17 Iulie 19

Pare ireal că se întâmplă în 2019: o fetiță de 8 ani din Baia de Aramă este dată forțat spre adopție în SUA

  • 21 Iunie 19
  • Actualitate
  • 0
    "Pare ireal că se întâmplă în 2019: o fetiță de 8 ani din Baia de Aramă este dată forțat spre adopție în SUA după ce a fost luată cu forța și cu poliția de la familia unde a stat în plasament și care a îngrijit-o ca pe propriul copil.

    Se spune că părintii adoptivi au investit peste 30.000 de euro pentru a reuși această încălcare gravă a drepturilor copilului. Sute de oameni au protestat duminică, 16 iunie, la Baia de Aramă, față de acest abuz grav din partea autorităților, dar ar trebui să fim milioane. Autoritățile ignoră încălcări grave ale drepturilor copiilor, cum se întâmplă, de exemplu, în cazul familiei Smicală, și țin copiii abandonați în centre, deși sunt zeci de mii de părinți dornici să adopte un copil.

    Unde este interesul superior al copilului, atât de des adus în discuție pentru a justifica ignoranța, atunci când e vorba de dorința Sorinei de a rămâne în țară și șocul psihologic prin care trece?

    Vă rog aveți tăria și ascultați țipetele disperate ale fetiței care se opune să fie luată de lângă părinții care i-au fost familie ani de zile și gândiți-vă care sunt „marile probleme” ale românilor pentru care românii nu se preocupă de Mihai și Maria Smicală sau de Sorina." - scrie Alexandra Nadane pe Facebook.

Detalii ingrijoratoare postate pe Facebook de catre jurnalistul Narcis Daju: "Iată statul mafiot, in toată hidosenia lui, smulgand o fetita de 8 ani - de la familia de asistenti maternali din Baia de Aramă care o crescuse de la varsta de 1 an - pentru a o da spre adoptie unei familii srabilite in SUA, care mai are 2 copii.

Familia din Baia de Aramă avea prioritate pentru a o infia pe Sorina, dar Mafia i-a desfacut contractul de munca de asistent maternal celei care a crescut fetita in ultimii 7 ani, dupa care tot MAFIA a acuzat-o ca o sechestreaza!!!

Există indicii că fetita a fost ceruta insistent de familia stabilita in SUA pentru a i se preleva organe.

ASTFEL, PE LANGA TESTELE OBISNUITE DE SANATATE, FETITEI I S-AU FACUT SI TESTE DE COMPATIBILITATE!!!

EXISTA INFORMATII CONFORM CARORA UNUL DINTRE COPIII FAMILIEI DIN SUA ARE URGENTA NEVOIE DE UN RINICHI!!!

In cadrul vizitelor facute in perioada de adaptare, cei doi soti stabiliti in SUA au spus ca li se cuvine Sorina pentru ca au platit 30.000 de dolari ca sa ajunga la ea!!!

Rog divele si divii din presa centrală să inteleaga ca acest caz, si adevarul sunt mai importante decat sampania si caviarul cu care se-ndoapă ei pe la receptiile Ambasadei SUA."

Imagine video de la acțiune! La comentarii veti vedea poze. Procurarea de caz în exercițiul funcțiunii!

Posted by Sabotorii Gorjului on Friday, June 21, 2019
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe