23 Februarie 18

Sorin Prisacaru, schismaticul care produce tulburare. Se considera calugar dar NU ESTE!

  • 23 Septembrie 17
  • Schismatici
  • 0
    De foarte mult timp am vrut sa public despre acest personaj dar mereu am considerat ca nu merita sa-l fac cunoscut la adevarata lui fata.
    Astazi a venit randul acestui schismatic sa-l prezentam asa cum este. Este o persoana care de mai multi ani produce tulburare in randul credinciosilor Crestini Ortodocsi facand prozelitism stilisto-schismatic.
    Nu cunoasteti cine sunt stilistii schismatici din Romania? Sunt acei fosti Ortodocsi care din 1924 s-au despartit de Biserica Ortodoxa Canonica formand o alta "biserica" pe calendarul vechi, idolatrizand vechiul calendar considerandu-l "obligatoriu" in ciuda a lipsei totale din partea Sfintilor Parinti cu privire la acest lucru. Astfel, nici un Sinod Canonic Ortodox nu a decis ca un anume calendar este obligatoriu pentru toti crestinii. Pentru mai multe informatii cititi explicatia corecta a parintelui Cleopa despre acesti stilisti schismatici si ratacirile lor canonice in articolul STILUL VECHI SI NOU (calendarul vechi si nou).

    Sfânta Evanghelie după Matei | Capitolul 7:
15 Feriţi-vă de proorocii mincinoşi, care vin la voi în haine de oi, iar pe dinăuntru sunt lupi răpitori.
16 După roadele lor îi veţi cunoaşte. Au doară culeg oamenii struguri din spini sau smochine din mărăcini?
17 Aşa că orice pom bun face roade bune, iar pomul rău face roade rele.

    Sau mai cititi si in Faptele Sfinţilor Apostoli | Capitolul 20, versetele 28 Drept aceea, luaţi aminte de voi înşivă şi de toată turma, întru care Duhul Sfânt v-a pus pe voi episcopi, ca să păstraţi Biserica lui Dumnezeu, pe care a câştigat-o cu însuşi sângele Său.
29 Căci eu ştiu aceasta, că după plecarea mea vor intra, între voi, lupi îngrozitori, care nu vor cruţa turma.
    
    IATA ca Sfanta Scriptura prin cuvintele Mantuitorului sau Sfintilor Apostoli ne avertizeaza cu privire la schismatici sau genul de persoane ca Sorin Prisacaru.
    Sfanta Scriptura ne atentioneaza ca pe rataciti, pe "lupii rapitori" spune ca "ii veti cunoate dupa roade", iata roadele acestui personaj, Sorin Prisacaru:
     DOVADA clara ca acest Sorin Prisacaru le face jocul si noilor schismatici sustinuti de saiturile toxice gen ortodoxinfo sau saccsiv este poza de mai sus la care am publicat si noi un comentariu canonic la noua sinaxa schismatica din data de 18 iunie 2017 de la Botosani.

Mai jos observam clipuri de la sinaxa schismaticilor nepomenitori de episcop.
 

    Iata si o dovada ca acest Sorin Prisacaru nu este calugar, identitatea celui care ne-a furnizat aceasta informatie o sa fie protejata:
 

Toate postarile lui sunt publice:
 
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe

Total online: 2
Vizitatori: 2
Utilizatori: 0