21 Octombrie 18

MINUNE care mi s-a intamplat

  • 04 Iulie 17
  • Minuni ale Sfintilor cu puterea lui Dumnezeu
  • 0
    Aveam in jur de 26 de ani, de ceva timp trecuse si o perioada plina de pacat a vietii mele de care nu sunt mandru. Perioadele de decadere duhovniceasca au fost cateva in viata mea (mai importante) dar substantiale, de aceea si in jurul anului 2014, dupa ce am fost inselat de catre o persoana sa-mi dau demisia de la servici, mi-a fost facute niste promisiuni care mai tarziu s-au dovedit niste simple minciuni pe care le-am crezut ... a urmat o perioada de degringolada in viata mea, de inceput de pocainta, de intoarcere la Dumnezeu, adica la Cel care a fost alaturi de mine, murdar de pacate cum eram ... intotdeauna.
    Viata mea devenise aproape neagra, doar rugaciunea imi ramasese, doar credinta in Dumnezeu, la care ma rugam pentru ajutor si iesire din negura sufleteasca pe care o simteam pana la ultima picatura de sange.
    Am auzit de Sfantul si Marele Mucenic Fanurie si ca este grabnic ajutator prin mijlocirea sa la Dumnezeu, informat fiind de mama mea ca el ajuta pe toata lumea care se roaga si da de pomana pentru mama sa dupa rugaciunea care a facut-o Sfantul inainte sa i se taie capul.
    In acel timp nu aveam deloc bani, cu sanatatea nu stateam prea bine si avem nevoie urgenta de ajutor ... 
    Mi-am propus ca imediat dupa ce o sa fac acatistul Sfantului Mucenic Fanurie sa fac si acatistul Maicii Domnului care mereu sta in genunchi pentru noi pacatosii in fata Mantuitorului pentru indreptarea noastra. 
    Zis si facut, am inceput acatistul Sfantului Fanurie pe care l-am zis cu o anumita zdrobire de inima pe care nu o pot califica ... dupa ce am dat de pomana de 9 ori pentru mama Sfantului si a 10-a oara pentru Sfant, am continuat rugaciunile facand acatistul Maicii Domnului unde am simtit ceva ce niciodata in viata nu am mai putut simti ... am plans la rugaciune, in timp ce citeam undeva pe la Icosul al 5-lea "Vazându-te pe tine Fiul tau si Dumnezeul nostru stând lânga Cruce cu ucenicul Lui cel iubit si cu inima sfâsiata de durere si suferind asemenea Lui, a zis: "Femeie, iata fiul tau" si ucenicului: "Iata mama ta", facându-ti tie fii pe toti cei ce cred în El. " am inceput sa plang, a fost un plans plin de bucurie, de descarcare, de pocainta as putea spune ... un plans care nu-l mai experimentasem niciodata pana atunci, un plans atat de deosebit pentru care nu mai vroiam sa se termine niciodata, simteam ca zbor, ma usura atat de mult incat aproape ca nu ma mai simteam, era atat de bine ... 
    Imediat dupa aceasta intamplare minunata de fiecare data cand ma rugam ma gandeam la ceea ce mi sa intamplat atunci si tanjeam dupa acea traire dar de mai mult de 4 ani nu mai mi sa intamplat sa simt asa ceva ... 
    Am terminat acatistul Sfantului Mucenic Fanurie, imediat l-am inceput pe-al Maicutei Domnului pe care l-am terminat intr-o sambata seara la care duminica a urmat sa ma duc la Sfanta Liturghie. Ajuns acolo, rugaciunea a continuat in care ceream iertare de pacate si mai ales ajutor la Domnului Dumnezeu pentru a gasi un servici, caci imi era foarte greu. Bagasem CV-uri la peste 10 firme cred, nimeni nu s-a aratat interesat sa angajeze ... singura speranta era la Dumnezeu, la Sfintii Lui, la Sfantul Mucenic Fanurie si Maicuta Domnului. Imediat dupa ce Sfanta Liturghie s-a terminat am mers acasa impreuna cu mama mea care si ea se ruga la Dumnezeu pentru ca eu sa gasesc un servici. 
    MINUNE, imediat ce am pasit in casa a inceput sa sune telefonul, un numar necunoscut, am raspuns si interlocutorul meu mi-a spus ca ma suna din partea firmei SC L_ _ _ _ SRL si ca am fost angajat ... nu mai aveam cuvinte, i-am multumit dar gandul meu de multumire era la Dumnezeu, la Sfantului Fanurie si la Maica Domnului care m-au ajutat intru toate. 
    Am inceput sa plang impreuna cu mama mea si ne-am imbratisat, o minune se intamplase ... mort am fost in pacat si am inviat intru iertarea bunului Dumnezeu. 
    Am fost angajat la fix un an de cand imi dadusem demisia, fix de ziua mea, 7 februarie. 

Cuvintele Sfintei Scripturi sunt adevarate: Dacă veţi avea credinţă în voi cât un grăunte de muştar, veţi zice muntelui acestuia: Mută-te de aici dincolo, şi se va muta; şi nimic nu va fi vouă cu neputinţă
 
Taguri: intamplat, S-a, MINUNE, Care, Mi
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0