20 Iunie 19

Turismul in scop sexual

  • 30 Septembrie 14
  • Stiri de interes
  • 1
Turismul în scop sexual

    Se ştie puţin, se vorbeşte puţin, dar există! Turişti ai desfrâului, în număr din ce în ce mai mare, bărbaţi şi femei deopotrivă! Ce diavol îi împinge?! Banii, puterea, îi fac pe unii să creadă că pot cumpăra şi consuma orice! Absolut orice!

    Conform datelor UNICEF, 3 milioane de copii sunt vânduţi în scop sexual. În ceea ce-i priveşte, nu poate fi vorba de alegerea lor!
    Sărăcie maximă, ignoranţă, lipsa de orice Dumnezeu îi împing pe părinţi să-şi poarte ”la stradă” copiii! Prostituţia infantilă există datorită adulţilor care cîştigă, unii chiar se-mbogăţesc din mizeria umană în care-şi fac afacerile!

Fetiţe de 9 ani, de 7 ani obligate să accepte clienţi din occident.

    Dar cine sunt aceştia? Sunt  oameni căsătoriţi, cu afaceri prospere, familişti ”convinşi,” chipurile,  eventual cu nepoţi. Dispar în fiecare an cu diverse pretexte. În Cuba, Kenya, San Domingo, Thailanda…
 

Călătorii ale desfrâului, sex, alcool şi droguri!

    O fac şi tinerii atraşi de tărâmuri în care totul este permis! Turiştii sexuali nu pleacă însă mereu în căutarea minorilor. Femeile, de exemplu, în jur de 600.000 anual conform estimărilor, îşi lasă soţii acasă -  cine are -  şi pleacă în căutarea unui bărbat nou, dispus să fie plătit! Femeile caută figuri exotice, bărbaţi vânjoşi, aventurieri capabili să le arate savana, vânători cu pielea neagră. Acesta este ”idealul” în căutarea căruia pleaca, dar se mulţumesc şi cu băieţii de plajă!

    Ce anume îi împinge pe toţi?  Vor experienţe noi și adrenalină! Anonimatul îi protejează şi fac lucruri pe care nu şi le-ar permite niciodată în ţările lor. Departe de ochii cunoscuților, devin alți oameni, cu alte ”plăceri”, alte valori, alte comportamente.

Imoralitatea lor susţine mari afaceri: hoteluri, distracţii, baruri, discoteci, bani.  Mulţi bani!

Pentru că într-o lume imorală – pe care chiar guvernele unor state o girează – totul este permis!


Articol scris de Liliana Angheluță - Sursa - aquiahora.ro - Sursa foto: izismile.com

   
 
 
 
Lasa un comentariu
avatar
avatar
0 Spam
1
Acest articol are un subiect de mare actualitate si interes pentru noi toti si despre care este adevarat ca se ştie puţin,se vorbeşte puţin,dar din pacate este o realitate a zilelor noastre,un fenomen ce exista si pur si simplu nu exista cuvinte sa poti comenta asa ceva.Cele mai sincere felicitari pentru un articol total deosebit!
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe