15 Noiembrie 18

Mesajul autoritatilor pentru salvarea unei vieti: NU PUTEM FACE NIMIC! Rezultatul? Moartea!

  • 30 Octombrie 18
  • Internet
  • 0
    "Ea este Elena. A dat viață la trei copii. La modul cum sunt îngrijiți, deși ea nu a avut parte de dragoste părintească, aș putea spune că este în stare să meargă și pe sub pământ pentru ca ei să fie fericiți. Acum o săptămână a intrat în Biserică, cerându-ne ajutorul pentru a ajunge acasă, după ce a stat internată câteva zile în spital cu copilul cel mic. La îndelungi stăruințe ne-a povestit cu teamă și faptul că vânătăile au fost făcute de concubinul ei aflat în stare de ebrietate, ,,deranjat” de la televizor de plânsul pruncului bolnav.
    Ea a fost … Elena (femeia din colajul de poze cu trei din cei cinci copii alături de ea). În urmă cu aproape un an, după o vizită făcută la domiciliu pentru evaluarea și includerea în programele noastre, ne mărturisea, după ce ne-a cerut să promitem că nu vom spune nimănui, că este bătută frecvent. La Paște am găsit-o cu maxilarul prins în sârme, mâncând cu paiul, după o bătaie cu ciocanul primită de aceeași fiară pentru că nu a găsit suficienți bani de băutură. Ne-am încălcat promisiunea, am vorbit cu autoritațile locale. Răspunsul a fost unul ,,profund birocratic”: NU PUTEM FACE NIMIC!
    Azi noapte, după ce am văzut lacătul pe ușă și crucea din cimitir, mai întâi de toate, m-am rugat Domnului Hristos să vindece sufletelele strivite de groază și de durere ale copilașilor rămași orfani. M-am gândit, mai apoi, la câtă durere, lacrimi și teamă a îndurat Elena până a fi ucisă de un individ adăpostit de lege.
    Într-o țară europeană, într-o comunitate în care sunt plătiți cu foarte mulți bani funcționari care ar trebui să o proteje, mame ca Elena sunt zilnic batjocorite și ucise.
    Domnilor Parlamentari, Domnilor Judecători, Doamna Ministru de Interne, Domnilor Funcționari, înainte de a vă calcula și legiui pensii speciale de zeci de mii de lei, gândiți-vă vă rog că în fața lui Dumnezeu, Elena și toate mamele ca ea, vă vor acuza de impotență funcțională, de indiferenta, iar Dreptul Judecător nu se va lăsa mituit sau amăgit de ,,vicii de procedură”!
    Va cer în numele lui Dumnezeu și al tuturor mamelor și copiilor batjocoriți la adăpostul legii, să schimbați odată aceste legi imbecile, pentru care vă încasați salariile, în timp ce cimitirele se umplu de cruci! Urmează cealaltă Elenă?
Să vă ierte Dumnezeu!" / Sursa: Dan Damaschin
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe

Total online: 5
Vizitatori: 5
Utilizatori: 0