17 August 19

Sexualitate sau eleganta?

  • 12 Iunie 18
  • Tineri
  • 0
    Articolul acesta este despre percepția lumii despre îmbrăcăminte, felul de a ne comporta și ambițiile proprii.
    De mici suntem îndrumați și ne învățăm singuri cum sa ne comportam in societate în funcție de ce informații primim de la părinți si mai ales de la prietenii/prietenele din imediata apropiere.
    Felul de a ne imbraca de multe ori spune cine suntem și ce comportament avem în viața de zi cu zi... exceptând persoanele în situații excepționale.
    Keanu Reeves spunea într-un interviu că „Eu nu pot trai intr-o lume in care barbatii isi imbraca sotiile ca pe niste prostituate”, ceea ce e foarte realist spus.
    Trăim într-o lume în care îmbrăcămintea cat mai sumară, provocatoare reprezintă o ținută cat se poate de "normala" și de "urmat" chiar și pentru tinerii încă cruzi pentru a înțelege implicațiile acestui comportament.
    Multe fete tinere se mira cum de există din ce in ce mai multe violuri dar prea puțin sunt atente la ținuta cu care ies la Club sau in Mall. In ultimul timp, aceasta obsesie pentru a atrage atenția celor din jur prin orice mijloc s-a transferat chiar și la băieții aflați la o vârstă la care ar trebui sa își facă o familie in loc sa caute la tot pasul aventuri de-o noapte.
    Poate vă întrebați de ce se întâmplă asta? Ei bine, educația și credința în principal reprezintă un adevărat "gol negru" în viața acestor persoane pe motiv de indiferenta in cele mai multe dintre situații.
    In momentul in care crești într-o familie in care libertatea este confundata cu libertinajul, există o problemă mare de percepție a realității.
    Preoția din păcate, reprezintă de multe ori un factor al depărtării de Dumnezeu iar asta din pricina unei alte confuzii a învățăturii Bisericii cu păcatele oamenilor, mireni sau preoți.
    Revenind la subiectul principal, este clar că o femeie îmbrăcată elegant, decent, feminin ... așa cum vedem și-n poza de mai sus, atrage mai mult un bărbat normal la cap. Pe de altă parte, bărbații feminizați ar cam trebui sa își amintească genul lor masculin și să își cultive mai mult creierul decât mușchii ...
    Este tare trist pentru o femeie în toată puterea cuvântului sa își dea seama că s-a îndrăgostit de un papițoi in loc de bărbat, indiferent de cum arată el.
    Un bărbat când vede o femeie exagerat de "sexy" nici nu mai are nevoie sa o descopere, sa o cucerească ... căci domnișoara deja și-a arătat tot prin fusta aproape inexistentă sau pantalonașii luați de la "reducere"...
    In cazul bărbaților care își arată toți mușchii făcuți prin nu știu ce prafuri și sala, femeile trebuie sa fie conștiente că majoritatea (fara a generaliza) acestor persoane din moment ce se bazează atât de mult pe acest aspect, nu prea mai au pe ce să se mai bazeze, real, într-o relație.
    Recomandarea mea este amiciția cu persoane care au credinta in Dumnezeu, de unde vine respectul față de o relație, amiciție, căsătorie...sinceritate, devotament și toate celelalte valori ale Ortodoxiei care fac din viața fiecăruia un Paradis.

Foto: zoso.ro & topfashion.com.ro
Taguri: (Brend, Saunton, CODEX
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe