24 Februarie 19

Se intampla in Romania

  • 11 August 13
  • Stiri de interes
  • 2
 

Se intampla in Romania

    Pe data de 9 august acum 412 ani a fost ucis marele nostru voievod Mihai Viteazul de catre generalul Basta, la ordinul Împăratului Rudolf al II-lea. Un prilej de bucurie pentru unguri care au profitat de aceasta situatie pentru a-si recapata dominatia in Transilvania si pentru a-l aduce pe tron pe Sigismund Bathory. Romania dupa acest eveniment avea sa astepte inca 300 de ani, pana in anul 1918 pentru a se uni toti de acelasi sange.
    In aceasta zi, pe 9 august 2013 ungurii au reusit sa organizeze o intrunire/tabara in Joseni (Harghita) ... o putem numi cum vrem, in care sigur au gasit timp destul pentru a aduce in discutie din nou pretentiile lor din punctul meu de vedere penibile in ceea ce priveste autonomia pe care o tot cer ca si cand ar fi un drept pe care romanii il refuza pe nedrept ... tupeul, prostia uneori am impresia ca nu are margini ...
    De multe ori am spus ca sunt scarbit numai cand aud cuvantul "autonomie" din gura liderilor ungurilor care numai asta au in cap ... pe sistemul daca tot cerem in fiecare zi ceva ce nu ni se cuvine poate reusim sa pacalim vre-un fraier si asa castigam ce nu ne apartine.
   Pamantul romanesc a fost aparat de mii de ani prin sange, aici salasluieste credinta, sangele si limba romanilor. Cum poate veni un strain cu pretentii in tara mea sa ceara pamantul stramosilor mei, al meu si al urmasilor mei??? Simplu ... asa cum cer ungurii in tara NOASTRA si noi nu prea spunem mai nimic, nu prea facem nimic ca sa ne aparam cum se cuvinte teritoriul romanesc in primul rand de cererile penibile ale acestor "lideri" unguri.
    Nu pot sa nu observ indiferenta conducatorilor nostri pentru popor, cultura, istorie, pentru mandria de a fi roman! Intotdeauna am spus ca din istorie putem observa ca majoritatea conducatorilor au facut tot posibilul intr-un mod subtil ca sa elimine religia ortodoxa in unicul Dumnezeu slavit in Treime, cultura, bunul simt si tot ce e frumos si bun ... asa poporul devenind din ce in ce mai indobitocit, mai prost, mai fara cultura de orice fel!

Romania trezeste-te si incearca sa faci ceva cu viitorul copiilor tai!

Acest mesaj exprima mult mai bine ceea ce am putut eu scrie aici
 
 
  Twitter   Delicious   Facebook   Digg   Stumbleupon   Mai multe   
  
Taguri:
Lasa un comentariu
avatar
avatar
0 Spam
1
Mi-a placut acest articol despre domnitorul Mihai Viteazul,dar mai ales cuvintele de sfarsit ,,Nu pot sa nu observ indiferenta conducatorilor nostri pentru popor, cultura, istorie, pentru mandria de a fi roman! Intotdeauna am spus ca din istorie putem observa ca majoritatea conducatorilor au facut tot posibilul intr-un mod subtil ca sa elimine religia ortodoxa in unicul Dumnezeu slavit in Treime, cultura, bunul simt si tot ce e frumos si bun ... asa poporul devenind din ce in ce mai indobitocit, mai prost, mai fara cultura de orice fel!''.Este deosebit si indemnul de final ,,Romania trezeste-te si incearca sa faci ceva cu viitorul copiilor tai!''
avatar
0 Spam
2
Citat (prietenie)
prietenie


Multumesc!
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0