11 Decembrie 17

Acasă » Minuni ale Sfintilor cu puterea lui Dumnezeu
1 2 3 4 »

Doctorii mi-au spus că s-a întâmplat cu mine o mare minune

 • Ieri
 • 112
    Am 46 de ani, mărturiseşte în iulie 1993 Ecaterina Ben din Anglia, scriindu-i maicii stareţe.
    Avea cancer în ultimul stadiu. Cancerul îi prinsese mai multe organe. Cel mai grav era coloana vertebrală. Doctorii nu înţelegeau cum mai putea să meargă şi încă fără să aibă dureri! Timp de un an folosise un scaun special cu rotile şi îi era imposibil să se deplaseze fără baston. Aceasta până când a venit să se închine la Mănăstirea Buneivestiri a Maicii Domnului şi a Sfântului Efrem.
    La 1 aprilie 1992 intrase în spital cu puternice dureri la cap ... Detalii... »


„Mama mea a fost diagnosticatã cu cancer mamar”

 • Ieri
 • 66
    Am simtit prezenta Sfântului Nectarie în viata mea si mã bucur cã pot împãrtãsi una din minunile lui. Mama mea a fost diagnosticatã cu cancer mamar, imediat dupã operatia de scoatere a tumorii. Mergând la bisericã, am cumpãrat, la sfatul unei doamne, Acatistul Sfântului Ierarh Nectarie. Din momentul în care am început sã-l citesc, am simtit ajutorul sfântului în toate. Analizele au demonstrat cã celulele canceroase nu plecaserã în ganglionii limfatici, mama a rezistat foarte bine primei sedinte de chimioterapie. Dupã scintigrafia recomandatã de cãtre medic, au reiesit metastaze o ... Detalii... »


Întărire în deznădejde

 • 03 Decembrie 17
 • 96
    Într-o bună zi a sosit la mănăstire un credincios din Tesalonic. Cu multă credinţă s-a rugat sfântului să îi dea un semn de întărire, întrucât era foarte deznădăjduit. După o săptămână, aflându-se în Tesalonic, un prieten i-a făcut cadou o iconiţă a Sfântului Efrem pe care s-o poarte tot timpul la gât. Din acel moment a simţit că prinde curaj şi că poate depăşi greutăţile vieţii. Starea de deznădejde a dispărut şi a căpătat atâta putere încât s-a apărat singur într-un proces în care era incriminat, avocaţii fiind în acea zi în grevă! Şi şi-a dovedit nevinovăţia, fiind în cele din ... Detalii... »


MINUNE: "Cancer la pancreas, o boalã teribilã"

 • 26 Noiembrie 17
 • 133
    Desi am tinut pânã acum în tãcere minunea fãcutã de Bunul Dumnezeu, pentru rugãciunile Maicii Domnului si a Sfântului Nectarie, m-am hotãrât sã vã povestesc.
    În toamna anului 2008 tatãl meu a fost diagnosticat cu cancer la pancreas, o boalã teribilã, care te face sã te usuci pe picioare si sã te stingi repede. Diagnosticul a fost pus, în urma unei interventii chirurgicale, de cãtre domnul prof. dr. Copotoiu de la Clinica de chirurgie din Târgu Mures, un profesionist desãvârsit.
    Vestea a cãzut ca un trãsnet asupra familiei. Am avut ... Detalii... »


"Virusul a dispãrut complet, fãrã niciun tratament"

 • 22 Noiembrie 17
 • 72
    „Mare este Dumnezeu întru sfintii Sãi.” Am si eu de mãrturisit mai multe minuni fãcute de Dumnezeu prin intermediul sfintilor Sãi în legãturã cu mine si familia mea. De-a lungul vietii am primit mereu ajutor de Sus, chiar dacã nu îl meritam, dar ceea ce vreau acum sã spun este cã l-am simtit în fatã, cerând ajutor de la sfinti, printre care Sfântul Ierarh Nectarie.
    Nu mai retin cum am aflat de Sfântul Nectarie, stiu doar cã am citit viata lui, cu minunile fãcute oamenilor din Grecia si celor care ajungeau la moastele sale. Asa am început sã ci ... Detalii... »


Sfântul Nectarie ne-a salvat, pe mine şi pe copilul meu!

 • 22 Noiembrie 17
 • 116
    Mă numesc Mija Constantin şi sunt preot în comuna Crucea, judeţul Constanţa. Ceea ce urmează să citiţi este povestea naşterii fiului nostru Nectarie-Emanuel care are acum 8 luni. Am promis Sfântului Nectarie că vom spune această poveste tuturor celor care sunt deznădăjduiţi şi care nu mai au puterea să creadă în ajutorul lui Dumnezeu şi al sfinţilor. Soţia mea, presbitera Mihaela, este cea care a scris povestea.
    „Trebuia să-mi vină sorocul să nasc în perioada 3-6 iunie 2008, dar am hotărât împreună cu doamna doctor Belcin Anca de la Spitalul Municip ... Detalii... »


"Nimic nu putem face fără Dumnezeu"

 • 18 Noiembrie 17
 • 191
    În urmă cu trei ani şi jumătate am aflat că am o  formă de hepatită şi că ficatul meu este foarte afectat din cauza aceasta. Vestea mi-a răscolit toate planurile făcute până atunci, pentru care trebuia să am o sănătate de fier. Mai târziu mi-am dat seama că erau gânduri deşarte şi că nimic nu putem face fără Dumnezeu.
    Trecusem şi printr-o operaţie provocată de greşeala unui medic care mi-a făcut puncţia hepatică. În noaptea dinaintea accidentului de puncţie am avut un vis în care eu eram culcată pe un pat şi mai multe obiecte ascuţite zburau spre mine. Eu ... Detalii... »


Tainele vieţii celei veşnice

 • 13 Noiembrie 17
 • 76
    Mergând, cândva, prin pustiu Avva Macarie cel Mare (sec. IV)* a întâlnit un călugăr cu chip de înger. 
- Te văd, dragul meu şi te admir, a exclamat cuviosul. Cumva nu eşti om? 
- Înger sunt, a răspuns imediat acela, făcând metanie cuviosului. Am venit să-ţi dezvălui taine pe care nu le-ai aflat şi ai vrea să le auzi. 
- Zi-mi, îngere al lui Dumnezeu, în cealaltă viaţă oamenii se cunosc între ei? 
- Precum se cunosc aici, aşa şi acolo. Se înveselesc împreună, discută, se salută şi cer a se cunoaşte unul pe celălalt. 
  &n ... Detalii... »


Sfanta Parascheva vindeca minunat sotul unei credincioase

 • 11 Noiembrie 17
 • 172
    A venit o femeie necãjitã cã sotul ei are pe fatã niste bube care supureazã si-l dor - toatã fata îi era cuprinsã de acestea. A încercat la multi doctori, cu diferite tratamente si alifii, dar totul era în  zadar, ba parcã dupã fiecare tratament se înfocau si se extindeau mai tare. Atunci sotia lui a venit la Cuvioasa Paraschiva, a plâns, s-a rugat la cuvioasa si a dat pomelnic. Cu o batistă curată ce avea la ea, a desfăcut-o şi a şters sfintele moaşte.
    Când a ajuns acasă, a pus batista pe faţa soţului şi i s-au mai potolit durerile, iar după o săptămână ... Detalii... »


Îngerii şi cei deopotrivă cu ei

 • 11 Noiembrie 17
 • 75
    Marele isihast al secolului IV, Cuviosul Onufrie*, slava Egiptului, a trăit şaizeci de ani departe de oameni, singur şi gol, mâncând verdeţuri şi pâine îngerească.  
    Viaţa lui a scris-o Avva Pafnutie care povesteşte câte a văzut chiar cu ochii lui, când l-a văzut în mijlocul pustiului.  
    Arătându-se obosit şi postind - scrie avva - m-am înmuiat şi am căzut cu faţa la pământ ca mort. Dintr-o dată văd înaintea mea un înger cu aripi de fulger şi chip de om. M-am îngrozit. Acela, însă, s-a apropiat de mine cu veselie şi m-a atins la m ... Detalii... »


Un frăţior în dar…

 • 05 Noiembrie 17
 • 208
    Un tânăr adolescent din Nea Macri, elev în anul întâi de liceu, îi mărturiseşte stareţei că urcă deseori la mănăstire împreună cu familia pentru a se închina sfântului cel mult iubit.
    Aşa se face că la o priveghere de toată noaptea din ajunul sărbătorii sfântului i-a venit dintr-odată o aprigă dorinţă de a se apropia de racla sfântului şi a-i mărturisi cu durere necazul lui, că nu are şi el un frăţior. „Deoarece medicii îi spuseseră mamei că numai cu mare greutate va putea avea un alt copil, m-am rugat din adâncul sufletului Sfântului Efrem, punându-mi t ... Detalii... »


Povestire despre minunea Sfîntului Mare Mucenic Gheorghe şi despre saracinul care a avut o vedenie în biserica sa (3 noiembrie)

 • 02 Noiembrie 17
 • 126
    Amira al Siriei a trimis pe nepotul său în cetatea Diopoli, pe care saracinii o numesc Rempli, ca să cerceteze oarecare pricini ce avea acolo. În cetatea aceea este o biserică minunată a Sfîntului Gheorghe, pe care văzînd-o de departe saracinul acela, a poruncit slugilor să-i ducă lucrurile sale în catehumena bisericii, că acolo vrea să poposească. Apoi a poruncit să ducă şi cele douăsprezece cămile ale lui în biserică, să se odihnească. Preoţii bisericii îl rugau să nu facă acest lucru necuviincios şi neplăcut lui Dumnezeu. Iar el, înfricoşîndu-i, a poruncit să le ducă. Dar cum ... Detalii... »


Articolul lunii
Retele Sociale
 • Facebook
 • Google+
 • Twitter
 • Comentarii
 • Apreciate
 • Vizualizari
Citate Ortodoxe

Total online: 3
Vizitatori: 3
Utilizatori: 0