21 Septembrie 19

"Politia a asteptat 7 ore sa primeasca mandat de la judecator sa poata sa intre. Erau toti cuprinsi de respectarea legii."

  • 27 Iulie 19
  • Actualitate
  • 0
    "Nimic nu mi se pare mai cretin ca situatia in care "autoritatile" nu sunt in stare sa localizeze un telefon de pe care in mod disperat, o copila sechestrata a sunat de 3 ori in decurs de aproape o ora, dar doar daca treci pe langa un mall deja ai 100 de ad-uri pe fb de la brandurile pe langa care ai trecut. Eu zic ca avem de aface la STS cu niste functionari imbecili, dar imbecili pe bani foarte multi, lucrand pe o tehnologie care sunt convins ca ne-a costat uluitor de mult.

    De asemenea politia a inconjurat casa la ora 23, dar a asteptat 7 ore sa primeasca mandat de la judecator sa poata sa intre. Erau toti cuprinsi de respectarea legii. Ieri, tot despre judetul Olt, vorbeam in emisiune in legatura cu clanul de traficanți de oameni care n-au fost deranjati de politistii cuprinsi aici de respectarea legii, timp de vreo 10 ani, de ajunsesera sa aibe atâția bani că au cumpărat piața centrală din Craiova toata. Cu respectarea legii acolo n-au avut o problema, aici erau pe respectare de lege politstii.

Ce e asta?!" - scrie jurnalistul Radu Buzaianu pe Facebook.

    "Noi amănunte șoc apar în cazul Alexandrei Măceșanu, fata de 15 ani ce fusese dată dispărută pe 24 iulie 2019.

    Numele său este Gheorghe Dincă şi locuiește în Caracal, acolo de unde ar fi luat la ocazie două fete, pe Alexandra Măceşanu şi Mihaela Luiza Melencu.

    Mihaela Luiza Melencu (19 ani) a fost prima care a dispărut, pe 14 aprilie, a plecat din casa din comuna Dioști, pentru a scoate bani de la bancomat. Când s-a întors, s-a urcat într-o mașină la ocazie, apoi a dispărut fără urmă.

    Ieri, pe 25 iulie, a dispărut și Alexandra Măceșanu (15 ani), o fată din comuna Dobrosloveni, care s-a întors de la liceul unde învăța, tot cu o mașină de ocazie. Și ea a dispărut fără urmă.

    Se pare că vecinii criminalului ar fi auzit țipete din casa acestuia în jurul orei 4:00 dimineață și ar fi sunat imediat la 112. Poliția însă nu a intrat în casa lui Gheorghe Dincă decât în jurul orelor 6:00, motivând că așa prevede legea.

    Fata a fost luată cu mașina la ocazie, din Caracal, de criminalul în serie, Gheorghe Dincă și dusă în casa acestuia unde a fost ucisă." potrivit capital.ro

NOTA SITE: Stati fara grija, institutiile statului vegheaza pentru noi. Poate sa ni se intample si-n propria casa orice, cu politistii la poarta, astia nu intra in casa nicicum, asteapta si zile intregi pentru mandat...dupa ce-l primesc, e posibil sa ajunga in casa la data pomenii.
 
Sursa FOTO: Mediafax
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe