25 Aprilie 19

O dragoste adevarata

  • 22 Noiembrie 14
  • Stiri de interes
  • 1
O dragoste adevărată

    O dragoste adevărată, bazată pe înţelegere reciprocă, oferă adesea o clarificare reciprocă a lucrurilor. Dacă poţi să-ţi opreşti lacrimile, poate vei reuşi să vezi ceea ce el nu vede. Dacă înveţi să foloseşti corect „reflectoarele” iubirii tale, vei putea să ajuţi la evidenţierea sensibilităţii tovarăşului tău de viaţă. De aceea, când eşti rănită sau afectată vreun fel, încearcă să reacţionezi cu următoarea judecată: „Poate că ceea ce ni se întâmplă vine dintr-o problemă pe care el o are dinainte de a fi al meu; să vedem dacă nu cumva această situaţie se poate transforma într-un prilej pentru a dobândi împreună un plus de maturitate”.

    Aceasta înseamnă să ai o inimă mare. Nu eşti de acord?! Este nevoie de un grad înalt de maturitate, adică să reacţionezi mai curând cu dragoste, decât „cu înţelegere” sau duşmănie.
 

(Charlie W. Shedd, Scrisori Caterinei, Editura Bizantină, București, p. 22) - Sursa: doxologia.ro

   
 
 
 
Lasa un comentariu
avatar
avatar
0 Spam
1
Sincer totul la acest articol imi place enorm,este impresionant-titlul,imaginea aleasa si cuvintele scrise.Aceste cuvinte sunt cu adevarat deosebite si foarte frumoase,sfaturi intelepte si de mare ajutor pentru a avea o viata de implinire sufleteasca.Multumim si cele mai sincere felicitari pentru un asemenea articol,ce ne ajunge la suflete noua tuturor!
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
Citate Ortodoxe

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0