23 Martie 19

Satanizarea Bucurestiului a inceput, au fost instalate cinci statui ale lui Baphomet

  • 13 Noiembrie 18
  • Satanism
  • 0
    "In zilele noastre, chiar de nu vor oamenii duhovnicesti sa se lege intre ei, ii va sili diavolul sa se lege. Diavolul, cu marea lui rautate, face cel mai mare bine astazi in lume. Pentru ca, sa zicem, un tata care este credincios si vrea, de pilda, sa plateasca meditatiile copiilor lui, va fi nevoit sa afle un dascal bun si credincios pe care sa-l aduca in casa sa. Iar un dascal care este credincios si vrea sa dea meditatii copiilor, pentru ca nu a fost numit inca in post, va cauta o familie buna, ca sa se simta in siguranta. Sau un mester care traieste duhovniceste, fie el vopsitor, fie mecanic etc., cauta sa lucreze la o familie buna, ca sa se simta in largul lui, pentru ca intr-o casa lumeasca isi va gasi beleaua. Un crestin bun va cauta sa bage in casa un lucrator bun, care sa fie si om credincios. Astfel, si unul si celalalt vor incerca sa caute un om duhovnicesc ca sa poata lucra impreuna cu el. Asadar, incet-incet se vor cunoaste intre ei oamenii duhovnicesti din toate meseriile si din toate ramurile.

    Asadar, diavolul, cu rautatea sa, face bine fara sa vrea: desparte oile de capre. Astfel se vor desparti oile de capre si vor trai ca “o turma si un pastor“. Iata, mai demult satele aveau cioban si fiecare isi dadea oile sale sau caprele ce le avea: unul cinci, altul zece, si pasteau oile impreuna cu caprele, pentru ca atunci caprele erau blande si nu le impungeau pe oi cu coarnele. Acum caprele s-au salbaticit si lovesc urat oile lui Hristos. Iar oile cauta pastor bun si turma numai de oi. Pentru ca asa cum a ajuns lumea, ea este numai pentru cei care traiesc in pacat. De aceea se vor desparti oamenii si se vor desparti oile de iezi. Cei care vor vrea sa traiasca viata duhovniceasca, incet-incet nu vor mai putea trai in lumea aceasta. Vor cauta sa afle pe cei asemenea lor, pe oamenii lui Dumnezeu, vor cauta duhovnic si se vor departa si mai mult de pacat. Si acest bine il face acum diavolul cu rautatea lui, dar fara sa vrea. Astfel vedem nu numai in orase, dar si la sate, pe unii alergand la cantece si jocuri etc., traind in nepasare, iar pe altii alergand la priveghere, la paraclise, la intruniri duhovnicesti, si acesti oameni ajung sa fie strans legati intre ei." Extras din: Sfantul Paisie Aghioritul , ”Trezire duhovniceasca”, Editura Evanghelismos – 2003

Nota site: Aceste cinci statui numite "capra vecinului" au infatisari clare, infatisarea dracului Baphomet, cinstit si de Uniunea Europeana. Avem infatiseara lui Baphomet sub forma de "deschizator de drumuri", de "capra studioasa" si nu in ultimul rand, Baphomet in pozitia statuii libertatii din SUA. Poate va intrebati, de ce o capra si de ce acum? De ce acum? Pentru ca incepe un mare post al Ortodoxiei si trebuie sa se inmulteasca propaganda anti-crestina. De ce o capra? Pentru a-l infatisa asa cum trebuie pe dracul Baphomet intr-o poveste "buna", cu un titlu care atrage curiozitatea omului, "traiasca capra vecinului". Aceasta campanie avand ca scop cica "eradicarea invidiei dintre oameni". Pai si cum anulezi invidia dintre oameni, dezvelind capre prin Bucuresti? Dragi cititori, observati cat penibil in aceasta campanie??

Foto: romanortodox.info (foto sus) si cunoastelumea.ro (foto jos)
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0