20 Aprilie 18

Propaganda ateu militanta si sectara contra sarbatorilor crestine a fost re-activata

  • 05 Ianuarie 18
  • Atei militanti
  • 0
    Mai sus va prezentam o poza a unui alt articol destul de nou al celor de la PRO TV prin care se minte fara rusine la adresa IPS Teodosie, ca el ar fi sub control judiciar, asta nu e insa de actualitate tocmai din luna Noiembrie, dar cei de la PRO TV se pare ca "nu au aflat nici acum asta".
    Problema pusa pe tapet sunt banii care se dau atunci cand merge preotul cu "botezul". Preotul insa nu cere nici un ban de la nimeni cand vine sa binecuvanteze casa iar cei care ar fac asa ceva sunt "vrednici" de a se li se faca pâră la Episcopia de care fac parte. Bani se da in acest context din recunostinta, ca jertfa pentru efortul preotului dar si aceluia care merge cu preotul, pentru ajutorarea Bisericii in proiectele pentru ajutorarea saracilor, proiecte pentru intretinerea Bisericii, a cimitirului etc. Banii acestia nu sunt MITA sau alte asemanari la fel de tendentioase ca minciunile celor de la Pro TV , nu este mita cum nici faptul ca eu as da niste bani unui strain care ma binecuvanteaza si prin asta as ramane impresionat vrand sa ii fac si eu lui o bucurie.
    Binecuvantarea fiecarei case de crestini poate fi datata de acum circa 3250 de ani, din vremea in care poporul egiptean a fost pedepsit pentru luarea in robie a poporului israelit si pentru refuzul de a-i lasa sa se intoarca acasa iar israelitii pentru a nu veni pedeapsa la ei si-au uns cu sange de miel usa fiecarei case, iata ce scrie in Sfanta Scriptura " Iar la voi sângele va fi semn pe casele în care vă veţi afla: voi vedea sângele şi vă voi ocoli ". Prin ungerea cu sangere de miel adusa ca jertfa lui Dumnezeu si mai tarziu aceasta practica fiind inlocuita cu jertfa lui Hristos, acum jertfa lui Hristos fara de sange in Sfanta Liturghie, "jertfa lui Dumnezeu: duhul umilit; inima înfrântă şi smerită Dumnezeu nu o va urgisi". Aceasta ungere cu sange de miel fiind binecuvantarea lui Dumnezeu pentru a fi pazita familia, casa de blesteme si fel de fel de lucruri rele, in cazul Biblic era vorba de o plaga asupra Egiptului pentru osandirea poporului israelit.
    Asadar, binecuvantarea preotului nu se face pentru bani ci este o datorie pe care trebuie sa o faca pentru comuniunea intru crestinismul Ortodox.
    Actualitatea de astazi ne prezinta minciuni, rastalmaciri din partea ateilor militanti si a sectarilor contra preotilor si acestei practici crestine care nu este altceva decat un lucru benefic, o binecuvantare, o intarire a comuniunii dintre credinciosi si preot.
    Pro TV publica un articol pe saitul lor de stiri cu titlul tendentios as putea spune >> Sfințirea caselor de Bobotează, anunțată de preoți cu afișe. Enoriaș: ”Dăm 50 de lei, să ajutăm BOR” << prin care vrea sa provoace un sentiment de dizgratie, revolta contra preotilor pe baza saraciei acestei tari care are o cauza clara in persoana celor care ne conduc astazi si a celorlalti care ne-au condus pana acum tara.
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe
Colaboratori: www.ioanistrati.ro

Total online: 2
Vizitatori: 2
Utilizatori: 0