23 Martie 19

Parintele Hrisostom Filipescu este sechestrat? Il "confunda" credinciosii pe parinte cu Dumnezeu, se face idolatrie?

  • 08 Noiembrie 18
  • Actualitate
  • 0
    In zilele de dupa disparitia parintelui Hrisostom Filipescu tot mai multe persoane, site-uri, televiziuni si-au dat cu parerea despre acest caz, ca e sechestrat, ca de fapt se plimba pe undeva prin Germania, ca a renuntat la calugarie etc. ADEVARUL este ca din pozele (unele trucate/modificate iar altele nu) de pe retelele sociale acesta nu arata nici pe departe ca un "preot sechestrat", din contra, arata ca o persoana chiar impacata cu sine...
    Pana aici am inteles situatia, dar ce ne facem cu atatea mii de credinciosi care l-au stimat pe parintele, care s-au spovedit la parintele? E simplu, am mai explicat acest aspect in articolele precedente, parintele nu este Dumnezeu si ratacirea acestuia (daca exista din cauza unei afectiuni psihice sau nu) nu trebuie sa determine anumiti credinciosi sa se departeze de Dumnezeu. Biserica lui Hristos nu sta in, probabil, viitorul domn "Hrisostom Filipescu" sau in intoarcerea sa la ascultarea fata de Biserica prin pocainta smerita, ci in jertfa Mantuitorului de pe Cruce, in Sfanta Liturghie si in rugaciunile si trairea tuturor madularelor Bisericii.
    Din ce in ce mai multa lume se scandalizeaza aruncand mesaje cel putin dubioase primite de pe un asa zis cont de WhatsApp al parintelui cu fel de fel de jigniri, indemnuri la iesiri in strada, cu acuze fata de clerici etc, ce sunt mizeriile astea? Chiar luam totul de bun, chiar uitam de Dumnezeu, de pacea sufleteasca, de milostenie sau rugaciune urmand o cale a minciunii, a razvratirii, a luptei pentru nimic? Dragi Crestini Ortodocsi, ce pace duhovniceasca sau har al Duhului Sfant aveti voi daca va murdariti cu orice apare in media sau pe intrenet?
    Parintele Hrisostom Filipescu este asteptat de catre Biserica la ascultarea sa, la smerenie si pocainta. In Sfanta Scriptura scrie ca "Biserica este stalp si temelie a adevarului". Oare Biserica cu madularele ei, oamenii adica, cu bune si rele, cu pacatele lor este un loc din care sa fugim toti sau un spital duhovnicesc in care toti ne vindecam de moarte pentru a mosteni viata vesnica?

    Recomandarea mea este sa ne rugam mai mult pentru toata lumea, pentru noi, pentru parintele si sa ne pastram pacea sufleteasca, rugaciunea launtrica, SA NU MAI cautam senzationalul, sa nu mai cautam scandalul ci ADEVARUL, Adevarul fiind de la Dumnezeu. Petre Tutea spunea ca "adevarul ne-revelat nu este adevar", iata, adevarul Sfintei Scripturi a fost revelat de insusi Dumnezeu pentru ca s-a aratat!
    Asadar, nu mai distribuiti ura ci pace, nu mai cautati nelinisti ci iubire. Daca il iubiti pe "actualul/fostul parinte Hrisostom Filipescu trebuie sa intelegeti ca toata aceasta "galagie" media NU ii face bine. daca il cunoasteti cat de putin o sa imi dati dreptate ...

De pe Facebook: "Un nou val emoțional... La doar câteva zile după comemorarea #colectiv, preotul #HrisostomFilipescu dispare și pe conturile lui apar chestii ciudate. Legătura cu #rezist a fost luată în calcul datorită unor indicii, dar mai ales pentru că îndeamnă insistent la ieșirea în stradă.
    Nu exclud varianta răpirii și a sincerității preotului, dar putem lua în calcul și o cacialma prin care după ce a fost infiltrat în biserica ortodoxă de către forțe oculte să fie acum pregătit pentru "victimizare" pentru ca apoi să apară în toată "gloria" și să fie urmat fără "dubii" dar mai ales fără discernământ... Orice este posibil, iar ca să aflăm adevărul avem nevoie de..."

Sursa Foto: Facebook.com
 
UPDATE: Cele mai noi informatii despre parintele Hrisostom Filipescu ii da dreptate parintelui Sturzu cu privire la acest caz
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0