19 Martie 19

Noi aruncam ce altii isi doresc !

  • 13 Septembrie 14
  • Stiri de interes
  • 2
Noi aruncam ce altii isi doresc !

Iubesc să merg prin ploaie fără a-mi fi frică că mă voi uda!

    Noi oamenii obișnuim să ne plângem că nu avem ceea ce ne face fericiți fără a ne gândi însă că unii ar fi fericiți cu ceea ce noi deja avem.

    Obișnuim să aruncăm piesele de lego si puzzle-ul celor mici pentru a le înlocui cu tabletă și playstation, fără a ne gândi că sunt copii care nu au făcut nici măcar un singur puzzle în viața lor.

    Aruncăm televizoarele vechi și ne luăm smart tv-uri fără a ne gândi că singurele imagini ce le văd unii, sunt cele văzute cu ochiul liber.

    Aruncăm prietenii din viața noastră, la prima lor greșeală, fără să ne gândim că sunt oameni care se afundă în singurătate, neavând un umăr pe care să se sprijine.

    Ne aruncăm părinții doar pentru că nu sunt suficienți de cool pentru viața ce o ducem în prezent, pentru că ne cicălesc și-și dau cu părerea în cel mai nepotrivit moment, dar nu ne gândim că sunt tineri ce și-ar dori o mamă care să-l aștepte seara oricât de tărziu ar fi sau un tată care să vină la el în cameră să se uite împreună la TV.
 


Sursa foto

    Aruncăm cărțile și le înlocuim cu e-book-uri fără să ne gândim că sunt zeci de copii ce ating cărțile doar cu privirea în vitrinele librăriilor și asta nu pentru că nu vor să citească ci pentru că nu știu sau nu își permit.

    Aruncăm zilnic cu emoții și sentimente pentru a ne grăbi să simțim altele noi fără să le savurăm cu adevărat.

    Aruncăm casa bătrânilor pe vile cu etaj fără a ne gândi că unii dorm sub cerul liber.

    Ne aruncăm amintirile într-un ieri tăcut pentru a crea mâine altele dar nu pentru că ar fi mai frumoase ci pentru că sunt mai noi, mai la modă.

    Aruncăm tot ce considerăm că nu ne mai e de folos fără a avea certitudinea că vom primi ceva mai bun, mai frumos. Aruncăm pentru că și alții aruncă și pentru că trebuie să ținem pasul.

    Ar trebui însă să ne gândim, că tot ce aruncăm noi, alții nu au primit niciodată și poate nici nu vor avea ocazia să primească; că fiecare mângâiere respinsă e motivul de suspin al altcuiva, că sărutul șters e noaptea nedormită a unui suflet..

    Ar trebui poate, să apreciem și să îmbrățișăm cu sufletul ce avem pentru a nu lăsa risipă zilei de ieri o urmă dintr-o fericire.

Sursa: RevistaAVA.ro

 
 
 
 
Lasa un comentariu
avatar
avatar
0 Spam
1
Mii de like-uri si cele mai sincere felicitari pentru acest articol absolut deosebit si emotionant,o adevarata lectie de viata in general,la care sa meditam noi toti!
avatar
0
2
Trist dar adevarat , oamenii nu se multumesc cu ce au de cat atunci cand il pierd sad
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe

Total online: 2
Vizitatori: 2
Utilizatori: 0