23 Martie 19

"Martorii lui Yehova" sunt pro-avort?

  • 15 Martie 19
  • Actualitate
  • 0
    "Stupefactia zilei".

    In timp ce incercam sa-mi rezolv niste probleme printr-o lume tare agitata si debusolata, mai ales sufleteste... m-am intalnit cu doua domnite, intrate in perioada varstei a treia, cu care politicos am intrat in vorba, intrebandu-le daca au vre-un lacas de cult si daca acolo pot gasi un pastor pentru a-l intreba ceva?! Raspunsul a fost da si nu, adica da, au un lacas de cult dar nu au pastor .... stiind faptul ca la ei nu au termenul de "pastor" sau 'preot" (ei se reinventeaza ...probabil ca in viitorul apropiat vor scrie biblia lor personala) ci "bătrâni" sau "supraveghetori", acestia avand resposabilitati mai mari in cadrul cultului. Trecand de acest detalii in care nu doream sa intru la vremea respectiva, le-am intrebat pe distinsele doamne daca doresc sa mearga la "Marsul pentru Viata" din aceasta luna , pe 23...raspunsul a fost evident si aproape spontan, "nu, nu, nu mergem noi la dastea"...eu cu ochii cat "Casa Poporului", le intreb, pai de ce, sunteti pro-avort? Raspuns: a, nu, nu, noi nu facem dastea... Eu: Ok, pai si nu vi se pare normal ca daca va numiti crestini sa si militati pentru viata? Raspunsul repetat a fost: Pai noi nu facem dastea, nu ne intereseaza, noi nu facem avort... Le-am salutat si am mers mai departe in treaba mea ...
    Acum, "zambesc" nedumerit in sinea mea....cum sa stai cu "taraba" in mijlocul trotoarului, sa indemni lumea sa citeasca Biblia, da Biblia aia a lor modificata de ei....si sa indemni lumea sa-si lase Biserica pentru a veni in secta ta, iar tu sa respingi vehement un asemenea Mars care militeaza pentru viata, pentru nasteri, pentru a nu se mai infaptui crima avortului ... !?!
   
    "Inconstienta naste monstrii"

"Atunci mulţi se vor sminti şi se vor vinde unii pe alţii; şi se vor urî unii pe alţii. Şi mulţi prooroci mincinoşi se vor scula şi vor amăgi pe mulţi. Iar din pricina înmulţirii fărădelegii, iubirea multora se va răci. Dar cel ce va răbda până sfârşit, acela se va mântui." (Sfanta Scriptura)
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0