19 Noiembrie 18

"Preot" FALS, schismatic care se imbraca in vesminte preotesti (VIDEO)

  • 05 Martie 18
  • Schismatici
  • 5
    Acest fals "preot" detine o pagina pe site-ul Facebook care se numeste "Capela sf Ioan cel nou sf Andrei si Pogorarea sf Duh" si prin care cere bani oamenilor din mediul online.

    Atentie mare, acesta NU ESTE ORTODOX si nu apartine sub nici un fel de Patriarhia Romana, nu se afla in ascultare fata de Biserica Ortodoxa.

Pentru mai multe poze dati clic aici.
 
 

Apel către creștini si despre mormântul lui Moise

Posted by Capela sf Ioan cel nou sf Andrei si Pogorarea sf Duh on Friday, March 2, 2018
Lasa un comentariu
avatar
avatar
0 Spam
1
Nu mai dezinformati.la momentul in care ati scris articolul intradevar eram intro legatura cu o mitropolie autonomă care functioneaza legal pt ca altfel justitia ar închide respectiva formatiune sau mitropolie.Însă am revenit cu precizări si vad ca asta uitați să le postati pe articol.
Eu nu mai apartin nici unei mitropolii biserici patriarhii sau formatiuni bisericești.Am avut niste discutii contradictorii si de comun m.Am retras.nu mai doresc sa mai fiu activ in acest sector numit religie,ortodoxie slujire ca preot
Ca atare rog sa nu mai atacați fara motiv eu nemaiavînd legatura cu subiectul sus precizat.pagina respectiva este dezactivată.ca atare sunt simplu om care doreste sa fie lasat in pace
Sperând că sa inteles mesajul multumesc interesului acordat si poate e mai bine ca au intervenit discuțiile de gen si nu m.Am lasat condus de anumite scopuri ale unora si am renuntat de buna voie
Să ne trimita Cerul lumina lui Hristos pt a ne invrednicii de raiul ceresc
avatar
0
2
Domnule Artene69, cu tot respectul dar in momentul publicarii articolului nostru dumneavoastra faceati fix ceea ce scrie mai sus in articol. "Mitropolia" respectiva este una schismatica si nu trebuie sa va folositi de denumirea de "mitropolie" pentru a induce ca ar fi vorba de Mitropolia adevaratei Biserici Ortodoxe.
Ramaneti in Biserica lui Hristos si lasati lucrarea schismatica. Multumim pentru comentariu!

Sfântul Ioan Gură de Aur afirma că schisma este păcatul cel mai grozav, „pe care nici sângele muceniciei nu-l poate vindeca” / Sf. Ioan Gură de Aur, Omilii la Epistola către Efeseni, 11, PG 62, 85; traducerea pasajelor Sfântului Ioan Gură de Aur aparține pr. Roger Coresciuc.
avatar
0 Spam
3
Un proverb romanesc spune până la Dumnezeu te mănâncă sfinții.nu am spus că nu e adevărat ce ati scris revoltător este ca nu ati revenit pt a rescrie sau adauga: acest fost preot membru al unei mitroplii autonome nu mai este acum decat simplu om a renuntat sa activeze in vreo biserica a patriarhiei sau a unei bis ortodoxe pe pământ si este asemenea ca cel care a scris trunchiat fara a cere si o opinie pers in cauza,simplu om.
Dar intreb eu de ce acest jurnalist nu scrie despre seminaristii care umbla dupa preoti in cimitir ca sa faca o practica liturgică si sa castige un ban si nu ii ia cam nimeni,de ce nu investighează o bis cum e una de exemplu intri comuna langa medgidia unde se cer bani multi la înmormântare de ce tu ca creștin daca te pricepi putin la tipic bis si vrei sa mergi sa cauti la o bis de ex intri zi de duminica nu ești lasat si se uită chioras la tine.sa investigam si asta
Să cerem bunului Dumnezeu minte multa si lumina odata cu sfintele pasti
avatar
0 Spam
4
Si sunt curios ce inseamna pt dvs cuvantul fals
Din dex inseamna neadevărat
In lume nu exista doar patriarhul română.asta nu inseamna ca daca nu au comuniune nu propovaduiesc aceiasi credinta si rit.Daca luam 2 slujbe una din bor si una de la o bis autonomă vedem ca e același mesaj aceiasi dogmatică
Fals era daca se slujea in veșminte ortodoxe o slujba budistă de ex...aia este firesc cuvantul fals
Asta e opinia proprie
Si in orice adunare,bis,comunitate exista neghina si uscaciuni.mă bucur că Sunt simplu cetățean si privesc acum cum ne atacăm prosteste
Lumea trece însă Hristos si credinta raman veșnic
Doamne ajuta.aceasta a fost ultima mea intervenție pe acest subiect
avatar
0
5
Drag prieten, aduceti acuzatii grave la adresa Bisericii Ortodoxe Romane si o faceti fara dovezi ceea ce nu prea e legal, nici crestinesc si nici normal... In al doilea rand, acum inteleg foarte bine de ce ati avut si poate inca aveti (nu suntem siguri de asta) o lucrare schismatica, din pricina propiei rataciri.

Fratii din Singura Biserica Ortodoxa Canonica din care fac parte toate Bisericile Ortodoxe canonice autocefale sunt uniti in comuniune liturgica, de impartasire, de rugaciune, sociala etc. Nu exista ca in Biserica lui Hristos sa fie "mai multe biserici" caci spune Sfanta Scriptuta ca este "un singur Domn, o singura credinta, un singur botez" intarind ca Biserica lui Hristos este "stalp si temelie a adevarului".

Cu tot respectul dar va trebuie smerenie pentru a va putea intoarce cu adevarat in Biserica lui Hristos. Cu atitudinea aceasta nu aveti traire de Ortodox.

Si in ultimul rand, vrem sa va aducem la cunostinta ca articolele care au ca si caracter de prezentare sunt publicate cu dovezi, ca si cel de mai sus, nu degeaba inca detinem inregistrarea dumneavoastra pentru care a fost publicat acest articol si ca nu publicam la comanda nimanui. Multumim pentru comentarii!
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe

Total online: 2
Vizitatori: 2
Utilizatori: 0