23 Octombrie 18

Poate ne merităm soarta

  • 07 Octombrie 18
  • Referendum pentru FAMILIE
  • 0
    5,71% prezență la vot spune multe despre noi. Poate confirma faptul că suntem țara lui „Las' că merge și așa”, poate confirma faptul că nu ne interesesează viitorul, poate confirma că suntem o masă amorfă, o populație, nici măcat un popor, darămite o națiune. Noi nu putem decide că au pus ăștia referendumul la o dată greșită. E vina lor, că noi zilele astea suntem ocupați să tragem vinul sau să facem țuica!
Sunt curios care ar fi fost situația, dacă în loc să decidem componența familiei, subiectul referendumului ar fi fost confiscarea sau nu a cazanelor de țuică, validarea sau nu a suprataxării profiturilor corporațiilor, ori închiderea birturilor și cârciumilor? Cred că ne-am fi călcat pe picioare la secția de votare pentru că astfel de subiecte ne-ar fi lovit în felul nostru de a fi!

    Așa, să definim familia, pare o glumă proastă demnă de boicot. Răutăcioșii, după jalnica cifră ce reprezintă prezența la vot până acum, ar spune că nouă românilor ne place „pă dindărăt”! Și de fapt poate ne place! Dar nu la modul direct, personal, individual, ci mai rău, ca societate. Ne place să ne spună alții ce avem de făcut, ne place ca alții să facă reguli și să ne-o tragă de câte ori au ocazia, pentru că nouă nu nu ne pasă decât de cazanul de țuică, de „visul nostru american”, acela acela de a prăji cartofi la McDonalds, în speranța că într-o zi vom fi remarcați și vom deveni sluga pe bani mai mulți ai corporației de vândut cartofi prăjiți sau ne place pentru că suntem fericiți în birt, bucuroși că primim tărie pe caiet, în borcanele de muștar reciclate.

    Dar nu vă faceți probleme, pe ei, pe cei care îi blestemați pentru insuccesul vostru nu îi deranjează pasivitatea voastră. Din contră, chiar asta doresc, să nu vă implicați în decizie. Astfel, ei pot hotărî pentru și în numele nostru, dar în interesul lor și asta fără nici un risc! Nouă oricum nu ne pasă! Pasivitatea, boicotul, absența, refuzul de a-ți spune părerea înseamnă că ei au câștigat deja, iar nația asta e deja deflorată. Când ne-o luăm, pervers oral sau normal în dos, nu ne mai doare, căci s-a vindecat și locul, iar conștiința nostră se învârte în jurul lui ”Las' că merge și așa!„

Un articol scris de Gogu Orlando
Foto nationalisti.ro
Taguri: merităm, poate, Ne, soarta
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe

Total online: 2
Vizitatori: 2
Utilizatori: 0