19 August 17
Acasă » Schismatici
07 August 17
Autor: Admin
1767
0
    Pericolul vine de la "sforile" pe care le pot trage acestia dupa caterisire. Ce inseamna "sfori"? Adica influenta lor, creata din functia de preot ... Detalii... »
14 Iulie 17
Autor: Admin
6485
0
    Dupa cum stiti deja, schismaticii nu tin la integritatea Bisericii lui Hristos ci tin foarte mult la URA fata de Sfantul Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane si a toata Biserica pentru ca Biserica nu este de acord cu actiunile lor schismatice.
    Am vorbit pe acest site despre acesti schismatici care nu sunt de acord cu ... Detalii... »
11 Iulie 17
Autor: Admin
1149
0
    Ca site-ul Ortodoxinfo este SCHISMATIC, chiar eretic, stie toata lumea de buna credinta, dar ce promoveaza de cateva saptamani impreuna cu celelalte site-uri anti-Ortodoxe care se declara eronat ca fiind "ortodoxe" este de-a dreptul penibil. Lista largita a site-urilor schismatice le puteti gasi in articolul  ... Detalii... »
03 Iulie 17
Autor: Admin
447
0
    DISPERAREA MAFIOŢILOR INTERNAȚIONALI IA DIMENSIUNI GROTEŞTI – Un infractor condamnat pentru înşelăciune pe nume Vasile Vieru cu falsă identitate de “SACCSIV”, acţionează de ceva ani ca agent MOSSAD pentru sabotarea Bisericii Ortodoxe Române, a iniţiat atacul la Părintele Justin Pârvu ca parte a reacţiei disperate con ... Detalii... »
01 Iulie 17
Autor: Admin
1871
0
    Acum cateva zile am demonstrat ca chiar parintele Theodoros Zisis, contestatar vehement al Sinodului din Creta din cauza numirii istorice de "biserica" a ereticilor ca fix el numeste in documentele presinodale pe eretici "BISERICA" in articolul ... Detalii... »
29 Iunie 17
Autor: Admin
2551
0
    Articolul al 6-lea din textul final al Sfântului și Marelui Sinod, în care apare și formularea contestată, nu este altceva decât o preluare, cu mici modificări, a art. 2 din documentul „Relații ale Bisericii Ortodoxe cu lumea creștină” din 1986. Acuzele aduse acestui document, că ar fi fost compus pe ascuns în anumite conf ... Detalii... »
1 2 3 4 5 »