11 Decembrie 17

Acasă » Schismatici
1 2 3 4 »

Cei impotriva Sinodului din Creta isi arata adevarata fata

 • 27 Noiembrie 17
 • 119
    Despre schismatici am scris pe acest sait de multe ori, aratand adevarata lor fata dar ceea ce vedeti in fotografia de mai sus intrece orice limita.
    Limbajul schismatic care isi arata adevarata fata in medii considerate de schismatici ca fiind private dar uitand ca sunt doar saituri de socializare cum ar fi Facebook unde se pot face poze la conversatii ...
    Va recomand ca fiecare dintre noi Ortodocsii sa aratam cu degetul catre acesti dusmani ai lui Hristos care se declara total eronat "ortodocsi" (fosti preoti, actuali preoti inca ... Detalii... »


Iata limbajul halucinant a unui schismatic care se declara "contra Sinodului din Creta (2016)"

 • 21 Noiembrie 17
 • 82
    De invatat ne-am invatat cu comportamentul lor FALS ortodox si agresivi ca dracii, la fel si cu jignirile date in dreapta si-n stanga de catre aceste specimene.
    Important e ca noi adevaratii Crestini Ortodocsi sa ne purtam dupa invatatura Ortodoxa asa cum ne cere Sfanta Scriptura si Sfanta Traditie, astfel, sa nu ne pacaleasca acesti "NOI SECTARI" cu nalucirile lor, cu rasturnarea lor de valori din pricina mandriei.
    Dragi crestini, ramaneti in Biserica lui Hristos si feriti-va de erezii, de schisme si de stramba socoteala care i-a ... Detalii... »


ANTRENAMENT ÎN A DETECTA FALSUL PATRIOTISM, FALSA ORTODOXIE

 • 14 Noiembrie 17
 • 209
    Primul linc este către articolul din publicația de falsa ortodoxie ORTODOX INFO autorul articolului fiind falsul apărător al Ortodoxiei Mihai Silviu Chirilă, articol care are ca scop sa calomnieze întreaga structura a Mitropoliei Moldovei. O tipică ... Detalii... »


Cum vedeau sfinții părinți ai bisericii gravitatea schismei ?

 • 29 Octombrie 17
 • 125
    Având efecte directe negative asupra vieții Trupului tainic al lui Hristos, care este Biserica, Sfinții Părinții au fost categorici în a condamna orice schismă, pentru a păstra unitatea, sănătatea și pacea Bisericii. De aceea, schisma este considerată de Sfântul Ioan Gură de Aur păcatul cel mai grav, „pe care nici sângele muceniciei nu-l poate vindeca”(Sfântul Ioan Gură de Aur, Omilii la Epistola către Efeseni, 11, Migne, PG 62, 85).
    „Dascălul pocăinței”, Sfântul Ioan Gură de Aur, cel care a acceptat la finalul vieții sale toate ac ... Detalii... »


"DUHUL SCHISMATIC" loveste din nou

 • 21 Octombrie 17
 • 301
    Am spus de multe ori ca acesti schismatici sunt foarte periculosi si razbunatori. Iata si un exemplu din cursul zilei de ieri care adevereste ceea ce am publicat pana acum despre schismatici.
    Multa lume se intreaba ce sunt schismaticii, ei bine schismaticii sunt oameni razvratiti contra Bisericii care s-au lepadat de invatatura Ortodoxa dar nu in totalitate. In situatia de fata este foarte posibil ca lepadarea sa fie 100%.
    Despre ce este vorba? Este vorba de o postare din partea profilului social "Impotriva Sinodului din Creta" ca ... Detalii... »


De ce nu este îngăduită nepomenirea episcopului la sfintele slujbe în biserica ortodoxă?

 • 17 Octombrie 17
 • 211
    Încetarea pomenirii ierarhului de către clericul slujitor atrage după sine, în mod inevitabil, sancționarea clericului respectiv de către Biserică pentru încălcarea rânduielii liturgice canonice. Acolo unde nu mai este pomenit ierarhul, a cărui prezență liturgică este vizibilă prin Antimisul de pe Sfânta Masă, semnat de acesta, Sfânta Euharistie nu este canonică potrivit credinței și disciplinei ortodoxe. Preotul care nu-l mai pomenește pe ierarhul său canonic la sfintele slujbe nu se mai poate legitima ca slujitor al Sfântului Altar.
    De pildă, Sfânt ... Detalii... »


Ce este erezia? Dar schisma?

 • 16 Octombrie 17
 • 128
    De-a lungul veacurilor, încă din epoca Sfinților Apostoli au apărut ereziile și, totodată, schismele. Primul eretic cunoscut este Simon Magul, cel exclus din comuniunea Bisericii de însuși Sfântul Apostol Petru (cf. Fapte 8, 9-24).
    Erezia (gr. hairesis) înseamnă opinie separată, învățătură greșită cu privire la adevărul de credință. Câtă vreme dogmele credinței sunt adevăruri descoperite de Dumnezeu oamenilor, ereziile reprezintă o deformare a acestora, sunt învățături care amestecă adevărurile descoperite de Dumnezeu, cu învățătura &bdqu ... Detalii... »


"Popa" schismatic care se declara Ortodox DAR NU ESTE si sustine ca a fost "hirotonisit" de stilisti

 • 11 Octombrie 17
 • 596
    Acest schismatic declara “Am finalizat studiile la Chisinau. Am facut memoriu la Cancelaria Sfantului Sinod si tot s-a tergiversat, deci nu m-au primit in cadrul BOR-ului. Nu am avut parohie, am slujit un coleg care a improvizat un altar, unde vin credinciosii mei. Eu am fost preot misionar de la bun inceput, sotia mea stie acest lucru. Am fost si in Italia si peste tot am slujit”, a afirmat barbatul, care sustine ca a fost hirotonisit “undeva in Moldova, de catre Biserica Ortodoxa de Rit Vechi”, dar orice Ortodox informat stie ca nu exista Biserica O ... Detalii... »


Toţi cei care, înfricoşaţi de ecumenism, au trecut la stilişti nu au făcut altceva decât să fugă de o erezie şi să cadă în alta

 • 01 Octombrie 17
 • 549
    Arhimandrit Epifanie Theodoropulos (Cuviosului monah  Nicodim  din  obştea  ieromonahului  Efrem  de  la  Provata, Sfântul Munte).

    ,,Aşadar, părinte Nicodim, toţi cei care, înfricoşaţi de ecumenism, au trecut la stilişti nu au făcut altceva decât să fugă de o erezie şi să cadă în alta. Desigur, unii ca aceştia nu îşi dau seama că au căzut în erezie, dar aceasta nu schimbă deloc lucrurile.
    Să nu crezi că sunt nedrept sau exagerat. Voi dovedi că afirmaţia mea este absolut adevărată.
Ce este ... Detalii... »


Sorin Prisacaru, schismaticul care produce tulburare. Se considera calugar dar NU ESTE!

 • 23 Septembrie 17
 • 641
    De foarte mult timp am vrut sa public despre acest personaj dar mereu am considerat ca nu merita sa-l fac cunoscut la adevarata lui fata.
    Astazi a venit randul acestui schismatic sa-l prezentam asa cum este. Este o persoana care de mai multi ani produce tulburare in randul credinciosilor Crestini Ortodocsi facand prozelitism stilisto-schismatic.
    Nu cunoasteti cine sunt stilistii schismatici din Romania? Sunt acei fosti Ortodocsi care ... Detalii... »


SCHISMATICII ATACA ITO2017

 • 07 Septembrie 17
 • 2387
    In ultimele zile de cand cu ITO 2017 schismaticii au iesit din nou din "barlogul" lor sectaresc pentru a ataca Biserica Ortodoxa si pe IPS Teofan, mitropolit al Moldovei si Bucovinei. De ce fac asta? Raspunsul concret e ca le-a luat dracul credinta cu tot cu ratiune, astfel in loc sa-i slujeasca lui Dumnezeu ca Ortodocsi adevarati, stau sa se gandeasca zilnic cum sa mai inventeze fel de fel de lucruri pentru a arunca cu noroi in frumoasa Ortodoxie.
 


Împotriva lui Apollinarie - despre Iuda trădătorul

 • 04 Septembrie 17
 • 103
    Deseori mi-a fost dat să-i aud pe mulţi oameni, afirmând cu stăruinţă că trădătorul Iuda nu s-a spânzurat imediat după ce a înapoiat cei treizeci de arginţi, aşa cum afirmă Sfânta Evanghelie după Matei, ci că a mai trăit destui ani, numai că, aşa cum gândesc ei, se umflase puternic, astfel încât pentru toţi cei care treceau prin acel loc devenise un monstru şi o privelişte înfricoşătoare. De aceea se cuvine ca şi eu, cel slab la minte, prin câteva cuvinte să apăr adevărul evanghelic şi să dau în vileag minciuna, iar pe cei, care din nepricepere sunt înclinaţi să asculte minciuna, ... Detalii... »


Articolul lunii
Retele Sociale
 • Facebook
 • Google+
 • Twitter
 • Comentarii
 • Apreciate
 • Vizualizari
Citate Ortodoxe

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0