nr. 1-3, sector 1, cod 010024, Bucureşti

Cei ce doresc să completeze un formular întreg adresat acestei instituţii, pot lua textul de aici.
 


Sursa foto: alba24.ro

    Reamintim că Sinodul Bisericii Ortodoxe Române a adresat deja Ministerului Sănătăţii cererea de găsire a unei metode alternative cardului de sănătate (ea există deja, este foarte eficientă şi funcţională în acest moment în România, nefiind nevoie decît de CNP-ul persoanei care are nevoie de servicii medicale).

    Soluţia găsită de 47 de ONG-uri, după ce Biserica Ortodoxă Română şi Colegiul Medicilor au cerut autorităţilor oferirea unei alternative: roncea.ro (articol complet & sursa)

   
 
 
 
Lasa un comentariu
avatar
avatar
0 Spam
1
In acest articol inca din titlu ,,Ultima zi în care se poate cere alternativă pentru cardul de sănătate'' sunt scrise informatii cu adevarat de actualitate si DE MARE INTERES pentru noi toti crestinii - referitor la cardul de sanatate electronic.
Despre faptul ca omului ii este trimis acest card de sanatate prin posta şi trebuie să semneze pentru el,Părintele Justin Parvu a spus urmatoarele cuvinte extraordinare ,,Nu îl primim deloc.Nu semnați pentru el,ci îl trimiteți prin poştă de unde a venit.Trebuie să fie un act de mărturisire al nostru şi este şi pentru ei o ocazie să vadă că poporul se opune în masă.”
E bine să nu trecem cu vederea oportunitatea pe care Ministerul Sănătăţii şi Casa Naţională de Asigurări de Sănătate o oferă celor ce au la dispoziţie poşta electronică. Astfel,creştinii din această ţară şi toţi cei interesaţi pot trimite o scrisoare recomandata cu opiniile lor privitoare la inutilitatea existenţei cardului electronic de sănătate.
Un lucru foarte important de stiut este ca 47 de ONG-uri spun NU aparitiei si folosirii acestui card de sanatate.Sinodul Bisericii Ortodoxe Române a adresat deja Ministerului Sănătăţii cererea de găsire a unei metode alternative cardului de sănătate - ea există deja,este foarte eficientă şi funcţională în acest moment în România,nefiind nevoie decît de CNP-ul persoanei care are nevoie de servicii medicale.
MULTUMIM si cele mai SINCERE FELICITARI pentru acest articol,toate informatiile scrise ne sunt cu adevarat de folos noua tuturor crestinilor!
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
Citate Ortodoxe