23 Mai 19

Nenea Iohannis a numit circa 87% dintre romani ca fiind "fanatici religiosi" iar acum transmite fix el un mesaj musulmanilor ...

  • 06 Mai 19
  • Politica
  • 0
    Ce poate fi mai penibil? Ce situatie poate fi mai clara de atat? Acesta este exemplul clar pentru romani, pe cine sa NU votam si de cine sa ne ferim, acestia sunt tradatorii intereselor cetatenesti, acest tip de politician este genul de om care "taie in carne vie" cand vine vorba de interesele proprii, mereu peste cele nationale.
    La inceput de "Ramadan" musulman, domnul Iohannis (nu il pot considera presedintele tarii...) transmite un mesaj musulmanilor din Romania, DOAR in jur de 70 000 de persoane: "Cu prilejul lunii Ramadan, transmit un salut călduros întregii comunităţi musulmane din România. Postul Ramadanului este o perioadă de reflecţie asupra mesajului revelat al Coranului, care pune accent pe valorile toleranţei, generozităţii şi respectului pentru diversitate, ca fundamente ale bunei convieţuiri. Cred cu tărie că, în România, dialogul interconfesional şi interetnic are o contribuţie semnificativă la consolidarea parcursului democratic al societăţii noastre, inspirându-ne strădania de a construi, împreună cu tânăra generaţie, un viitor mai bun, în prosperitate şi înţelegere reciprocă", este mesajul transmis de preşedintele Iohannis, potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale. Asta in conditiile in care pe ortodocsi ii numesti "fanatici religiosi"? Asta in conditiile in care, ca si "presedinte" al Romaniei, nu te-ai fortat sa dai un amarat de mesaj pentru Pastile Ortodox??
    Iohannis este aceeasi persoana care declara despre Referendumul pentru o casatorie NORMALA ca „cei care au promovat referendumul au fost orice numai toleranți nu” (conform activenews.ro), sau batjocorand acest gest democratic a declarat ca "or, niciodată, pacea socială nu poate să fie rezultatul unui vot de tip referendum, ci poate să fie doar rezultatul unei abordări mature din partea tuturor actorilor relevanţi din societate" (conform dcnews.ro) , sau intrebat daca vine la Referendumul pentru familie din octombrie 2018, a declarat „luna mai e o lună frumoasă. Nu știu dacă și pentru referendum. Aștept să văd cum evoluează discuția. Nu e niciun motiv de grabă aici” (conform cotidianul.ro). Asta inseamna sa iti bati cu adevarat joc de un intreg popor....ori cum pot avea eu incredere in el? In astfel de oameni? Cum poate fi un om rational daca ajunge sa creada in o asa persoana? Tot Iohannis a declarat despre Referendumul de pe 26 mai, anul acesta, "dragi români, avem referendum pe 26 mai. Am semnat astăzi decretul și am convocat acest referendum împreună cu alegerile europarlamentare. Vă aștept la vot la referendum și la europarlamentare!", pai cum, atunci nu te interesa viitorul normal, firesc al Romaniei, dar acum te intereseaza aceasta rafuiala intre clanurile politice (ca altceva nu e, e doar o "cioara" vopsita)? Conform activenews.ro, Iohannis spune că susținătorii „infatuați” ai Referendumului pentru Familie „au promovat ura” și că „românii i-au tratat cu flit”. Chiar atat de orbi suntem incat nu vedem cine ne conduce?
    Revenind la mesajul "presedintelui" nostru pentru musulmani, recomandand lui Iohannis urmatorul articol "Viitorul sună bine în Londonistan: Musulmanii s-au integrat perfect în societatea britanică. Ocupând-o!".

Petre Ţuţea, patriotul cu un vis: „Români, nu vă mai alegeţi conducători care nu-şi iubesc ţara!
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe