25 August 19

Nu exista EVOLUTIE (pe scurt si pe intelesul tuturor)

  • 19 Noiembrie 14
  • Actualitate
  • 5
Nu exista EVOLUTIE (pe scurt si pe intelesul tuturor)

    Doua motive logice pentru care pot afirma ca nu a existat niciun Big Bang si nu exista nicio evolutie.
    In primul rand ca sa existe un Big Bang din care sa se “nasca” acest univers, trebuia sa fi existat inainte un alt univers din ale carui ramasite ( materie organica si anorganica ) sa se formeze noul univers , ceea ce e o idiotenie, iar daca acel univers nu a existat, nu a existat nici Big Bang-ul pentru ca din nimic nu are cum sa explodeze si sa se formeze ceva.
    Deci asta inseamna ca Scripturile sunt adevarate si ca Dumnezeu a facut Universul, iar daca Dumnezeu a creat Universul, acest univers si de asemenea si fiintele care locuiesc in el au fost create perfecte, pentru ca Dumnezeu este perfect si nu ar fi avut cum sa creeze fiinte sau lucruri imperfecte (ce au nevoie de evolutie pentru a se perfectiona).Dumnezeu ne-a creat exact asa cum scrie in Biblie, adica perfecti si ne-a asezat intr-o lume perfecta, Paradisul.

    Ca omul ( protoparintii nostrii ) a ales sa greseasca si in acest fel sa decada de pe pozitia privilegiata care i se oferise, ne mai respectand planul perfect al lui Dumnezeu , aici e numai vina lui si nu a Lui Dumnezeu sau a “sortii”. Nu exista soarta.Omul este pe deplin responsabil pentru toate actiunile sale.
 

    Al doilea motiv, pentru cei care stiu putina bio-chimie este faptul ca ADN-ul daca nu este modificat din exterior, singur nu se poate modifica.Si aici am sa va dau un exemplu elocvent : Molecula de ADN este practic baza oricarei fiinte.Caracteristicile acestei molecule formeaza fiinta (fizica), si daca in acest ADN “scrie” ca omului ii vor creste doua maini, pai atunci doua maini ii vor creste si nu 4 sau 6, pentru ca am putea crede (pe baza teoriei evolutiei) ca daca omul are foarta multa treaba si mai are nevoie de inca doua maini ca sa-si rezolve mai repede treburile, in viitor ( copiilor lui) o sa le creasca 4 maini, ceea ce este de asemenea o aberatie si o idiotenie pe care numai cei debilizati o pot crede.

    ADN-ul ce formeaza fiinta (toate fiintele nu doar omul) nu poate fi modificat decat din exterior prin inginerie genetica sau poate rezulta prin incrucisare cu o alta molecula de ADN asemanatoare (din aceeasi specie), o noua fiinta cu acelasi ADN bazal dar cu caracteristici diferite. Deci nu exista evolutie pentru ca nu ar avea cum sa existe evolutie.Omul nu o sa se transforme in altceva, cainele nu o sa fie delfin si nici musca fluture. Evolutia insasi ne-ar duce cu gandul ca Dumnezeu este imperfect, ceea ce e o aberatie si o hula.

    Asadar Papa ereticul/satanicul a manancat rahat cu lopata acum o saptamana cand a afirmat ca exiata si Dumnezeu si in acelasi timp si evolutie, pentru ca Dumnezeu si evolutia se exclud reciproc. Dupa cum am aratat mai sus, Dumnezeu nu avea niciun motiv sa creeze fiinte imperfecte.E ca si cum eu am posibilitatea sa construiesc un Ferarri dar aleg sa construiesc o caruta.Nu are nicio logica acest lucru.
 
Biblia Cornilescu - un fals, o inselare, o modalitate de indreptatire a ereziilor

    Daca Dumnezeu ne-ar fi creat imperfecti si involuati, atunci se exclude judecata particulara(cantarirea faptelor) dar si cea de Apoi pentru ca asta ar insemna ca oamenii sunt fiinte ce au nevoie sa traiasca (mai multe vieti) pentru a evolua spre perfectiune si astfel n-ar mai conta daca facem bine sau rau, ci doar ce invatam din experienta vietii, dar nu este asa,  inlauntrul nostru simtind si stiind fiecare dintre noi foarte bine ca orice actiune pe care o facem are si o reactiune.

    Noi suntem creati dupa chipul si asemanarea Lui Dumnezeu, suntem inzestrati cu liber arbitru si statutul nostru este de copii ai Lui Dumnezeu si in acelasi timp co-creatori, asa ca se contureaza foarte bine logica Lui Dumnezeu care ne spune ca vom culege ceea ce am semanat.
Evolutia este o erezie inventata de ateii orgoliosi cu mintea ingusta care nu vor sa creada si sa accepte ca deasupra lor exista o inteligenta fara margini care pentru a exista sau a face ce-si doreste nu are nevoie de parerea lor.

Pace si Intelepciune - Sursa - totulpentrutot.wordpress.com

   
 
 
 
Lasa un comentariu
avatar
avatar
0 Spam
1
Imaginea aleasa este deosebita si extraordinara,acest articol este cu adevarat deosebit,foarte reusit si de interes pentru noi toti.In el se explica pe scurt si intr-un mod foarte clar pe intelesul tuturor oamenilor faptul ca Dumnezeu a facut Universul,iar daca Dumnezeu a creat Universul,acest univers si de asemenea si fiintele care locuiesc in el au fost create perfecte,pentru ca Dumnezeu este perfect si nu ar fi avut cum sa creeze fiinte sau lucruri imperfecte ce au nevoie de evolutie pentru a se perfectiona.Noi oamenii suntem creati dupa chipul si asemanarea Lui Dumnezeu,suntem inzestrati cu liber arbitru de a alege intre bine si rau,iar evolutia este o erezie inventata de atei. Multumim si cele mai sincere FELICITARI pentru acest articol Extraordinar!
avatar
0 Spam
2
Nu mai imprastia cancer pe internet, multumesc anticipat
avatar
0
3
Dianadorhoi, nu ne-am permite sa imprastiem cancer. smile
Multumim pentru comentariu!
avatar
0 Spam
4
Dumnezeu nu putea crea Universul asta! Ceva perfect nu poate crea ceva imperfect!
1. Logica Absoluta incontestabila!
2. Toata Biblia inclusiv Creatia are un inteles pur imaterial 100%. Se intelege doar duhovniceste!
3. Creatia omului nu inseamna trup, carne,materie! Creatia omului inseamna Duh. Omul ca persoana la nivel de duh!!! Dumnezeu este Duh! Imaterial, Nevazut, Nepalpabil!!! Omul a fost creat dupa asemanarea lui Dumnezeu adica ca si DUH!!!!!!! Dumnezeu este DUH! Nu are maini sau picioare! Dumnezeu este o putere de aceia ii spune Cel Atotputernic!
4. Teoria ca Dumnezeu a creat Materia, Timpul, Spatiul este o teorie aberanta ce are la baza teoriile sectelor si cultelor religioase fiindca nu pot intelege Cuvantul lui Dumnezeu. Duhovniceste!!!
5. La ce bun pentru om sa se fi Creat ditamai Univers, care este nimic bun pentru om, este moarte, intuneric, inutil pentru viata. Cum sa creeze ceva Perfect, omul si sa il puna in ceva imperfect!!Pentru ce? Ca sa stea omul si sa se ranjeasca la miliarde de stele aiurea care nu sunt bune pentru om si sunt moarte, sa afirmam prosteste ca sa vedem noi puterea creatiei lui in Universul asta de rahat material? Cata aberatie si lipsa de logica de orice fel!
avatar
0
5
Adicel13, universul a fost creat perfect....inperfectiunea o da pacatul.
Scrie in Sfanta Scriptura prin cuvintele Mantuitorului "cine m-a vazut pe Mine, pe Tatal l-a vazut". 
Sunteti neinformat si restalmaciti. Vi-am raspuns doar la doua puncte intelegand ca si celelalte sunt niste bazaconii si nu merita atentie.
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe