18 Noiembrie 18

Schismaticii strang semnaturi CONTRA unui SINOD ORTODOX

  • 11 Iulie 17
  • Schismatici
  • 0
    Ca site-ul Ortodoxinfo este SCHISMATIC, chiar eretic, stie toata lumea de buna credinta, dar ce promoveaza de cateva saptamani impreuna cu celelalte site-uri anti-Ortodoxe care se declara eronat ca fiind "ortodoxe" este de-a dreptul penibil. Lista largita a site-urilor schismatice le puteti gasi in articolul AGENTURILE GLOBALISTE DEMASCATE - UITE cine ataca Biserica lui Hristos unde putem afla mai multe informatii despre acesti agenti toxici care lucreaza impreuna pentru destabilizarea Bisericii Ortodoxe Romane, parte a Bisericii Ortodoxe universale!
    Schismaticii nu admit Sfantul Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane, nu recunosc nici un episcop care apartine Bisericii Ortodoxe Romane, au pacalit insa cativa preoti si calugari/calugarite, cei mai multi cu antecedente disciplinare, sa intre in aceasta gasca care lupta contrar invataturii Ortodoxe, contrat Bisericii Ortodoxe Romane.
    Stim ca acesti schismatici incalca zeci de canoane intr-un mod direct, evident dar la randul lor au strans si ei zeci de canoane pe cale le prezinta ca fiind incalcate de TOTI episcopii Bisericii Ortodoxe Romane, restalmacindu-le si aratant situatii pe care le eticheteaza ca fiind "ecumeniste" intr-un mod penibil de eronat. 
    Intr-un articol ortodoxinfo se scrie "numărul de semnături va fi atestat de un notar, fără a mai trebui trimise listele la Sinodul BOR" aratandu-se inca o data ca ei ce lucreaza, lucreaza in afara Bisericii lui Hristos, in afara ascultarii fata de Biserica Ortodoxa, Biserica lui Hristos de care se spune in Sfanta Scriptura ca este "STALP SI TEMELIE A ADEVARULUI".
    Acesti schismatici au ce au cu Sinodul din Creta din anul 2016, dar oare nu am demonstrat noi, si nu numai noi ca acesta a fost canonic? Oare acest Sinod nu trebuie sa astepte un ALT SINOD care sa isi dea cu parerea la acesta? 
    Nimic din invatatura sanatoasa a Bisericii Ortodoxe nu ii satisface pe acesti lupi insetati de sange si putere, poate ca vor ei sa conduca o "noua Biserica Ortodoxa Romana", care dintre ei vrea sa fie Patriarhul? Saccsiv schismaticul?
    La sfarsitul articolului o sa va las o lista cu privire la argumentele canonice si scripturiptice care sustin Sinodul din Creta si argumente corecte care sustin de asemenea ceea ce se citeste aici.
    In aceste vremuri de ratacire din ce in ce mai pronuntata, harul de a discerne ce este bine si ce nu este vital. Atentie, nu oricine, as indrazni sa scriu ca majoritatea dintre noi nu putem discerne care este ereticul, care schismaticul, care Ortodoxul in acest context cum nici Sfanta Scriptura nu poate fi talmacita de oricine conform Matei 22:29, Faptele Apostolilor 8:30- 31, II Petru 3:15- 16, II Petru 1:20- 21 si I Corinteni 12:29, la fel si Sfanta Traditie. Deci mare atentie la rodul fiecaruia in lucrarea fiecaruia ... 
 

Argumente care intaresc adevarul scris in acest articol:

Dupa atacarea schismaticilor a parintelui Iustin Parvu, parintelui Proclu acum vine randul sa-l "manjeasca" si pe IPS Justinian Chira
Adevarul despre asa zisii calugari athoniti
Iata la ce duce incalcarea canoanelor, CATERISIRE
Sfantul Vasile cel Mare despre schismatici si soarta lor
Sfantul si Marele Sinod din Creta aparat de Sfintele Canoane
Indemnul schismaticilor de a nu se mai pomeni episcopii BOR este o mare EREZIE
Scriptura condamna fara echivoc dezbinarea in Biserica lui Hristos
OSANDIREA SCHISMEI
Osandirea ierarhului schismatic
OSANDA EPISCOPULUI SCHISMATIC. SCHISMA FATA DE MITROPOLIT
Sfantul Vasile cel mare despre schisma si schismatici (Canon)
Preotul Profesor, Doctor in Drept Canonic, Vlaicu Patriciu explica canonic intrebarilor despre Sinodul din Creta
Ferirea de prooroci mincinosi.
A avut loc SINAXA TALHAREASCA A SCHISMATICILOR
Stilistii schismatici ataca Biserica lui Hristos printr-o mare minciuna la adresa parintelui Iustin Parvu
Comentariu canonic la noua sinaxa schismatica din data de 18 iunie 2017 de la Botosani
CINE II POATE PARI PE CLERICI?
Lupta contra Bisericii lui Hristos este insotita si cu lupta contra parintelui Amfilohie Branza dusa de schismatici
Nici sangele muceniciei nu poate spala pacatul despartirii Bisericii
NU ORICINE POATE PARI PE EPISCOP


 
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe

Total online: 4
Vizitatori: 4
Utilizatori: 0