24 Martie 18

Scopul lor prin decrestinizarea Romaniei: transformarea Romaniei intr-o masa manevrabila

  • 04 Noiembrie 15
  • Actualitate
  • 9
    Aseara neobolsevicii atei din Romania au scandat lozinci in fata Patriarhiei. Am un sentiment de "history come-back" cu anii 1917-1929. Atunci poporul rus, crestin-ortodox a fost manipulat ordinar, de catre ateii bolsevici. Poporul rus s-a transformat in sovietic si au distrus Bisericile. 54000. Le-au transformat in mormane de moloz sau muzee ale ateismului. 
Scopul lor era transformarea societatii. Progresul!!!
    In 2015, in Romania, exista o agenda de indeplinit. Agenda care doreste "progresul" societatii romanesti. Mai bine spus, decrestinizarea Romaniei. Evident, dusmanul de moarte este Biserica Ortodoxa. Actorii acestui razboi sunt ONG-urile finantate din Occident, grupuri de interese si chiar guverne.
 

    Scopul lor prin decrestinizarea Romaniei: transformarea Romaniei intr-o masa manevrabila implementarii casatoriilor homosexuale, eutanasiei, probabil in viitor poligamia, diversitatea si multiculturalismul (diveristatea etnica nu o va refuza niciun crestin atata timp cat este cultura si identitatea este crestina). Oricine se opune acestui curent care a distrus Occidentul dpdv al natalitatii si identitatii culturale europene este repede facut 'extremist" sau "bigot". 
    In 1917 bolsevicii nu aveau facebook si sute de pagini antibiserica, postaci platiti sau slugi in mass-media, nu aveau masina de propaganda moderna, dar au reusit sa manipuleze tot poporul, astfel incat milioane de preoti au fost ucisi sau inchisi la gulag.
    Astazi in Romania se repeta un scenariu asemanator. Propaganda mediatica si manipulare anticrestina. "Spitalul si Biserica", "Popii sunt hoti", "Biserica e invechita si intoleranta" etc. 
    Nu au scrupule acesti oameni. Marele papusar George Soros militeaza activ in Romania prin intermediul "societatii civile". Uitati-va in politica, administratia prezidentiala sau in cadrul servicilor secrete. Sunt oameni care au avut legaturi cu George Soros: Sandra Pralong, Eduard Hellvig, Monica Macovei, Alina Mungiu Pippidi, Remus Cernea sau neobolsevicul ateu semidoct Toma Patrascu. Acesti oameni vor transformarea Romaniei intr-o colonie neoliberala. Distrugerea identitatii culturale si nationale.
    Am ales o mostra de propaganda bolsevica care imi suna a ceea ce s-a intamplat in Romania aseara. Poporul roman, manipulat, impotriva Bisericii "corupte". Un scenariu identic
Nu va lasati manipulati. GANDITI RATIONAL.
 
   
 
 
 
Lasa un comentariu
avatar
avatar
0 Spam
1
Nu are nimeni nimic cu biserica ortodoxa. Oamenii s-au saturat de nesimtirea celor cateva varfuri care se plimba in Mercedesuri si indeasa banii , la negru, sub tejghea. Bogatia si opulenta nu au de-a face cu crestinismul, Isis nu purta nici haine scumpe si nu avea buzunarele pline de arginti. Era umil si cu credinta in suflet, nu lua bani pentru nimic, a trait sarac si a murit , pentru noi, pe cruce. Pentru NOI, cei multi, nu pentru marii nesimtiti care , nu numai ca umilesc pe cei saraci si fara posibilitati, dar calca ei insisi in picioare crestinatatea si dorinta omului de a crede in biserica.
avatar
0 Spam
2
* ISUS
avatar
0
3
Iisus se scrie domnule. Doar sectarii scriu "Isus" care inseamna magar ... suntem unul dintre ei?

In alta ordine de idei, stiti ca exista in afara de sectari si alti "oameni" care nu prea au frica de Dumnezeu si l-ar vrea mort pe Patriarh, Episcop...? Traim intr-o lume diferita de a dumneavoastra, cu tot respectul va recomand http://www.deinteres.org/news....formari /2014-12-13-429
avatar
0
4
Daca dumneavoastra considerati ca Patriarhul trebuie sa mearga cu caruta ... recomandatii asta va rog!
avatar
0 Spam
5
În ce limbă „Isus” cu un singur „i” înseamnă „măgar”? În românește? În greacă? În ebraică? În limba ebraică pe care Isus sau Iisus a vorbit-o, sunt 4 cuvinte folosite de autorii biblici pentru a se referi la “măgar”: „hamor”, „ayir”, „athon” și „arod” („pere” - măgar sălbatic). În limba greacă veche (Koine) în care au fost scrise cărțile Noului Testament, există 4 cuvinte care au fost traduse în limba română cu „măgar”: „hupozugion”, „onarion”, „onos” și „polos”. Deci, chestia cu măgarul cade. De ce scriu românii ortodocși cu doi de „i”? Păi, conform B.O.R.-ului, în limba ebraică numele de „Isus/Iisus Hristos” se scrie: IEŞUA MESIA, Ieşua = Mântuitor, Mesia = Unsul Domnului. Aceleaşi cuvinte cu această semnificaţie, la modul cel mai corect, traduse din limba greacă, după Septuaginta sunt: „Iisus” = Mântuitor şi „Hristos” = Cel Uns sau Unsul Domnului. (Septuaginta este prima versiune grecească a Vechiului Testament.)
avatar
0
6
În limba ebraică numele lui Iisus Hristos se scrie: IEŞUA MESIA, Ieşua = Mântuitor, Mesia = Unsul Domnului. Aceleaşi cuvinte cu această semnificaţie, la modul cel mai corect, traduse din limba greacă, după Septuaginta sunt: Iisus (nu Isus) = Mântuitor şi Hristos = Cel Uns sau Unsul Domnului.

– SEPTUAGINTA: -“Nu numai cu pâine va trăi omul, ci cu tot cuvântul care iese din gura lui Dumnezeu”;
– TEXTUL MASORETIC: -“Nu numai cu pâine trăieşte omul, ci cu tot ce iese din gura lui Dumnezeu”;
– fără vocale, s-au atribuite arbitrar vocalele, acest verset s-ar mai putea traduce: “Nu numai cu pâine va trăi omul, ci cu toată CIUMA ce iese din gura lui Dumnezeu”, ori astfel de traducere, ar fi de toată comedia.
    Tot aşa şi Isus, fără a doua vocală “i”, ar putea să însemne “măgar”. Nu spun că înseamnă, dar în Evanghelii, care s-au scris în limba greacă, corect este Iisus şi atunci se traduce corect: MÂNTUITOR.
avatar
0 Spam
7
domnule admin si eu sunt inculta caci scriu tot cu un singur I IAR DACA CEREM REINTORCEREA BISERICII LA CEEA CE TREBUIE SA FIE NU INSEAMNA CA SUNTEM ATEI CI DOAR CEREM CA PREOTII SA SE INTOARCA LA CREDINTA.SA FIE DE AJUTOR COMUNITATII NU INCA UN PICIOR PUS PE GITUL SARMANULUI,DECI DACA CEREM INDREPTAREA BISERICI PE CLEA CEA BUNA SUNTEM ERETICI,CUM SUNT CEI CARE ACOPERA CEEA CE SE INTIMPLA IN CLER.STIU CA NU O SA APARA POSTARE DAR MACAR PENTRU SPIRITUL DE DREPTATE. ciT DESPRE MERSUL CU CARUTA DE CIND E O RUSINE PENTRU PREOTI LEGAMINTUL DE SARACIE,SAU DE CIND E O RUSINE SA MERGI CU LOGANULCARE E MASINA NATIONALA DA TI CITATE DIN BIBLIE IN CARE ISUS SPUNE CA II TREBUIE BISERICI AURITE,SUPRA MEGA BISERICI,CA TREBUIE CUMPARATA IERTAREA PACATELOR CA SUFLETUL SARACULUINU ESTE LA FEL DE IMPORTANT CA AL BOGATULUIORI OAIA RATACITA TREBUIE ALUNGATA DIN TURMA
avatar
0 Spam
8
ASTEPT CITATELE CARE AR DA CLERULUI DREPTATE SI ATUNCI O SA REVIN CU NOI COMENTARII.CRED IN SFINTA TREIME POATE MAI MULT DECIT MULTI CARE POARTA HAINA PREOTEASCA ORI MERG CONTINUU LA BISERICA.IN NECAZUL MEU SI SARACIA MEA NU AM PUTUT SA FIU RECE SI INDIFERENTA FATA DE CEILALTI .
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe

Total online: 3
Vizitatori: 3
Utilizatori: 0