20 Aprilie 18

Toti frustratii si ateii militanti ataca josnic toti crestinii Ortodocsi care cinstesc zilele astea Sfintele Moaste ale Sfintei Parascheva

  • 13 Octombrie 17
  • Atei militanti
  • 0
”Mă scoate din minți punerea la zid a pelerinilor care se închina la moaște. Eu merg de 9 ani. Nu sunt nici habotnică, nici votant PSD și nici n-am creierul (prea) neted. Frate, băltim în prejudecăți” a scris jurnalista Lili Ruse pe Facebook.

    Constat ca aceasta "ciorba" a nesimtirii se fierbe constant fix in preajma cinstirii Sfintei Parascheva, mai exact ale Sfintelor Moaste intregi ale Sfintei.
    Acest comportament josnic de a jigni ceva despre care nu te-ai informat autentic deloc se poate caracteriza foarte simplu printr-un cuvant, PROSTIE. In ziua de astazi tot mai multe persoane au impresia ca stiu de toate, adica toata lumea stie fotbal dar daca ii bagi in teren de abia sunt in stare sa alerge doua minute ca dupa lesina pe teren dar ei tot continua sa injure din tribuna la adresa jucatorilor, arbitrilor, antrenorilor etc, toata lumea stie politica, fiecare injurand in dreapta si-n stanga pe fiecare, laudandu-se fiecare cu tabara lui dar nu stiu cum se face dar la alegeri de fiecare data alegem gresit ca sa nu spun alt cuvant, si in fine, toata lumea stie "tot" despre Biserica, invatatura Bisericii, istorie, traire, despre institutie, despre preoti, paraclisieri, ierarhi, calugari, starete etc....ceea ce ma indigna foarte tare e ca de fapt aceste persoane "atotstiutoare" sunt de fapt niste persoane pline de viciuri si mancate pe inauntru de mandrie si frustrare, din pricina aceasta dupa cum spun si Sfintii Parinti vin si aceste irationalitati, sau cum se spune in mediul IT, erori, adevarate erori mintale de care se pare sufera din ce in ce mai multa lume.
 

    Nu ar fi mai bine sa stam in banca noastra si sa discutam fix cat ne permite "plapuma"?
    Revenind la subiectul nostru despre Sfinte Moaste, inca de pe vremea Sfantului Proroc Elisei (acum circa 2800 de ani) aflam ca Sfintele lui Moaste au inviat un MORT, iata ce scrie in "Cartea a patra a Regilor | Capitolul 13,  20 Apoi a murit Elisei şi l-au îngropat, iar în anul următor au intrat în ţară cete de Moabiţi. 21 Dar iată, odată, când îngropau un mort, s-a întâmplat ca cei ce-l îngropau să vadă una din aceste cete şi, speriindu-se, au aruncat mortul în mormântul lui Elisei. Căzând acela, s-a atins de oasele lui Elisei şi a înviat şi s-a sculat pe picioarele sale." si Cartea înţelepciunii lui Isus, fiul lui Sirah (Ecclesiasticul) | Capitolul 48, 12 Când Ilie a fost răpit la cer, în vijelie, Elisei s-a umplut de duhul lui. 13 în zilele sale nu s-a temut de biruitori şi nimeni nu l-a supus. 14 Tot cuvântul n-a fost ascuns înaintea lui şi întru adormire a proorocit trupul lui. 15 Şi în viaţa sa a făcut semne şi la moarte minunate au fost lucrurile lui. 16 Cu toate acestea nu s-a pocăit poporul şi n-a încetat de la păcate, până ce a fost scos din ţara sa şi s-a risipit în tot pământul. Iar pentru mai multe detalii asemanatoare studiati Argumente scripturistice pentru cinstirea sfintilor si a icoanelor.
    Poate unii dintre voi nu vor sa auda de argumentele scripturiptice care argumenteaza cu adevarat credinta ci fapte reale, pai daca voi ateii militanti spre exemplu refuzati a intelege in primul rand o explicatie crestina, cum sa o si credeti? Va stergeti din start ratiunea de a intelege prin acest refuz. Iata minuni si marturii despre ajutorul Sfintilor aici Minuni ale Sfintilor cu puterea lui Dumnezeu
    Iar pentru cei care refuza si minunile, si argumentele scripturiptice/istorice le explica ca Dumnezeu nu intra cu sila in viata nimanui, in inima nimanui. Dumnezeu intra in sufletul prin pocainta (a fi pocait nu inseamna a fi sectar ci a fi Crestin Ortodox practicant) curatit pentru a se salaslui in ceea ce spune Sfanta Scriptura despre om/trup ca este "salas al Duhului Sfant", deci iata ce este corpul neputrezit, frumos mirositor, izvorator de mir si facator de minuni.
    Dragilor, atunci cand un Crestin Ortodox spune ca merge sa se inchine la Sfintele Moaste o face practic tot la Dumnezeu aratandu-si iubirea, multumirea si rugaciunile Sfintului/Sfintei si mai ales lui Dumnezeu fara de care nici un Sfant nu ar avea nici o putere caci cand crestinul se inchina o face in numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh, NU IN NUMELE Sfintei Parascheva, Sfantului Ierarh Nicolae sau a nu stiu cui....
    Observ ca se tot foloseste un cuvant deja denaturat, care are ca origine denumirea unei secte, nicidecum ce vor ateii sa spuna prin el, si anume: habótnic, -ă adj. (probabil d. rus. *hobótnik, pron. ha-, d. hóbot, trompă, pin aluz. la șalu și la cornu pe care și-l pun Jidaniĭ cînd se închină. (V. hobot). După alțiĭ, d. rus. habadnik, membru al secteĭ pietiste habad, numită așa după cele treĭ litere ale devizeĭ: hohma, bina, daath, înțelepcĭune, sagacitate, știință). Bigot, fanatic: Jidan habotnic. V. sectar. Sursa: dexonline.ro
    Mai exista unii ignoranti, in majoritate atei care ataca, injura de dimineata pana adoarme (cred ca si in somn) Biserica Ortodoxa Romana ca nu ar face nimic, ca preotii ar fi niste hoti etc, am o "dedicatie pentru ei": Iata ce face Biserica Ortodoxa Romana in timp ce altii o INJURA!!
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe
Colaboratori: www.ioanistrati.ro

Total online: 3
Vizitatori: 3
Utilizatori: 0