24 Octombrie 18

Papa Ioan Paul al II-lea NU ARE MOASTE

  • 24 Octombrie 17
  • Actualitate
  • 0
    In ultimele zile citesc despre aducerea in Romania a "Sfintelor Moaste ale lui Papa Ioan Paul al II-lea", prima data am crezut ca nu mai vad eu bine. Televiziunea, media in general, fel de fel de saituri cel putin dubioase urlau cu surse si trambite despre acest eveniment.
    Dragi Ortodocsi, motivul "ovationarii" din partea media a acestui eveniment este intr-o contradictie totala cu comportamentul televiziunii mai ales contra celor care cinsteau ca pe o mama, o buna prietena, pe Sfanta lor Cuvioasa Parascheva, acel comportament prin care se batea joc practic de 87% dintre cetatenii acestei tari declarati Ortodocsi. Pe acesta tema am publicat articolul Ce s-a mai întâmplat la pelerinajul Sfintei Parascheva. Retineti, Biserica Ortodoxa reprezinta totalitatea Crestinilor Ortodocsi.
    Revenind la subiectul nostru de astazi, Sfintenia este clar ca nu noi pacatosii o decidem ci Dumnezeu iar Biserica Ortodoxa marturiseste adevarul unic de credinta crestina pe cand catolicii sau celelalte confesiuni marturisesc prin invatatura lor EREZII, dar si alte lucruri pozitive insa stirbite de erezia in care se scalda invataturile lor. Ortodocsii NU TREBUIE sa isi dezvolte sentimente negative fata de cei de alte confesiuni (Ce facem daca avem prieteni catolici?) ci prin trairea lor Ortodoxa, smerit si fara a fi nevoie chiar de vorbe sa arate ca de fapt adevarul de credinta cu adevarat se marturiseste si se traieste in Biserica lui Hristos, Ortodoxia.
    Observam in cele ce urmeaza diferentele doctrinare dintre Biserica Ortodoxa si catolicism concluzionand ca Papa Ioan Paul al II-lea conform Bisericii lui Hristos NU ESTE SFANT.
    Biserica Ortodoxa NU A ARESTAT MANTUIREA, ea insa ne ofera singura cale dreapta catre mantuire afland si din Sfanta Scriptura ca "este un Domn, o credinţă, un botez". Admitem faptul ca este posibil ca Dumnezeu sa fi mantuit si alti oameni din alte confesiuni caci Dumnezeu cheama la mantuire pe toti, indiferent de nume, sex, localitate etc. Un exemplu va pot da, monofizitii din Siria care se declara "ortodocsi", care s-au separat de Biserica Ortodoxa canonica după Sinodul de la Calcedon (anul 451). In aceasta regiune au fost foarte multi martiri si inca sunt pentru credinta in Iisus Hristos, oare cati dintre ortodocsii care citesc acest articol isi pot da viata pentru Mantuitorul??
   Sfintenia aratata, exprimata intr-un mod evident o putem afla si cinsti DOAR IN BISERICA ORTODOXA, ea fiind Biserica lui Hristos despre care spune Sfantul Apostol Pavel "Biserica Dumnezeului celui viu, stâlp şi temelie a adevărului".
    Aflam ceva interesant si de pe sfaturiortodoxe.ro, si anume CELE PATRU LEGI DUPA CARE VA JUDECA HRISTOS LUMEA, un articol pe care vi-l recomand.
Taguri: Papa, Are, Al, Nu, Ioan, Moaste, Paul, II-lea
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0