17 August 19

Memoriu pentru Maresalul Ion Antonescu

  • 30 Decembrie 14
  • Istorie
  • 0
Memoriu pentru Maresalul Ion Antonescu (deinteres.org)

    Maresalul Ion Antonescu, stralucit militar si om de stat, exemplu de curaj si abnegatie, militant neobosit al cauzei Unirii depline a Românilor, pentru drepturile si dreptatea lor. A fost un fiu devotat al neamului romanesc. Si-a iubit mult tara si neamul, intreaga sa cariera si-a dedicat-o luptei pentru interesele meamului romanesc. Tara i-a apreciat meritele si la recompensat cu cel mai inalt grad posibil al Armatei, de Maresal, si conducator de tara.
 

    Daca s-a alaturat Germaniei in razboi nu a facut-o in scop imperalist, ci pentru a recupera teritoriile si cetatenii nostrii rapiti prin Dictatul Molotov-Ribentrop condamnat de o lume intreaga, inclusiv de Rusia urmasa a URSS-ului. Prin unele intrebari si teste romanii din zilele noastre l-au apreciat ca un bun si devotat roman al tarii sale. Dusmanii lui si a tarii noastre sa-si vada de problemele lor, iar noi romanii sa ne vedem de problemele noastre. Noi romanii respectam si stimam o lume intreaga, si e normal sa pretindem si noi la fel. Pe toti aceia care lupta pentru interesele neamului, sau au cazut in lupta, noi romanii ii considera eroi nostrii. Ion Antonescu nu a fost judecat de un Tribunal international, ci de un Tribunal cu juristi romani tradatori sub amenintarea dusmanului invingator si sub ocupatia lor. Pentru greseala sa de-a urma Germania in razboi, peste granitele teritoriului nostru eliberal, Ion Antonescu a platit suficient cu viata lui.
    Ultimul cuvânt rostit în fata numitului „tribunal” a fost:... Las Tarii mele tot ce a fost mai bun în guvernarea mea. Tot ce a fost rau iau asupra mea, în afara de crima!”.
    Un roman crestin, onest, bastinas, cum a fost Ion Antonescu, nu putea face crimele cu care a fost acuzat. El a fost supranumit "generalul" salvatorul evreilor de la crematoriu, (singura tara care a avut curajul sa primeasca evreii din toata Europa) care ia ajutat sa isi infinteze Statul Israel.
 


Sursa foto: maresalulionantonescu.wordpress.com

    SA SOLICITAM REJUDECAREA PROCESULUI de catre un Tribunal romanesc format din juristi onesti, corecti, specialisti, recunoscuti pe plan international, asa cum este firesc si normal intr-o tara democratica cum este tara noastra !

Memoriu scris de: Viorel Florian

   
 
 
 
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe