24 Februarie 19

PONTA si IOHANNIS, doi pioni ai acelorasi stapani

  • 04 Noiembrie 14
  • Actualitate
  • 1
PONTA și IOHANNIS, doi pioni ai acelorași stăpâni

    Pentru un crestin roman, diferenta dintre VICTOR PONTA si KLAUS JAHANNIS este precum diferenta dintre SODOMA si GOMORA sau dintre MAGIA ALBA si MAGIA NEAGRA.

    Majoritatea dintre noi, ortodocsii romani ce comentam pe internet, am inteles ca n-avem ce cauta la vot.

    La nivel national au priceput treaba asta oleaca mai putin de 50 %. Dar la nivel national multe altele nu le pricepe poporul si asta in primul rand deoarece nici macar nu afla despre ele.

    Trist este insa ca dintre noi sunt destui cei care se bulucesc spre cabinele de vot. Asta e, trebuie sa avem rabdare pana s-or dumiri si ei.

Dramatic este insa altceva: ACTIVISMUL pentru un candidat sau altul.

    In cazul primului tur, i-am inteles pe cei ce ne spuneau cu cine ar vota ei, mai ales ca formulau idei de genul: hai sa incercam si cu cutare. Dar erau asa, cu bun simt, ne-o ziceau de doua trei ori si gata.

    I-am inteles insa mai greu pe cei ce ne torpilau cu militantismul pro te miri ce salvator al natiunii dintre cei 14. Insa sa zicem ca trecem si peste asta.
 


Sursa foto: ziuanews.ro

    Nu-i inteleg insa deloc pe cei ce acum, ca au ajuns doi in finala, au inceput sa ridice tabere razboinice pro Ponta sau pro Johannis.

    Fratilor, dar nu se vede chiar si din avion ca sunt doi pioni ai acelorasi stapani? E drept, unul alb si unul negru, care par a se lupta pe o tabla de sah, dar care de fapt vor implementa absolut tot ceea ce au stapanii lor de bifat pe agenda:

    Cipuri – eGuvernare – internetul obiectelor – disparitia banilor cash
    Ecumenism (are si politicul un rol important in ecuatia asta)
    Consolidarea imperiului UE
    “Independenta” energetica = Chevron
    Homosexualitate

Si multe altele pe care nu le mai insir acum.

    A nu intelege asta, e grav. A intelege, dar a cauta sa identifici care dintre ei reprezinta raul cel mai mic, este insa si mai grav. E ca si cum alegi intre Sodoma si Gomora sau intre magia alba si cea neagra.
 
Recomandam: Istoria se repeta? Hitler vs Napoleon, in batalia contra Moscovei

    Sigur, maestrii haosului, pentru a-i dezbina pe bietii crestini, ne prezinta situatia cam asa: Ponta = Moscova = leagatul bolsevismului. Si Johannis = Germania = motorul UE. Dupa care bietul crestin isi munceste mintea cu intrebarea: care o fi mai putin rau?

    Adica aceeasi problema care li s-a prezentat maselor de pamanteni zeci de ani: ce-i mai rau, blocul vestic sau blocul sovietic? Evident, ascunzandu-se cumplita realitate cum ca ambele blocuri erau creatia acelorasi stapani …

    Si tot evident ascunzandu-li-se maselor ca actuala UE e de fapt noua Uniune Sovietica.

    Revenind la maestrii haosului, atunci cand nu li se pare suficienta mizeria de mai sus pentru dezbinarea crestinilor, o baga pe aia cu mafia. Si ii auzim astfel pe cei din tabara Iohannis vorbind despre mafia PSD si invers. Ambele tabere dand exemple din activitatea DNA. Deci daca tragem linie ce constatam? Ca sunt la fel cu totii. Doar ca de exemplu bietul crestin anti Ponta nu-i vede decat pe ailalti …

    Si astfel, in loc ca crestinii sa fie uniti in lupta impotriva punctelor din agenda ELITELOR, alea de le-am insirat oleaca mai sus, bietii de ei se lupta intre ei dandu-le posibilitatea marionetelor acelor ELITE sa le implementeze linistiti si fara batai de cap.

Multumim pentru sursa: saccsiv.wordpress.com

   
 
 
 
Lasa un comentariu
avatar
avatar
0 Spam
1
Un articol cu adevarat reusit,de foarte mare actualitate,cu adevarat DE INTERES pentru noi toti romanii,situatia de la aceste alegeri din tara noastra este prezentata dintr-o perspectiva total deosebita.Multumim si cele mai sincere felicitari pentru acest articol!
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe

Total online: 4
Vizitatori: 4
Utilizatori: 0