19 Martie 19

NU DISTRIBUITI MAI DEPARTE CA NU INTERESEAZA PE NIMENI

  • 26 Octombrie 13
  • Stiri de interes
  • 1

Am luat aur la Olimpiada Internaţională de Mate!!!
Aşa, şi?!


    Sunt vreo şase. Cinci băieţi si-o fată. Doi dintre ei au benoacle. "Feţe de tocilari", aşa gîndeşte lumea despre ei! Plus vreo doi-trei profesori, dintr-ăia de au 15-şpe milioane de lei vechi si halesc conserve în deplasările peste graniţă, ca să pună deoparte diurna şi s-o utilizeze la "trei stele", ultra-all inclusive, în Grecia, alături de soţia sa, o "mîhnită" de profă de biologie.
La aeroport nu-i bagă nimeni în seamă, dar deasupra capului, unul dintre dascăli ţine o tăblie pe care scrie:"România". Aeroportul se întrebă: "Ce e, mă, cu amărîţii ăştia?" Au nişte tricouri galbene pe ei, iar la gît le atîrnă medalii. La unii, de aur. "Dacă sînt sportivi, de ce nu e ciorchinele de camere TV pe ei?" continuă întrebările. Aaaa, uite, au şi-un steag. Un tricolor! Cînd îl afişează, o fac cu mîndrie. "Bă, esti nebun?! Ăştia chiar mai cred în chestia asta cu reprezentarea cu cinste a ţării, cu... Cine sînt?" Da, chiar aşa, cine sînt de nu-i bagă nimeni în seamă, în afară de rude?

    În concluzie, nişte tocilari! Iată Delegatia României participantă la Olimpiada Internaţională de Matematică. Locul 1 pe Europa şi locul 10 în lume (din 100 de ţări, într-un clasament neoficial). Două medalii de aur luate în Argentina , la Mar del Plata, la cea de-a 53-a ediţie. Pe cine interesează, însă, o astfel de ştire? În ţară avem 120.000 de nebacalaureaţi. "Pacyno" se dă cu gel cînd merge să afle rezultatele la BAC. La Iaşi , de trei ani, la acelaşi liceu, NIMENI n-a luat examenul. Iar noi vorbim despre nişte puşti de 16-18 ani care uimesc lumea! Gata, şi aşa povestea e cam lungă...

'BRAVOS NATIUNE, HALAL POPOR ! PRIVITI EROIC LA TELEVIZOR!''

CLIC AICI PENTRU ARTICOLUL COMPLET  Twitter   Delicious   Facebook   Digg   Stumbleupon   Mai multe   
  
Lasa un comentariu
avatar
avatar
0 Spam
1
Acest articol este un articol realist si titlul ales este foarte sugestiv,evidentiaza faptul ca din pacate Romania ca tara,romanii ca si popor in general au o imagine rea in lume din cauza atator lucruri negative.Este adevarat ca invatamantul romanesc a avut de suferit in ultimii ani si
intr-adevar sunt multi elevi care dupa ce termina un liceu nu iau bacalaureatul.Exista insa in Romania si elevi ce reprezinta tara cu mandrie la diferite concursuri nationale si internationale,castigand diverse premii si medalii,dar nu prea sunt ,,vazuti''.In tara noastra se face mult mai multa publicitate lucrurilor negative.Acest articol sa ne faca pe noi toti romanii sa meditam si sa incercam sa facem ceva pentru a schimba in bine imaginea despre tara noastra ce exista in prezent in lume.
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0