24 Februarie 19

Respect, Aura Ion. Zeci de mii de oameni reactioneaza pe retelele sociale fata de tragedia din Apuseni

  • 22 Ianuarie 14
  • Stiri de interes
  • 1

Respect, Aura Ion. Zeci de mii de oameni reacţionează pe reţelele sociale faţă de tragedia din Apuseni

    Moartea tinerei studente Aura Ion, voluntară într-o misiune medicală, a emoţionat întreaga Românie. Pe reţelele sociale zeci de mii de oameni îşi manifestă stupefacţia şi indignarea. Site-ul "De Interes" se solidarizează cu familia şi prietenii Aurei Ion.

    "Aura Ion, Dumnezeu sa te aiba in grija lui, odihnindu-te in pace! Trasnmit un gand plin de tristete familiei tale, prietenilor tai, celor care te pierd in mod direct si care simt durerea de a stii ca nu te vei mai intoarce niciodata acasa ori la locul tau de munca, printre colegi si prieteni.

    Planurile tale, visele tale isi vor gasi implinirea in cer, printre ingeri, iar drumul tau prin viata, curmat atat de brusc nu a fost in zadar. Prin moartea ta, Aura Ion, inalti in tacere demna un imn pentru toti cei care se jertfesc, facandu-si datoria! Inalta-te si vegheza-i de acolo de sus pe cei care te plang impietriti de sufrinta! Odihneste-te in liniste, odihneste-te in pace!”, este mesajul pe care îl transmite Cosmin Neidoni prin intermediul EVZ (Sursa).


    Pe Facebook a fost creată déjà o pagină intitulată "Respect Aura Ion”, care în foarte scurt timp a primit peste 10.000 de like-uri. Mesajele celor care postează nu mai au nevoie de niciun comentariu.

    "Cand ma gandesc la fata asta, imi vine sa las toata viata la o parte si sa le pun bombe! Fata asta a murit de mana lor, nu in accident aviatic!”, scrie Crina Dobre.

    "Nu mai sunt om! Sunt cu ochii in lacrimi de ieri si cu sufletul praf. Nu pot sa cred ca s-a intămplat asa ceva, nu mai am cuvinte. Nu inteleg de ce le-au trebuit 6 ore sa-i gaseasca? Si aceasta minunata de fata a murit cu lacrimile inghetate pe obraz....”, spune şi Mioara Draghia.

    Aura avea 23 de ani și era studentă în anul V la Institutul Medico-Militar din București. Trupul neînsuflețit al fetei va fi adus la Bucureşti şi depus la Capela Spitalului Militar.

    La scurt timp de la aflarea veştii, colegii tinerei au început să trimită mesaje emoţionante. Mulţi dintre ei şi-au înlocuit fotografia profilului de Facebook cu un pătrat negru în semn de doliu.

    Ministerul Apărării Naționale a transmis un comunicat legat de decesul fetei. Îl redăm integral. „Sublocotenentul Aurelia Ion, ofiţer-student în anul V la Institutul Medico-Militar din Bucureşti, a decedat luni, 20 ianuarie, în urma accidentului aviatic ce a avut loc în Pasul Ursoaia, judeţul Cluj. Aurelia Ion, în vârstă de 23 de ani, efectua un stagiu de pregătire la Spitalul Fundeni. De-a lungul studiilor, tânăra s-a implicat voluntar în numeroase activităţi pe linie medicală. Conducerea Ministerului Apărării Naţionale transmite condoleanţe familiei îndoliate”.


    ”A fost o studentă eminentă, excepțională” a declarat Dr. Cuzino, directorul Institutului Medico-Militar.

    Coordonatorul de transplant Victor Zota a spus că ea mai participase la prelevări de organe, făcea voluntariat și "era dedicată meseriei cum rar gasești"

    În memoria ei, toți cei care vor să-i aducă un omagiu, se pot alătura comunității Respect Aura Ion.

  Twitter   Delicious   Facebook   Digg   Stumbleupon   Mai multe   
  
Lasa un comentariu
avatar
avatar
0 Spam
1
RESPECT pentru tanara studenta Aura Ion si RESPECT pentru tine ca OM ca ai postat asa ceva,sincere felicitari pentru aceasta postare!
Aceste cuvinte din articol sunt cu adevarat emotionante....."Aura Ion, Dumnezeu sa te aiba in grija lui, odihnindu-te in pace! Trasnmit un gand plin de tristete familiei tale, prietenilor tai, celor care te pierd in mod direct si care simt durerea de a stii ca nu te vei mai intoarce niciodata acasa ori la locul tau de munca, printre colegi si prieteni.''
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe

Total online: 3
Vizitatori: 3
Utilizatori: 0