20 Iunie 19

SCHISMATICII ATACA ITO2017

  • 07 Septembrie 17
  • Schismatici
  • 13
    In ultimele zile de cand cu ITO 2017 schismaticii au iesit din nou din "barlogul" lor sectaresc pentru a ataca Biserica Ortodoxa si pe IPS Teofan, mitropolit al Moldovei si Bucovinei. De ce fac asta? Raspunsul concret e ca le-a luat dracul credinta cu tot cu ratiune, astfel in loc sa-i slujeasca lui Dumnezeu ca Ortodocsi adevarati, stau sa se gandeasca zilnic cum sa mai inventeze fel de fel de lucruri pentru a arunca cu noroi in frumoasa Ortodoxie.
 

    Schismaticii sectari de la saitul glasulstramosesc impreuna cu fostul puscarias, actualul "super-corect", schismaticul saccsiv ataca ITO 2017 din prea plina lor ura pentru Ortodoxie cu titluri de genul: "Întâlnirea tinerilor ecumeniști 2017. ''Preoți'' în sutane prinși în horă, concert rock, imn sectar...", "Comentariul zilei: IMNUL Intalnirii Tinerilor Ortodocsi din Europa" sau "Imnul ITO Iasi 2017 (ca la sectanti)".
    O sa analizam fantasmele lor pe rand, prezentand in prima faza lista acestor schismatici, cu aproape toti soldateii sectari care ataca ORTODOXIA ROMANEASCA dandu-se "ortodocsi", aceasta lista o puteti gasi in articolul nostru AGENTURILE GLOBALISTE DEMASCATE - UITE cine ataca Biserica lui Hristos.
    Saitul glasulstramosesc are o mare experienta (cu de altfel toate saiturile care vor aparea in acest articol care apartin schismaticilor) in a lovi in ierarhii Ortodocsi romani, in a jigni Ortodoxia romaneasca si toti preotii/calugarii/calugaritele care nu sunt de acord cu ereziile lor.
    Pe 5 septembrie acesti schismatici titreaza pe saitul lor de propaganda (asemanatoare cu cea comunisto/atee), glasulstramosesc urmatorul mesaj "Întâlnirea tinerilor ecumeniști 2017. ''Preoți'' în sutane prinși în horă, concert rock, imn sectar... ", dar de ce un asa titlu? Ca sa intelegeti mai bine de ce publica acesti schismatici care se declara Ortodocsi aceste materiale dezinformatoare va recomand macar aceste articole.
    In articolul schismatic mai sus amintit ni se prezinta un preot la ITO2017 care danseaza intr-o hora, dar ce fratilor, preotii nu au voie sa danseze? Nu au voie sa mearga la nunti? Nu au voie sa asculte o altfel de muzica decat cea crestin/bizantin/ortodoxa?? Oare DUMNEZEU Mantuitorul nu a fost si el la nunta? Sfintii Parinti ne explica prin trairea lor si scrierile lor, asa cum si Sfanta Scriptura ne invata ca totul ne este permis dar nu totul ne este de folos. In acest context dansul preotului nu sminteste, nu indeamna la PACAT, nu e indemnator la desfranare si altele asemenea, deci este cu desavarsire permis. Preotul nu se transforma la hirotonire din om, un ne-om asa cum au impresia acesti penibili de la glasulstramosesc. Cunosc faptul ca acestia au conexiuni cu schismaticii din Grecia, oare va faceti ca nu stiti sau chiar atat de nestiutori sunteti cu privire la trairea Ortodoxa din Grecia? Nu ati vazut pe nici un preot din Grecia dansand pe ritmurile traditional grecesti? Restalmaciti orice fapta frumoasa, normala a Ortodoxiei romanesti de dragul dracului pentru a lucra cu un si mai mare avand la dezbinarea Bisericii Ortodoxe. Ati jubilat de fericire la atacurile din ultimele luni contra Bisericii Ortodoxe Romane punand si mai mult paie pe foc, iar acum cand ceva frumos se intampla restalmaciti totul aruncand cu noroi, rusine!
    Nu de putine ori acesti schiamatici s-au legat de preferintele muzicale ale parintelui Constantin Necula de la Sibiu, si anume de muzica rock pe care o asculta. Pai mai schismaticilor, daca nu cunoasteti muzica, de ce mai vorbiti de ea? Iata sub-genurile acestui gen de muzica, rock: Art rock - Rock britanic -  Rock clasic - Desert rock - Detroit rock - Rock experimental - Garage rock - Glam rock - Glitter rock - Hard rock - Heartland rock - Rock instrumental - Jam rock - Jangle pop - Krautrock - Post-rock - Power pop - Rock progresiv - Protopunk - Rock psihedelic - Pub rock - Soft rock - Southern rock - Surf rock dintre care as mai adauga blues rock si originile genului muzica rock care sunt "Blues, rock and roll, electric blues, jazz, folk, country, rhythm and blues si soul. In concluzie domnilor, doamnelor de la glasulstramosesc, nu mai bine va apucati voi sa va informati inainte sa vorbiti despre muzica?
    Pentru a-i informa cat de cat si pe schismatici, Holograf NU CANTA muzica satanica, adica am putea spune muzica rock care induce psihicul la fapte mai putin ortodoxe, ci Holograf canta in mare parte Blues Rock si Pop/Rock, ceea ce este cu totul diferit fata de satanismul imaginar din capul celor de la glasulstramosesc, saccsiv sau ortodoxinfo.
    Pe glasulstramosec aflam ca IMNUL ITO2017 este "la fel ca la penticostali", ceee??
    Nu inceteaza sa ma stupefieze aceste atacuri marsave la Ortodoxia romaneasca. Din nou cei de la saccsiv (au facut un comentariul anul trecut la imnul ITO2016) si glasulstramosec vorbesc despre muzica, fix capitolul despre care am discutat mai sus. Dragilor "super ortodocsi", adica schismatici pe fata, imnul ITO 2017 foloseste instrumente care se foloseau si in vechime de catre primii crestini, asa cum se foloseste si acum in FOLK spre exemplu, instrumente clasice, voci cu tenta pop/folk dar si clasico/bizantine, avant accente clare in acest sens. Cine nu cunoaste muzica sa nu mai comenteze pentru ca se face de ras. Se aude la schismatici?
    In articolul saccsiv de anul trecut scrie "Muzica psaltică a expirat, racordaţi-vă la noua muzică „ortodoxă” de factură protestantă/New Age" intr-un atac murdar la ceea ce a insemnat ITO2016, Asta demonstrand si celor care nu sunt in tema vizavi de acesti "ortodocsi" in chip de oaie, fiind lupi rapitori 100% ca atacurile lor sunt de cativa ani buni, nu de cateva saptamani, sau luni. Aceasta lucrare musionar schismatica a lor avand ca scop ruperea Bisericii Ortodoxe Romane si probabil punerea lor in varfurile unei "NOI BISERICI".
    Un alt sait schismatic "ganduridinortodoxie" ataca si el ITO2017 scriind "Este doar începutul . Doriți libertate? A-ți căzut în mâinile ecumeniștilor, al papistașilor", dandu-se de gol, adevaratul motiv al atacurilor asa zisilor "ortodocsi" la Ortodoxie fiind un ecumenism generalizat imaginat de acestia in Biserica Ortodoxa Romana. Deinteres.org ADMITE ca au fost cateva situatii grave in ultimii 20-30 de ani in care anumiti preoti si o data chiar un ierarh la sfarsitul anilor 90 daca nu ma insel, in care acesta chiar s-a "impartasit" cu catolicii, ceea ce reprezinta grav atac la Ortodoxie, grava inselare. Cu toate acestea, Sinodul din Creta (2016), ierarhii Bisericii Ortodoxe Romane sau preotii Ortodocsi romani sunt departe de a fi ecumenisti. Ecumenici DA, dar ecumenisti NU. 
    Pe scurt, schismaticii acuza intreaga Biserica Ortodoxa Romana de ecumenism pentru ca ar fi numit celelalte confesiuni Biserica, Biserica fiind doar Una Sfanta, Soborniceasca, Catholica (adica universala) si Apostolica ORTODOXA, dar ceea ce nu vor sa inteleaga acesti schismatici e ca au fost numiti cei de alte confesiuni "biserica" cu sens original al cuvantului, adica "adunare" din punct de vedere ISTORIC, nu al invataturii de credinte. Parintele Zisis, un mare promotor al schismaticilor si schismaticul caterisit Staicu numesc chiar ei doi sub semnatura lor pe cei de alte confesiuni BISERICI, vezi adresa asta si asta, in timp ce acuza pe altii ca fac asta si ca ar fi ecumenisti din cauza acestui fapt... subiectul este mult mai mare si va recomand sa-l studiati pe saitul nostru.
    Schismaticilor va indemn a viziona clipul de mai jos ca sa aflati si voi ca la ITO2017 lumea s-a si rugat, nu doar au dansat (ca doar sunt tineri, mai pot dansa).
 
 

    Pentru a nu lungi articolul prea mult, inchei cu salutul de la ITO2017 ...
    HRISTOS IN MIJLOCUL NOSTRU! ESTE SI VA FI!

Recomandam:
De ce nici o televiziune nu s-a obosit sa transmita macar 5 minute despre #ITO2017?
Daniel Buzdugan: Despre adunarea asta frumoasa de la Iasi nu se va vorbi nicăieri in presa românească!
Lasa un comentariu
avatar
avatar
0 Spam
1
Mai bine tăceaţi decât să să scrieţi.
avatar
0
2
De ce Enutza_201? Argumenteaza cel putin 10% macar din ce am argumentat real noi!
avatar
0 Spam
3
Schizmatici sinteti voi.E greu sa vedeti acest lucru.Daca ati fi constienti de acest lucru,v-ati ingrozi.
avatar
1 Spam
4
comentariu sters rapid de pe ortodoxinfo:
"saccsive saccsive cum nu ierti tu pacatul apropelui nici Dumnezeu nu te iarta pe tine.Unii se mai pocaiesc pana la sfarsitul vietii si invata din greseli.Esti tu fara de pacat sa lovesti tocmai in Patriarh cand din autobiografia ta iti povestesti viata plina de spurcaciuni (cand flirtai si ..., cu fiica ta minora vitrega).Spui ca Dumnezeu iarta si pe cel mai pacatos dar chiar ai plans pentru pacatele tale incat ai ajuns ca sfintii contempland lumina necreata ca sa ai indrazneala sa lovesti in chiar Patriarh si slujitorii Bisericii?!Cand erai in inchisoare ai spus ca ai ajuns inselat crezandu-te fiul lui Dumnezeu,dracul ala nu te-a parasit,a luat o alta forma a inselarii facandu-te sa crezi ca esti salvatorul Ortodoxiei.... "
avatar
0
5
Constantindc, aici nu suntem la gradinita pentru un astfel de limbaj. Va rog, argumentati.
avatar
0
6
Noresponse, sunt de acord cu dumneavoastra!
avatar
0 Spam
7
În primul rând, articolul e scris foarte prost din punct de vedere gramatical, are o exprimare de clasa a opta, maxim. În al doilea rând, se vorbește de la un cap la altul despre frumoasa Ortodoxie, deși autorul nu contenește să arunce cu invective la adresa celor care au contestat ITO, făcând prin asta dovada unei uri viscerale față de oricine are ceva de spus pe tema asta. Apoi, mi se pare ciudată apologia făcută celor de la Holograf, ținând cont mai ales de piesa lor blasfemiatoare "Și îngerii au demomnii lor"...Cât despre rugăciunile de la ITO, să fim serioși...totul era făcut pe fugă, grupul meu nu a prins niciodată o rugăciune cap-coadă. Sâmbătă dimineața rugăciunile s-au citit la chinonic în cadrul Sfintei Liturghii.

Cam atât despre articolul ăsta, sper că nu am supărat pe nimeni cu părerile mele.
avatar
0
8
Voaidesemilian, daca dumneavoastra va simtiti jignit de acest articol aratant asta printr-un comentariu fara argumente concrete, e clar ca postarea dumneavoastra nu isi are rostul. 
E pacat ca o marturisire argumentata dumneavoastra o vedeti ca o "prostie", asta demonstreaza probabil din ce tabara faceti parte.... vi-am jignit cumva un sait schismatic pentru care sunteti fan?
avatar
0 Spam
9
Articolul de față nu mai are nevoie de alte demonstrații. Și comentariul e scris la fel de prost ca articolul. O mărturisire se face în duhul Sfintei Scripturi și al Sfinților Părinți, altfel nu are nicio valoare. Nu sunt fan al niciunui site schismatic, sunt fan al celor care cunosc și apără Ortodoxia cu argumente valide.
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe