16 Octombrie 18

Tuturor frustratilor carora nu le convin discutiile politicienilor in incinta Bisericii despre FAMILIE, sa citeasca asta ...

  • 29 Septembrie 18
  • Biserica Ortodoxa, Biserica lui Hristos
  • 0
    "Parlamentari de Prahova, primari din mai multe localități și reprezentanți ai Bisericii și-au dat întâlnire în interiorul Bisericii „Adormirea Maicii Domnului” din Bănești pentru discuții pe tema referendumului pentru Căsătorie." conform Activenews.ro .
    Dragilor, pai politician sau nu, daca este botezat Ortodox, este fiu al Bisericii, madular al Bisericii si este legal, moral, firesc sa-si dea cu parerea la un aspect care priveste direct invatatura Bisericii, normalitatea, acest Referendum pentru casatorirea normala.
    De ce a avut aceasta intrunire loc in Biserica? Pai unde ati fi vrut, in sala de sport? Prieteni, este cel mai potrivit ca in Biserica sa se discute despre institutia familiei, a casatoriei pentru ca Biserica a protejat in adevaratul sens al cuvantului casatoria inaintea oricui de mii de ani ...
    Imaginea negativa a acestei intruniri, din care aflam mai multe lucruri reale de AICI (Referendumul îi unește pe români: În Prahova, toate forțele politice ale județului sprijină activ Referendumul pentru Căsătorie), facuta de catre dusmanii normalitatii in Romania este nimic altceva decat o dezinformare, o alta unealta a boicotului acestui Referendum pentru normalitate de pe 6-7 Octombrie, unde daca mai vrem ca in Romania sa ramana casatoria fireasca dintre un barbat si o femeie, trebuie sa votam DA. Daca vor fi mai multe voturi de NU sau nu se va face cvorum (adica numarul limita de cetateti romani care trebuie sa se prezinte la vot pentru ca Referendumul sa fie valid), ne putem astepta ca pe viitor sa avem si noi casatorii intre femei si caini, femei si gari de tren, un barbat si cu un copac, femei care se casatoresc cu copaci, o femeie cu un vitel ... asta ca sa nu mai mentionez casatoriile homosexuale sau intre doua femei si un barbat.

ROMANI, nu lasati Romania sa devina SODOMA.
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0