23 Martie 19

Noutati despre contul de facebook, schitul de care apartine, numarul de telefon si ultima predica a parintelui Hrisostom Filipescu

  • 03 Noiembrie 18
  • Internet
  • 7
    Se intampla ca pagina si contul personal al parintelui sa fie folosite de o alta persoana de cateva zile, o persoana cu un limbaj izbitor de asemanator cu cel al schismaticilor de la "schitul Radeni", o zona, un schit despre care parintele a scris cu o zi, doua intr-un mod direct si foarte realist ... dupa care telefonul parintelui se pare ca nu mai apartine detinatorului de drept (spun telefonul pentru ca postarile din ultimele zile sunt facute de pe un telefon, nicidecum de pe un pc) ci unei alte persoane cu stranse afinitati schismatice, contra Catedralei Neamului, Ierarhilor, Bisericii Ortodoxe Romane, un "jignitor de serviciu", o persoana care pe toti cei care nu sunt de acord cu el ii numeste "homosexuali, ecumenisti, papistasi, eretici", si lista poate continua. O astfel de persoana 100% opusa gandurilor, actiunilor pline de blandete si iubire ale parintelui este cea care detine telefonul parintelui si implicit tot ceea ce se afla in el, incercand prin acest mod discreditarea unui schit si implicit a parintelui Hrisostom Filipescu care se afla foarte aproape de "cuibul" schismatic de la Radeni (vezi harta de mai sus).
    A fost sunat la Schitul Tibucani, schit de care apartine parintele Hrisostom si cei de acolo au declarat ca parintele este foarte bine si momentan se afla intr-o deplasare la Bucuresti. Este foarte posibil ca parintele sa nici nu stie ce se intampla cu paginile lui sociale de 2-3 zile. In alta ordine de idei, CURIOS este faptul ca la apelarea numarului de telefon al parintelui se primeste un mesaj vocal de la retea ca numarul respectiv de telefon a fost LIMITAT, astfel nu se poate suna la acesta.
    O alta declaratie care argumenteaza si mai mult ceea ce noi sustinem este faptul ca doamna Delia Gagiu, Psiholog Clinician principal la Spitalul Judetean de Urgenta Piatra Neamt, sectia Psihiatrie declara ca la ultima lor intalnire care nu a avut loc intr-un cadru terapeutic, parintele Hrisostom Filipescu era in "deplinatatea facultatilor mentale, cu discernamant prezent, fara fenomene psihoproductive", astfel ne putem da seama incetul cu incetul ca ultimele evenimente fac parte de fapt dintr-un plan mult mai larg de a denigra Mitropolia Moldovei, pe IPS Teofan, Biserica Ortodoxa Romana dimpreuna cu Sinodul, schitul Tibucani care se afla in imediata apropiere de schismaticii de la "schitul Radeni", toate astea fiind o copie fidela a postarilor din ultimii doi ani de pe site-urile schismatice in frunte cu "ortodoxinfo" si "saccsiv", site-uri despre care am publicat multe articole pe site-ul nostru. Va recomandam printre altele articolul AGENTURILE GLOBALISTE DEMASCATE - UITE cine ataca Biserica lui Hristos.

Cititi si: Lucrurile sunt din ce in ce mai clare in ceea ce il priveste pe parintele Hrisostom Filipescu

    Aceasta este ultima predica a parintelui Hrisostom Filipescu la sfintirea Bisericii de la Centrului de Recuperare și Reabilitare a Persoanelor cu Handicap din localitatea Păstrăveni, județul Neamț, apartinand de schitul Tibucani, schitul unde parintele este staret si la care centru parintele este psiholog.


    Iata o postare a parintelui pe pagina lui de Facebook, inainte sa-i fie se pare, administrata de altcineva decat parintele: "Prezența în spațiul public are o serie de avantaje, precum și nenumărate neplăceri. De cele bune știm cu toții. De neplăceri nu vorbim prea des… Însă e bine ca unele lucruri să fie limpezi și acum aș dori să menționez printre acestea „furtul” de identitate. Sună dur, de romane polițiste, aveți dreptate, dar e o realitate a lumii virtuale. Și jocul merge până la lumea reală. Persoane care se „prezintă” cu numele tău.

    Am primit câteva mesaje private cu privire la anumite persoane dubioase care îmi folosesc fotografiile, datele de contact etc. Dacă întâlniți și voi astfel de situații legate de persoane, vă rog să îmi trimiteți mesaj privat și să-mi dați detalii. Acolo unde se impune putem solicita ajutorul autorităților.

    Datele mele de contact sunt publice și dacă am de făcut un anunț sau solicit sprijinul pentru diferite cauze umanitare foarte serioase pentru care garantez, o fac public, fără așa-ziși delegați, colaboratori … Nu am șofer, și nici nu îmi rezolvă nimeni sarcinile administrative zilnice. Mulțumesc pentru înțelegere!
Nu vă lăsați păcăliți de impostori! Verificați mereu!"
UPDATE: Cele mai noi informatii despre parintele Hrisostom Filipescu ii da dreptate parintelui Sturzu cu privire la acest caz
Lasa un comentariu
avatar
avatar
0 Spam
1
Sunteti atat de idioti incat ati intrecut si limitele normale ale decentei. Plini de ura si venin, neincetat atacati adevaratii ortodocsi, lepadaturi stricate ce sunteti. Stiu ca demonii nu va lasa in pace, tremura carnea pe voi ca la Radeni e rugaciune si Adevar ! Auzi la ei blandete si iubire , in duhul antihristic ce-l purtati, javre ordinare. Plini de trufie va scaldati in apele imputite ale prostiei omenesti , si niciodata nu veti vedea adevaratele lumini ale ortodoxiei. Plutiti in deriva si muriti inecati in propiile dejectii.
avatar
0
2
Din comentariul dumneavoastra vad cat "adevar si rugaciune" este la Radeni. Sunteti la fel ca ceilalti schismatici care m-au injurat de tot neamul ...
avatar
0 Spam
3
Şi totuși, omul e bolnav psihic. Îl urmăresc de mai bine de un an, așa cum l am urmărit și pe Corneliu Bârlădeanu, după ce am citit << Ultima "inchisoare" a calugarului Dobzeu >> și într un final, adevărul cumplit despre cine e, a ieșit la iveală.
Personal, am convingerea că " băgatul sub preș " nu ajută cu absolut nimic nici Biserica, nici Poporul !
Aș spune că din contră...De ce să nu admitem că " derapaje " existâ în orice instituţie ?!
avatar
0
4
Medicii specialisti va contrazic. Aveti rabdare, nu mai aruncati cu noroi in ceea ce nu cunoasteti.
avatar
0 Spam
6
face parte din aceeasi tagma , cum o sa-l divulge
avatar
0 Spam
5
asa este
avatar
0
7
Va rog frumos sa respectati oamenii care intra pe acest site prin comentarii decente. Orice comentariu jignitor va fi sters fara anuntare prealabila.
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe

Total online: 2
Vizitatori: 2
Utilizatori: 0