16 Februarie 19

Miscarile #rezist au ceva foarte asemanator cu zelotismul care ataca Ortodoxia

  • 21 Iunie 18
  • Politica
  • 0
    Dupa cum stim foarte bine, aceasta miscare #rezist care are in componenta asociatii si interese cel putin dubioase, este din ce in ce mai agresiva si asemanatoare cu miscarile de pana in al doilea razboi mondial din Europa, cu precadere Italia si Germania. Chiar in Romania ne putem aminti de legionarism care avea doctrina pentru popor dar care a avut mari derapaje de la normalitate din cauza unor anumiti indivizi. (text modificat 22.06.2018)
    Eu nu spun ca acestia au comportament de fascisti sau legionari dar incerc sa imi amintesc si sa va amintesc ceea ce spunea cineva ca "cine isi uita istoria e posibil sa o repete" si acest citat este foarte adevarat ... mai ales in contextul actual.
    Amintiti-va de miscarile contra Bisericii din perioada comunista, fascista, de ceea ce s-a intamplat in Romania de dupa al doilea razboi mondial, ce s-a intamplat in Rusia mai ales pana in al doilea razboi mondial ... acea lupta extraordinara contra Bisericii, a intelectualitatii.
    Ieri am scris un articol in care faceam o paralela realista intre "boierii" din vechime si partidele de astazi ... TOATE partidele sunt tradatoare de tara prin actiunile lor vizavi de deciziile care au ca legatura traseul tarii. Sunt doar cateva persoane, poate 2 la numar care au actiuni cat de cat pentru tara, dar insuficient.
    Doar un om sincer, un om credincios, cu frica de a-l pierde pe Dumnezeu prin actiunile sale, un om patriot, destept poate conduce aceasta tara. Ceea ce am numit de zeci de ani "conducatori" in aceasta tara nu au fost altceva decat "persoane" care au tinut "cald" un loc de sef de stat pe care nu aveau ce sa caute.
    Sustinatorii #rezist se declara ca fiind cu justitia, cu statul de drept, ca sunt patrioti dar in acelasi timp isi bat joc de istoria tarii noastre, de "centenar" prin afisarea cifrei "100" care ar semnifica niste catuse (vezi foto) ... prieteni, ce e tampenia asta? Unde e respectul pentru istoria tarii? Pai ori suntem patrioti, pentru tara, ori ce facem?
    Ieri doctorul Bacalbasa a fost bruscat de catre un sustinator #rezist, nu orice sustinator, a fost bruscat domnul doctor foarte puternic, un om la 74 de ani aflandu-se in acel moment parca intr-o haita de "caini".
    Doctorul Bacalbasa nu este singura victima a comportamentului a unora din #rezist, sa ne amintim de "Sandy" despre care am scris pe acest site, a umplut un batran de sange...
    Foarte curios este si propaganda pro-#rezist in care pe ziare.com si digi24 aflam ca pe data de 20 Iunie 2018 in Piata Victoriei sunt in jur de 4000 de protestatari iar pe realitatea.net aflam ca erau de fapt 15 000 ?!?? Spunea cineva, nu ii mai retin numele, ca "daca nu te uiti la tv esti neinformat iar daca te uiti esti dezinsformat". Esentialul vietii este luciditatea, discernerea dintre minciuna si adevar, normal si anormal ... nu cine zbiara mai tare.
    Dragilor, nu aceasta este calea reinvierii acestei tari, nu anarhia este calea ... calea este intoarcerea la valorile romanesti care nu sunt pagane sau anormale ci fix drumul catre normalitate a acestei tari.
    Un procent colosal, majoritar dintre sustinatorii #rezist sustin LGBT, sustin avortul si alte lucruri de acest gen, ataca Biserica, il ataca pe Dumnezeul MEU, oare ce pot eu sa inteleg prin asta? Iar intreb, care e calea?

Foto: activenews.ro
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe

Total online: 5
Vizitatori: 5
Utilizatori: 0