20 Martie 19

Schismaticii il ataca pe parintele Hrisostom Filipescu si Mitropolia Moldovei prin diverse rastalmaciri

  • 10 Ianuarie 19
  • Schismatici
  • 0
Despre cazul parintelui Hrisostom Filipescu: Cele mai noi informatii despre parintele Hrisostom Filipescu ii da dreptate parintelui Sturzu cu privire la acest caz

    De aceasta data asistam la un atac (adica ce stiu ei sa faca) din partea schismaticilor din zona "Radeni", o localitate foarte apropiata de schitul Maria Magdalena de la Tibucani unde parintele Hrisostom Filipescu a fost ridicat in rangul de Protosinghel de catre IPS Teofan, asistam la un atac contra parintelui Hrisostom si contra Mitropoliei Moldovei, adica contra BISERICII.
    Site-ul nostru, "deinteres.org" a depistat aceste atacuri contra Bisericii de multe ori si le-a comentat, a demonstrat de fiecare data paralelismul cu Biserica in care se afla autorii articolelor de genul acesta.
    Articolul schismatic, "Coincidență între refuzul Rădeniului de a accepta Mestecănișul și atacurile egumenului Hrisostom Filipescu?" incepe prin a se victimiza putin, autorul Mihai-Silviu Chirilă incercand sa creeze articolului de la inceput pana la sfarsitul lui un aer de "inocenta", de victima, dupa care citeaza un articol de pe "tvmneamt.ro", un articol de tip "cancan" pentru vizualizari, respectivul articol sustinand teoria fantezista ca parintele Hrisostom "este posibil să fie ținut undeva împotriva voinței sale”, teorie total paralela cu declaratiile autoritatilor ... o expresie cu rol de smintire "televizionista", pentru asta va recomand articolul ACESTA (da clic).
    Citind mai departe articolul schismatic scris de Mihai-Silviu Chirilă, observam ca acesta prezinta schitul Radeni ca pe o "perfectiune" iar Biserica, mai exact Mitropolia Moldovei, ca pe un "bau-bau" care vrea sa faca rau "perfectiunii schismatice de la Radeni". Acest sustinator infocat al schismaticilor, al ne-pomenitorilor de Episcop, Mihai-Silviu Chirilă are de ani buni o lucrare de razvratire asupra Bisericii. Putin despre lucrarea schismatica a domnului Mihai Chirila puteti citi in urmatoarele doua articole: Sfantul si Marele Sinod din Creta aparat de Sfintele Canoane & AGENTURILE GLOBALISTE DEMASCATE - UITE cine ataca Biserica lui Hristos.
    In continuarea articolului schismatic mai asistam si la o rafuiala a lui Mihai-Silviu Chirilă cu un alt schismatic, fost preot, acum caterisit...Staicu care la inceputul marii ofensive contra Bisericii a schismaticilor din toamna lui 2016, era impreuna cu cei de la Radeni, acum observam ca au inceput problemele in "paradisul" schismatic. Trecand peste rafuielile acestora si avansand pana cand se mentioneaza numele parintelui Hrisostom, Mihai-Silviu Chirilă numind Biserica Ortodoxa Romana intreaga ca fiind SCHISMATICA (amuzant nu??) prin expresia "Încercarea schismaticilor de a-i readuce la ascultare pe cei de la Rădeni s-a produs în prima parte a lunii octombrie, iar campania egumenului Hrisostom Filipescu a început și s-a și sfârșit în ultimele zile ale lui octombrie", asadar Mihai-Silviu Chirilă sustine in articol ca parintele Hrisostom a avut o CAMPANIE de a ataca schismaticii de la Radeni, nu ca de fapt parintele Hrisostom a marturisit PE BUNE un adevar clar, si acela ca "Fenomenul Rădeni – între patologie psihiatrică și delir religios în masă".
    Am demonstrat de multe ori in articolele noastre despre cazul parintelui Hrisostom ca NU a fost dat de catre Biserica sau preotii ei (indiferent de statut) NICI un fel de DIAGNOSTIC cu privire la parintele Hrisostom dar in articolul schismatic scris de domnul Mihai-Silviu Chirilă gasim ca, citez: "MMB l-a declarat nebun, iar pe pagina consilierului MMB Constantin Sturzu un cetățean a lansat teoria halucinantă că egumenul ar fi fost răpit de niște nepomenitori fundamentaliști aflați în legătură cu Rădeni și că aceia l-ar droga și l-ar obliga să scrie contra voii sale. Omul respectiv propunea ca poliția să intervină și să facă percheziții la Rădeni, după modelul scientologilor din America, pe care îi vizitează poliția americană, când este cazul." Prin acest fragment intelegand clar ca Mihai-Silviu Chirilă minte, atacand Mitropolia Moldovei, asta in conditiile in care nimeni nu i-a dat nici un fel de diagnostic parintelui Hrisostom, purtatorul de cuvant al Mitropoliei spunand urmatoarele: "in 2011 a mai avut o cădere psihică gravă, în urma căreia și-a revenit însă, având de atunci o frumoasă activitate ca egumen de schit. Unele antecedente din familie, poate și prea multa expunere mediatică, cu siguranță și din pizma și din lucrarea diavolului - toate acestea sau unele dintre ele au contribuit la aducerea Părintelui Hrisostom în această suferință psihică", iar noi trebuie sa retinem expresiile "cadere psihica grava" care nu se poate traduce prin nebunie, fiind o expresie care poate insemna practic orice, nefiind un diagnostic, parintele Sturzu nici nu avea aceasta pozitie de a da diagnostice... si mai e de retinut din aceasta declaratie a purtatorului de cuvant al MMB expresia "suferință psihică", ceea ce nici asta nu se poate traduce prin "nebunie", doar daca ne apucam noi sa dam diagnostice dupa capul nostru ...
    Citam in continuare din articolul schismatic scris de domnul Mihai-Silviu Chirilă, urmatoarele: "Nu e clară situația egumenului Hrisostom, nici jocul pe care acesta îl face. Cert este însă că, așa cum remarca un confrate de pe OrtodoxINFO, după un an de acalmie, Schitul Rădeni reintră în vizorul MMB". Prin asta ni se prezinta stransa legatura cu alti schismatici, si anume cei de la "ortodoxinfo", se mai sustine in articolul mentionat mai sus, faptul ca parintele Hrisostom ar avea un "joc" in ceea ce priveste ne-pomenitorii de la Radeni, prin asta si nu numai, incercand IAR sa victimizeze schismaticii care indeamna la ruperea Bisericii Ortodoxe Romane.
    Eu consider acest articol schismatic o adevarata mizerie, un alt atac contra Bisericii facut cum nu se poate mai penibil!

Va mai recomand si articolele:
Toţi cei care, înfricoşaţi de ecumenism, au trecut la stilişti nu au făcut altceva decât să fugă de o erezie şi să cadă în alta
IPS IEROTHEOS VLACHOS este impotriva actiunilor schismatice ale site-urilor saccsiv sau sinodultalharesc
Lupta contra Bisericii lui Hristos este insotita si cu lupta contra parintelui Amfilohie Branza dusa de schismatici
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0