19 August 17
Acasă » Minuni ale Sfintilor cu puterea lui Dumnezeu
17 August 17
Autor: Admin
115
0
    Theonitsa Kanelou scrie pe adresa mănăstirii o scrisoare din oraşul Tripoli. Istoriseşte povestea fratelui ei, care a fost bolnav de inimă, şi vindecarea sa minunată. Bărbatul suferise trei infarcturi. Era ca şi mort, dar a înviat, după mărturia femeii, deoarece, spune mai departe, cele cu neputinţă oamenilor sunt cu putinţă la Dumnez ... Detalii... »
16 August 17
Autor: Admin
198
0
    Ioanis Pagalos, electrician, a trimis o scrisoare cu două mici istorioare din viaţa sa. În cuvinte simple, încărcate însă de credinţă, ne povesteşte că s-a întors din străinătate în Grecia, bolnav. Soţia l-a rugat să meargă împreună la mănăstire, la Nea Macri. Nu au mai fuseseră niciodată acolo. Înainte de plecare, bărbatul s-a întins ... Detalii... »
13 August 17
Autor: Admin
267
0
    Într-un an, înainte de slujba de priveghere în cinstea Sfântului Efrem, a fost adus un paralitic, purtat ca un obiect de la poarta mănăstirii până în biserică. Acesta, când s-a văzut înăuntru, a început să plângă cu sughiţuri, mărturisindu-şi viaţa păcătoasă de până atunci. Şi-a mărturisit vinovăţia în faţa sfântului, spunând că ştie ... Detalii... »
12 August 17
Autor: Admin
141
0
    Dervenaga Athena din localitatea Dafni este şi ea una din multele închinătoare ale mănăstirii care a beneficiat deseori de ajutor din partea sfântului.
    De mulţi ani îl chema în ajutor pe acesta – pentru sănătatea copilului, pentru ca să îl ajute şi să îl lumineze la studii, pentru soţ, pentru slujba acestuia, ... Detalii... »
05 August 17
Autor: Admin
175
0
    Una din marile figuri bisericeşti ale secolului al IV-lea este Sfântul Amfilohie*, episcop al Iconiei. Capadocian precum atâţia alţi Sfinţi Părinţi ai timpului, acesta avea legături de rudenie cu Cuvioasa Olimpiada şi Sfântul Grigorie Teologul, precum şi o strânsă prietenie duhovnicească pe care a legat-o cu Sfântul Vasile.  
... Detalii... »
05 August 17
Autor: Admin
106
0
    În dimineaţa zilei de 21 iulie 1986 Vaso Psarou s-a sculat cu puternice dureri în ceafă. În acelaşi timp, au început să o doară şi urechile. Durerile o făceau să nu îşi mai poată întoarce capul în nicio direcţie. A încercat, zadarnic, diverse remedii. A doua zi s-a dus plângând la medic. Acesta i-a spus că din cauza bolii cronice de r ... Detalii... »
1 2 3 »