23 Octombrie 18

Mergeți weekendul ăsta la vot!

  • 04 Octombrie 18
  • Stiri de interes
  • 0
    Dincolo de subiectul strict al căsătoriilor între persoane de acelasi sex (numai cand scriu asta ma ingrozesc cat de mult au modificat ăștia perceptia publică în doar 10-15 ani), este prima și ultima șansă pe care o avem de a opri accesul în România al unei ideologii care va deforma ireversibil societatea.

    Căutați "gender politics", "Transitioning (transgender)" "transgender children" ș.a.m.d. Foarte pe scurt: o ideologie politică care susține că sexul cu care te naști nu e tot unul cu identitatea sexuală pe care ți-o asumi. Practic orice om/copil poate "decide" dacă vrea să vrea să fie barbat, femeie sau alt "gen" cu toate efectele ce decurg din treaba asta.

    NU - nu e nicio teorie a conspirației, lucrurile astea se întâmplă deja în SUA și se vor extinde peste tot în lumea occidentală extrem de rapid.

    Dacă îți pute faptul că referendumul e organizat de un guvern controlat de PSD, ține-te de nas. Așa funcționează sistemul. Și alegerile și un eventual referendum #farapenali tot de ei vor fi organizate

    Dacă ți se pare că întrebarea nu e explicit formulată, te înșeli: există o singură formă în care această întrebare putea fi formulată (conform Legii 3/ 2000) - și anume: exact forma în care a fost formulată!

    Dacă crezi că votul tău poate fi deturnat pentru un alt subiect, te înseli: nu există nicio altă lege pentru modificarea Constituției și nici nu poate exista o alta lege deoarece procesul legislativ este unul complex. Se votează strict pentru înlocuirea termenului interpretabil "soți"(din nou: unde am ajuns!) cu termenii "un bărbat și o femeie".

    Dacă crezi că Referendumul este inutil și nu schimba nimic, te înșeli: momentan definiția căsătoriei poate fi modificată de politicieni dupa bunul lor plac. Pentru a-și spăla imaginea la nivel internațional sau fiind supuși presiunilor, o vor face, să nu ai nicio îndoială. Fără consultare publică, fără referendum - fără nimic. Exact așa cum s-a întâmplat în 93% dintre statele în care au fost legalizate căsătoriile între persoane de același sex.

    Daca îți închipui că România are (și) alte priorități, probabil ai dreptate doar ca nu din cauza Referendumului acesta nu avem noi infrastructură, spitale și așa mai departe. În aproape 30 de ani, asta e primul Referendum organizat la inițiativă populară iar costul lui total este o nimica toată față de sumele sparte zilnic de autoritățile publice locale sau centrale.

Un articol scris de George Simion.
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0