24 Ianuarie 19

ȘCOLILE AUSTRALIENE SPUN CĂ VOR FACILITA SCHIMBĂRILE DE GEN PENTRU COPIII DE 6 ANI

  • 06 Octombrie 17
  • LGBT
  • 0
    Aproape 300 de școli din Victoria, Australia, au semnat noile ghiduri transgender care vor permite școlilor să faciliteze tranziția de gen elevilor de șase ani, fără a ține prea mult cont de consințământul părinților. 
    În cadrul Guide Supporting Student Affirm Transition (GSSAF), oficialilor școlilor le este comunicat că „este permisibil ca un elev minor să fie considerat matur și capabil să ia decizii fără acordul părinților.”
În cadrul unei secțiuni care subliniază necesitatea ca procesul de tranziție să fie un „proces condus de elev”, instrucțiunile prevăd:

    "Persoana care înțelege cel mai mult despre tranziția sau afirmarea de gen este elevul însuși. Pentru succesul acestui proces este esențial ca elevii să fie incluși în toate deciziile și acțiuniile întreprinse. Trebuie luată în considerare vârsta și maturitatea elevului și dacă ar fi oportună implicarea părinților sau a tutorilor elevilor în fiecare decizie"
 


Photo by Donald Kravitz / Getty Images / sursa articol: dailywire.com

    "Evaluați sprijinul oferit de membrii familiei elevului și gândiți prin intermediul nevoilor fraților săi, în special a celor care frecventează aceeași școală. În cazul în care un elev nu are sprijin familial pentru acest proces, decizia de a acționa trebuie luată pe baza obligației școlii de a avea grijă de bunăstarea elevilor și pe baza nivelului lor de maturitate pentru a decide cu privire la nevoile lor. Este permisibil ca un elev minor să fie considerat matur și capabil să ia decizii fără acordul părinților."
    Ghidul nu oferă nicio specificitate privind vârsta când un astfel de proces de tranziție poate fi întreprins fără notificarea sau acordul parental. Aproximatix 95% dintre școlile care au semnat noile ghiduri sunt școli primare, cu clase care includ copii de până în șase ani. 
    GSSAF mai prezintă și ce domenii ale vieții elevilor aflați în tranziție vor trebui modificate în cadrul școlii; documentația, uniformele, băile, pronumele, echipele sportive și evenimentele extrașcolare sunt toate enumerate ca domenii în care școlile se pot amesteca. 
    Conform Heat Street, Victoria este înrădăcinată în politica de gen de ceva timp deja. De exemplu, copiilor din școli li s-au înmânat broșuri finanțate de stat cu titlul „OMG I’m Trans” (Doamne, Sunt Transgender), pentru a-i încuraja să facă operație de tranziție. Broșura oferea informații despre terapiile hormonale și despre intervențiile chirurgicale de tranziție de gen.

    În plus, oficialii din Victoria au implementat propria ideologie de gen de stânga în rândul preșcolarilor: „Victoria lansează un program de formare pentru cadrele didcatice preșcolare, cu scopul de a elimina comportamentul sexist la copiii mai mici de patru ani,” notează Heat Street. Proiectul în valoare de milioane de dolari își propune să echipeze profesorii cu „abordări anti-părtinire” pentru a opri copiii care „adoptă valori, convingeri și atitudini sexiste” la clasă, în timp ce se asigură că aceștia pot citi și număra.”

Referendum pentru România
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0