19 Octombrie 17

Nu exista EVOLUTIE (pe scurt si pe intelesul tuturor)

Lasa un comentariu
avatar
avatar
0 Spam
1
Imaginea aleasa este deosebita si extraordinara,acest articol este cu adevarat deosebit,foarte reusit si de interes pentru noi toti.In el se explica pe scurt si intr-un mod foarte clar pe intelesul tuturor oamenilor faptul ca Dumnezeu a facut Universul,iar daca Dumnezeu a creat Universul,acest univers si de asemenea si fiintele care locuiesc in el au fost create perfecte,pentru ca Dumnezeu este perfect si nu ar fi avut cum sa creeze fiinte sau lucruri imperfecte ce au nevoie de evolutie pentru a se perfectiona.Noi oamenii suntem creati dupa chipul si asemanarea Lui Dumnezeu,suntem inzestrati cu liber arbitru de a alege intre bine si rau,iar evolutia este o erezie inventata de atei. Multumim si cele mai sincere FELICITARI pentru acest articol Extraordinar!
avatar
0 Spam
2
Nu mai imprastia cancer pe internet, multumesc anticipat
avatar
0
3
Dianadorhoi, nu ne-am permite sa imprastiem cancer. smile
Multumim pentru comentariu!
avatar
0 Spam
4
Dumnezeu nu putea crea Universul asta! Ceva perfect nu poate crea ceva imperfect!
1. Logica Absoluta incontestabila!
2. Toata Biblia inclusiv Creatia are un inteles pur imaterial 100%. Se intelege doar duhovniceste!
3. Creatia omului nu inseamna trup, carne,materie! Creatia omului inseamna Duh. Omul ca persoana la nivel de duh!!! Dumnezeu este Duh! Imaterial, Nevazut, Nepalpabil!!! Omul a fost creat dupa asemanarea lui Dumnezeu adica ca si DUH!!!!!!! Dumnezeu este DUH! Nu are maini sau picioare! Dumnezeu este o putere de aceia ii spune Cel Atotputernic!
4. Teoria ca Dumnezeu a creat Materia, Timpul, Spatiul este o teorie aberanta ce are la baza teoriile sectelor si cultelor religioase fiindca nu pot intelege Cuvantul lui Dumnezeu. Duhovniceste!!!
5. La ce bun pentru om sa se fi Creat ditamai Univers, care este nimic bun pentru om, este moarte, intuneric, inutil pentru viata. Cum sa creeze ceva Perfect, omul si sa il puna in ceva imperfect!!Pentru ce? Ca sa stea omul si sa se ranjeasca la miliarde de stele aiurea care nu sunt bune pentru om si sunt moarte, sa afirmam prosteste ca sa vedem noi puterea creatiei lui in Universul asta de rahat material? Cata aberatie si lipsa de logica de orice fel!
avatar
0
5
Adicel13, universul a fost creat perfect....inperfectiunea o da pacatul.
Scrie in Sfanta Scriptura prin cuvintele Mantuitorului "cine m-a vazut pe Mine, pe Tatal l-a vazut". 
Sunteti neinformat si restalmaciti. Vi-am raspuns doar la doua puncte intelegand ca si celelalte sunt niste bazaconii si nu merita atentie.
Articolul lunii
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Retele Sociale
  • Google+
  • Facebook
  • Twitter