21 Aprilie 18

Se pregateste adevaratul SINOD TALHARESC - ATENTIE (distribuiti)

  • 05 Martie 17
  • Schismatici
  • 14
    Se pregateste ADEVARATUL sinod TALHARESC format in mare parte din preoti caterisiti, necanonici, mireni si fosti preoti schismatici in data de 4 aprilie 2017, undeva in Grecia, locatia exacta fiind inca necunoscuta. Acest asa zis "sinod sau sinaxa" se vrea sa reprezinte o ofensiva schismatica contra Bisericii Ortodoxe sub numele fals de "marturisire ortodoxa". Avem in articolul SINAXA ORTODOXĂ CARE VA CONDAMNA „SINODUL” DIN CRETA va avea loc pe 4 aprilie în Grecia un content preluat de pe un alt site schismatic, ambele declarandu-se ortodoxe eronat, ele fiind schismatice, un content de propaganda schismatica prin care se anunta acest sinod talharesc. Articolul mentionat mai sus este semnat de catre Ciprian Staicu, intitulandu-se eronat "preot", incalcand IAR Sfintele Canoane, incalcand canonul PREOTII CATERISITI SI CEI CE PARASESC PREOTIA SE NUMARA INTRE MIRENI. Sigur ca nimic nu e ciudat la acesti schismatici cand vine vorba de incalcarea canoanelor, iata un alt exemplu CLAR prin care se demonstreaza ca indemnurile lor la nepomenirea episcopilor sunt schismatice conform Sfintelor Canoane: Indemnul schismaticilor de a nu se mai pomeni episcopii BOR este o mare EREZIE si NU ORICINE POATE PARI PE EPISCOP.
    Problema acestor schismatici este in primul rand Biserica lui Hristos, incercand prin orice metode ca sa atraga la ei pe cei mai neinformati, astfel devenind mai multi si mai galagiosi in ceea ce priveste marturisirea lor schismatica.
    Unul dintre motoarele acestor actiuni schismatice este Matei Vulcanescu, un personaj schismatic de care putem afla suficient de multe lucruri din articolele Ferirea de prooroci mincinosi si Despre dezbinarea schismatica creata de Matei Vulcanescu si compania. Acest Matei Vulcanescu a facut chiar si o propaganda schismatica in multe manastiri din Romania, Republiga Moldova si Grecia.
    Aceasta agentura, ca de fapt este o agentura schismatica bine pusa la punct care ataca sistematic tot ce inseamna dreapta credinta este demascata de catre Adrian Grigoriu foarte bine in articolul AGENTURILE GLOBALISTE DEMASCATE - UITE cine ataca Biserica lui Hristos.
    Un alt Sfant Canon ne prezinta clar ca un episcop sau preot schismatic TREBUIE CATERISIT ne mai pomenind episcopul sau. Va recomand canonul OSANDA EPISCOPULUI SCHISMATIC. SCHISMA FATA DE MITROPOLIT.
 

    EPISTOLA ENCICLICÃ A BISERICII UNA, SFINTE, CATOLICE SI APOSTOLICE, CÃTRE ORTODOCSII DE PRETUTINDENI în care cei patru patriarhi ai Rãsãritului dau, la anul 1848, un rãspuns ferm enciclicei Cãtre Orientali a Papei Pius IX si afirmã fundamentele Ortodoxiei contra tuturor ereziilor.
    Canonul 10 Cartag. spune " Episcopul Alipiu, reprezentantul provinciei Numidia, zise: „Oare sa nu se hotărască şi aceea că, dacă vreun presbiter, osândindu-se cumva de către episcopul său propriu, îndemnat fiind de trufie şi de mândrie, ar socoti că trebuie să aducă separat lui Dumnezeu cele sfinte, ori alt altar ar socoti să ridice împotriva credinţei şi orânduielii bisericeşti, unul ca acela să nu scape nepedepsit". Valentiu, episcopul celui dintâi scaun din provincia Numidiei, zise: „Cele propuse de fratele nostru Alipiu sunt necesarmente în conglăsuire cu credinţa şi rânduiala bisericească; astfel spuneţi ce se pare dragostei voastre?", astfel caterisindu-se acei fosti preoti, precum este si Ciprian Staicu (un mare schismatic in prezent) nu s-a facut altceva decat sa se respecte Sfintele Canoane.
    Acesti schismatici se numesc eronat "anti-ecumenisti" fix pentru a induce in eroare crestinii mai neinformati cu privire la activitatea Bisericii lui Hristos. Biserica lui Hristos, Ortodoxa are ca agenda si dialogul cu celelalte confesiuni sub forma de marturisire ORTODOXA, nu ECUMENISTA si pentru a rezolva unele probleme administrative cu privire la lacasuri de cult si altele. Aceste aspecte, despre ecumenism, ecumenic si despre CMB este explicat foarte bine AICI si AICI.
 

    Este foarte important sa studiati toate trimiterile pentru ca toate se bazeaza pe Sfintele Canoane, de aceea va voi lasa mai jos alte Sfinte Canoane pe care acesti schismatici le incalca si le restalmacesc precum sectarii. Sectarii spun ca respecta numai Biblia, eronat insa, caci ei o restalmacesc, luand un cuvant-doua dintr-o parte si le prezinta ca si adevar unic "uitand" ca atunci cand iei in considerare ceva anume din Sfanta Scriptura/Biblie trebuie sa iei in considerare tot intregul Biblic. Asa si cu Sfintele Canoane, acesti schismatici care se numesc eronat "anti-ecumenisti" amintesc doar de CANONUL 15 sin. I-II (OSÂNDA SCHISMEI). SCHISMA FATA DE PATRIARH. CARE DESPARTIRE NU ESTE SCHISMA?) dar fara a vrea sa ia in considerare si CANONUL 13 sin. I-II (OSÂNDA CELOR SCHISMATICI. SCHISMA FATA DE EPISCOP) din acelasi Sinod, tocmai din pricina faptului ca acets canon 13 impune asteptarea judecatii sinodale si prezentarea cu dovezi ale acuzelor, vezi NU ORICINE POATE PARI PE EPISCOP.
    Va recomand si:
IPS IEROTHEOS VLACHOS este impotriva actiunilor schismatice ale site-urilor saccsiv sau sinodultalharesc, Adevarul despre blogul saccsiv, urmarit international, arestari si inselaciune, INCREDIBIL - Un auto-proclamat "episcop" cere bani pe internet si pacaleste oamenii creduli (distribuiti), Parinte, cine sunt, de fapt, stilistii? Care sunt diferentele dintre noi si ei?, Adevarul despre asa zisii calugari athoniti.     Mai jos va mai recomand alte articole DE INTERES in care se prezinta Sfinte Canoane, scrieri din Sfanta Scriptura si alte scrieri ale Sfintilor Parinti incalcate fregvent de catre acesti schismatici care pregatesc un adevarat SINOD TALHARESC:

 Nici sangele muceniciei nu poate spala pacatul despartirii Bisericii

 Stilistii schismatici ataca Biserica lui Hristos printr-o mare minciuna la adresa parintelui Iustin Parvu

 Sf. Teolipt mitropolit al Filadelfiei: trebuie sa fugim de cei ce se rup in schisma de crestinii ortodocsi

 Scriptura condamna fara echivoc dezbinarea in Biserica lui Hristos

 Sfantul Vasile cel Mare despre schismatici si soarta lor

Foto: astradrom
Lasa un comentariu
avatar
avatar
0 Spam
1
Esti un mare schismatic, tu asta care esti un schismatic, care ai scris aceasta schisma de articol. Schismatici le ecumenist, lingău al pseudo episcopilor schismatici care au făcut o mare schisma la sinodul schismatic din Creta.
avatar
0
2
Studiati Sfintele Canoane ca habar nu aveti ce spuneti.
avatar
0
3
CANONUL 31 apostolic (OSÂNDIREA SCHISMEI)

    Dacă vreun presbiter, dispreţuind pe episcopul său, ţine deosebi
adunare şi ridică alt altar, neştiind nici o vină asupra episcopului său
în privinţa dreptei credinţe şi dreptăţii, să se caterisească ca
iubitor de stăpânire, căci este tiran. Asemenea şi ceilalţi clerici şi
câţi se vor uni cu dânsul. Iar laicii să se afurisească. Aceasta să se
facă însă după una şi a doua şi a treia admoniţie din partea
episcopului.
avatar
0
4
Episcopul Alipiu, reprezentantul provinciei Numidia, zise: „Oare sa nu se hotărască şi aceea că, dacă vreun presbiter, osândindu-se cumva de
către episcopul său propriu, îndemnat fiind de trufie şi de mândrie, ar
socoti că trebuie să aducă separat lui Dumnezeu cele sfinte, ori alt
altar ar socoti să ridice împotriva credinţei şi orânduielii
bisericeşti, unul ca acela să nu scape nepedepsit". Valentiu, episcopul
celui dintâi scaun din provincia Numidiei, zise: „Cele propuse de
fratele nostru Alipiu sunt necesarmente în conglăsuire cu credinţa şi
rânduiala bisericească; astfel spuneţi ce se pare dragostei voastre?"
 
Canonul 10 Cartag.
31 ap.; 6 sin. II ec; 3 sin. III ec; 18 sin. IV ec; 31, 34 Trui; 6
Gang.; 14 Sard.; 5 Antioh.; 11 Cartag.; 13, 14,16 sin. I-II; 1 Vasile
cel Mare
avatar
0
5
CANONUL 13 sin. I-II (OSÂNDA CELOR SCHISMATICI. SCHISMA FATA DE EPISCOP)

    Cel viclean aruncând în Biserica lui Hristos samânta neghinei eretice, si acestea vazându-Ie taiate din radacina cu sabia Duhului, a venit pe alta cale spre viclenie, apucându-se sa desparta trupul lui Hristos prin nebunia schismaticilor. Dar Sfântul Sinod, zaticnind (zadarnicind) desavârsit si aceasta viclenie a lui, a hotarât ca daca de acum înainte vreun presbiter sau diacon va osândi pe episcopul sau pentru oarecare vinovatie, înainte de si-nodiceasca judecata si cercetare si de osândirea lui desavârsita ar îndrazni sa se departeze de la comuniunea cu acela si numele lui nu-1 va pomeni la sfintele rugaciuni ale liturghiilor, precum s-a predanisit Bisericii, acela sa se supuna caterisirii si sa se lipseasca de toata demnitatea ieraticeasca. Caci cel ce este rânduit în ceata presbiteriala si îsi atribuie pripit judecata mitropolitilor si osândeste însusi mai înainte de judecata, dupa chibzuinta sa, pe parintele si pe episcopul sau, acela nu este vrednic nici de demnitatea presbiteriei, nici de numele de presbiter. Iar cei ce vor urma acestuia, de vor fi dintre cei ierositi, si ei sa cada din demnitatea lor; iar de vor fi mon­ahi sau mireni, desavârsit sa se afuriseasca din Biserica, pâna când, desfacând legatura cu schismaticii, se vor întoarce Ia episcopul lor propriu.

(31, 55 ap.: 6 sin. II ec; 3 sin. UI ec; 18 sin. IV ec; 31, 34 Trul.; 6 Gang.; 14 Sard.; 5 Antioh.; 14, 15 sin. I-II; 10, 11 Cartag.)

Canonul 15 nu poate fi inteles in plinatatea lui fara a intelege si a lua in considerare canonul 13.
avatar
0 Spam
6
Pai bine spui ca trebuie luate în considerare canoanele 13, 14, 15.... dar vad ca voi ecumenistii schismatici citați numai din 13, ca dacă ați aplica 15 va desființează toate acuzațiile. Pentru ca în Creta a fost Erezie, iar Mitr Teofan pe lângă ca a semnat, mai și predica erezia cu capul descoperit-singurul motiv întemeiat pe can 15 pentru a întrerupe pomenire. Schisma s-a produs în Creta, iar preoții nepomenitori își ingradesc turma de un pseudo-episcop. Ai înțeles acum mai schismaticule care esti un mare schismatic?
avatar
0
7
Imi pare rau ca ne confundati cu voi dar a fi ortodox nu reprezinta a fi cum sunteti voi schismaticii. Cu privire la canoane iar gresii si dezinformati, iata si de ce, noi citam canoanele 13 si 15 http://www.deinteres.org/news....16-1976 .
avatar
0
8
Canonul 15 spune "propovaduieste eresul în public si cu capul descoperit îl învata în Biserica", deci capul descoperit in Biserica. Nu mai restalmaciti precum sectarii.
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe
Colaboratori: www.ioanistrati.ro

Total online: 2
Vizitatori: 2
Utilizatori: 0