24 Februarie 19

Religia nu mai este obligatorie in scoala. Va fi inlocuita cu EDUCATIE SEXUALA

  • 15 Noiembrie 14
  • Actualitate
  • 1
Religia nu mai este obligatorie în şcoală. Va fi înlocuită cu EDUCAȚIE SEXUALĂ

    Distrugerea Romaniei isi urmeaza cursul pana in cele mai mici detalii. Baza principala a Uniunii Europene consta in eliminarea traditiilor si introducere unora noi, dupa bunul plac, care sa duca la degradarea societatii pentru a putea fi usor controlata. Religia reprezenta singurul etalon ramas in cresterea si educarea copiilor nostri. Media romaneasca ne expune la cele mai proaste si diavolesti emisiuni educative. Magazinele sunt invadate de cele mai nenorocite produse alimentare aduse OBLIGATORIU din tarile care ne controleaza. Nu se mai poate asa! TREBUIE FACUT CEVA CAT MAI URGENT!
 
Fetelor nu va vindeti fecioria pe cateva vorbe! Daca te iubeşte, te va aştepta, iar dacă nu, te va parasi!

Religia nu mai este obligatorie în şcoală

    Curtea Constitutionala a decis ca este neconstitutional articolul din legea educatiei care spune ca “La solicitarea scrisa a elevului major, respectiv a parintilor sau a tutorelui legal instituit pentru elevul minor, elevul poate sa nu frecventeze orele de religie”. Judecatorii Curtii au apreciat ca cei care trebuie sa faca o solicitare sunt parintii care doresc ca aceste cursuri de Religie in scoala sa fie urmate de copiii lor, transmite Agerpres. Surse oficiale au declarat pentru HotNews.ro ca argumentatia Curtii porneste de la ideea ca cel care vrea sa faca ceva trebuie sa ceara acel lucru, si nu cel care nu vrea.
 

Introducerea orelor de educatie sexuala

    Peste 20 de organizatii nonguvernamentale le solicita ministrilor Educatiei si Sanatatii, printr-o scrisoare deschisa, introducerea materiei Educatia sexuala ca disciplina obligatorie in scoli. Apelul vine in contextul in care procurorii au inceput urmarirea penala in cazul tanarului de 25 de ani din Segarcea, care ar fi infectat cu HIV mai multe persoane. “In medie, tinerii romani incep sa faca sex in jurul varstei de 15 ani si jumatate. Intr-o societate sexualizata, tinerii primesc in fiecare moment semnale incorecte si informatii incomplete despre sexualitate prin filme, jocuri video si pornografie”, se arata in scrisoarea deschisa.

   
 
 
 
Lasa un comentariu
avatar
avatar
0 Spam
1
Acest articol este de mare actualitate si de mare interes pentru noi toti crestinii si din pacate pentu noi toti cuvintele scrise in el sunt o realitate.Predarea religiei in scoala avea un rol esential in educatia elevilor pentru ca promova iubirea,blandetea,bunatatea,respectul pentru aproapele,pacea,ajuta la o dezvoltare armonioasa a personalitatii si era primul factor de combatere a violentei de toate tipurile in scoli. Perfect adevarate sunt aceste cuvinte ,,Distrugerea Romaniei isi urmeaza cursul pana in cele mai mici detalii'',religia reprezenta singurul etalon ramas in cresterea si educarea copiilor nostri,prin credinta in Dumnezeu ingrijindu-se sufletul lor.Cu noua masura din sistemul de invatamant romanesc,prin care disciplina religie nu mai este obligatorie in scoala,oare ce educatie si ce valori vor mai avea elevii,ce vor ajunge ei in viata,ce se va alege de intreaga societate si de tara noastra!
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe

Total online: 3
Vizitatori: 3
Utilizatori: 0