26 Mai 19

O tara cu mana la inima!

  • 10 Octombrie 14
  • Actualitate
  • 1

O tara cu mana la inima!

    “Ne vom salva doar revenind la românism şi realizând reîntregirea neamului românesc” - Gheorghe Ghimpu

    Nu conteaza daca esti dinamovist si mana o tii pe steagul cu Hildan, nu conteaza daca esti stelist si fluturi steagul cu Lacatus, nu conteaza daca esti craiovean si canti “..tu, campioana unei mari iubiri…”. Nu conteaza daca esti din Ploiesti, Cluj, Harghita sau Constanta. Pentru ca traim condusi de aceleasi legi nescrise si pentru ca apreciem acelasi set de valori, noi, ultrasii, lasam totul si punem mana la inima.

    Nu conteaza nici ca esti ziarist si scrii pentru prosport, pentru gazeta, pentru digi sau pentru fanatik. Nu conteaza daca scrii de mana, la masina de scris sau pe calculator. Nu conteaza daca iti iese din prima articolul sau rupi cateva foi inainte sa iti asezi ideile asa cum vrei. Vine o zi, cand indiferent de pareri, trebuie sa lasati si voi pixul jos si sa puneti mana la inima.

 


Gheorghe Hagi (foto)

    Nu conteaza nici macar daca esti steward, pompier sau politist. Nu conteaza nici macar daca esti jandarm. Nu conteaza daca ai grija de noi la meciuri sau daca “ai grija” de noi dupa meciuri. Nu conteaza ca ne stingi tortele care mai cad pe teren, din cand in cand si nici macar daca nu ne lasi sa parcam mai aproape de stadion. Vine o zi, cand indiferent de institutia pe care o reprezinti cu mandrie, trebuie sa lasi jos arma din dotare si sa pui mana la inima.

    Nu conteaza daca vezi meciurile din tribuna, sau din teren. Nu conteaza daca esti antrenor, jucator sau copil de mingi. Nu conteaza daca vezi meciul de acasa si nu ai fost convocat la echipa nationala, daca esti jucator in liga 1 din Romania, Italia sau chiar din liga a3a.

    Nu conteaza daca esti Radu Stefan, Cristian Chivu, Sapunaru sau Chiriches. Nu conteaza daca esti certat cu selectionerul sau daca vei fi pe teren la ora aceea, pentru ca atunci e momentul sa puneti toti mana pe inima.

    Te trezesti dimineata si toate acestea conteaza pentru tine… Dar vine o zi, cand trebuie sa lasi totul deoparte si sa faci un lucru mic, ca sa faci o Romanie Mare.

    Incepand cu 11 octombrie vrem o natie ultra care atunci cand aude imnul duce mana la inima!

Sursa: cainevagabond.wordpress.com


   
 
 
 
Lasa un comentariu
avatar
avatar
0 Spam
1
Imaginea aleasa este emotionanta,la fel si titlul,un articol absolut deosebit pentru mandria noastra a tuturor de a fi ROMAN,Multumim si cele mai sincere felicitari pentru acest articol extraordinar,ce are un mesaj deosebit “Ne vom salva doar revenind la românism şi realizând reîntregirea neamului românesc” - Gheorghe Ghimpu
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe