26 Februarie 18

Se incearca compromiterea tuturor ierarhilor pentru instaurarea libertinajului sexual si de tot felul

  • 08 August 17
  • Actualitate
  • 0
    Acum cateva zile a aparut o LISTA cu 16 ierarhi daca imi aduc bine aminte care erau acuzati de HOMOSEXUALITATE, acum ies la iveala acuze monstruoase la cate un ierarh in parte cu aceleasi acuze. 
    Totul face parte din aceeasi tehnica COMUNISTA mai ales din anii 1950-1960 dar si dupa acesti ani, pana aproape de 1990 prin care se dorea distrugerea Bisericii Ortodoxe si celorlalte culte din Romania.
    Dusmanul ateismului militant, satanismului, libertinajului sexual este libertatea crestina pe care o da Dumnezeu. 
    Un om crestin cu credinta si fapta crestineasca este un om liber, un om integru si rational. Ei bine, asta deranjeaza pe ceilalti. Deranjam noi crestinii cand spunem ca homosexualitatea nu este buna, ca este o boala, cand spunem ca satanismul ucide, cand spunem ca familia este formata dintr-un barbat si o femeie si asa mai departe ... 
 

    Trist este ca in aceasta habotnicie ateista militanta sunt atrase din ce in ce mai multe persoane care se numesc crestine dar care nu au inca rationamentul de a distinge semnele acestor vremuri si nu au o relatie corespunzatoare cu duhovnicul lor.
    Aceasta degringolada a vietii crestinesti din Romania se datoreaza frontului comun al ateilor pasivi care au devenit militanti peste noapte si care ataca si inventeaza articole si emisiuni de dragul de a ataca Biserica. Din tot acest context oamenii care se bazeaza (fara a cunoaste acest lucru multi dintre ei) pe informatia TV sau a saiturilor aferente televiziunilor iau multe informatii trucate, multe minciuni repetate obsesiv ca fiind "adevarate" ... Este adevarat ca e foarte probabil ca unele dintre informatii sa fie ADEVARATE, cum banuiesc ca este filmarea naucitoare cu "fostul" (nu a fost inca judecat) episcop de Husi. NU TREBUIE sa iertam astfel de situatii, trebuiesc pedepsite in consecinta dupa invatatura Bisericii, dar asta nimanui nu ii da dreptul la a ataca ceea ce este Sfant, si anume Biserica lui Hristos, Ortodoxia. Publicam acum mai multe zile articolul Daca intr-o armata 4-5 soldati sunt homosexuali insemnna ca toti soldatii sunt homosexuali? care este de altfel foarte realist si vi-l recomand.
    Biserica Ortodoxa Romana este aceeasi ca acum 50 de ani cand se "nasteau" Sfintii inchisorilor, in consecinta marturisiti adevarul contra acestui atac marsav, sistematic contra Bisericii Ortodoxe din partea ateilor militanti. 
    Pentru ca a afla ca spun ADEVARUL va recomand documentarul SFINTII INCHISORILOR - IN PREMIERĂ (integral) unde se prezinta tehnica comunista contra Bisericii care este IDENTICA cu tehnica din zilele noastre contra credintei, contra neamului nostru, contra Bisericii.
    Dragi calugari, calugarite, preoti, ierarhi, diaconi ... nu lasati credinciosul simplu sa se sminteasca datorita masinii atee care fabrica atacuri contra Bisericii lui Hristos!
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0