16 Februarie 19

Sustinatoriii #rezist se lauda cand incalca legea

  • 07 Iulie 18
  • Actualitate
  • 0
    Protestele #rezist sunt din ce in ce mai "penale" ca sa ii citez pe acestia, astfel incat zilele trecute au aparut fotografii si filmulete in care se observa nici mai mult si nici mai putin INCALCAREA LEGII de catre protestatarii #rezist in conditiile in care fix ei "militeaza" pentru respectarea legii ... culmea.
    In fotografia de mai sus dar si-n filmulet observam cum legea este incalcata:

Pietonilor în calitate de participanți la trafic le revin, în conformitate cu Art. 35 OUG 195/2002, următoarele obligații:

(1) Să aibă un comportament care să nu afecteze fluența și siguranța circulației, să nu pună în pericol viața sau integritatea corporală a persoanelor şi să nu aducă prejudicii proprietății publice ori private.

(2) La cererea polițistului rutier, să înmâneze acestuia documentul de identitate sau, după caz, permisul de conducere, documentul de înmatriculare ori de înregistrare a vehiculului condus, documentele referitoare la bunurile transportate, precum și alte documente prevăzute de lege.

Art. 167. – (1) Se interzice pietonilor şi persoanelor asimilate acestora:

c) să prelungească timpul de traversare a drumului public, să se oprească ori să se întoarcă pe trecerile pentru pietoni care nu sunt prevăzute cu semafoare;

d) să traverseze drumul public prin alte locuri decât cele permise;

e) să ocupe partea carosabilă în scopul împiedicării circulației;

    Acum ma intreb si eu, cand politia ia masuri impotriva celor care incalca legea?

Nota: In conditiile in care cei din strada sunt sustinuti politic si se doreste inlaturarea unor antiromani votati de catre popor (psd+alde) si inlocuirea lor cu alti antiromani (usr+pnl+ restul), NU pot sa fiu de acord cu aceasta mascarada.
    Iubirea mea fata de neam, de istoria acestei tari, de sangele martirilor, de Sfintii inchisorilor, de Sfintii si Ortodoxia romaneasca NU ma poate lasa sa sustin un astfel de comportament contrar legii.

Foto: Facebook.com
Dragnea, o să arestezi toți românii care trec strada?

Flashmob-ul pe trecerea de pietoni s-a răspândit în toată țara. Dragnea, o să arestezi toți românii care trec strada?

Posted by Baricada TV on Thursday, July 5, 2018
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0