24 Februarie 19

Martirii falsi de la Charlie Hebdo

  • 08 Ianuarie 15
  • Actualitate
  • 1
Martirii falsi de la Charlie Hebdo

    Imaginati-va urmatoarea scena: in noaptea de Inviere, cineva se duce la o biserica ortodoxa din Romania imbracat cu un tricou pe care scrie "crestinii romani se dracuiesc cand stau la coada la anafura". Eu deduc, logic, ca individul va manca o bataie decenta. Asta daca experimentul nu are loc la Vaslui, unde putem fi siguri ca experimentalistul va fi omorat.

    Dar sa zicem ca scapa neomorat. Amenintat va fi sigur, mai ales daca e tot ala care de Craciun a purtat tricoul cu "crestinii romani isi fac daruri cu bani pe care ii fura statului prin evaziune", si care, de Sfanta Maria, a purtat tricoul cu inscriptia "Napoleon zicea ca toate femeile sunt curve, deci si maica Precista este".

    Clar, dementul cu tricouri cu mesaj o sa aiba nevoie de protectia politiei ca sa ramana in viata. Pe toata durata vietii. Asta desi, legal, ai voie sa porti tricouri cu orice, in afara de simboluri naziste sau obscenitati. Nimeni n-o sa puna problema rational, respectiv: De ce trebuie protejat un trepanat care a vrut cu tot dinadinsul sa ofenseze o comunitate religioasa? Nu. Politia din judetul ala o sa-i asigure protectie prostului, ca sa-l tina in viata, desi si-a pus singur viata in mana comunitatii.
 

    Nu sustin terorismul, nici omorurile, iar despre fanaticii religiosi am o parere foarte proasta. Nu aprob si nici nu sustin ce-au facut jegurile alea care, azi, in Paris, au omorat 12 oameni. Dar ma intreb care era/este folosul adus democratiei de "jurnalistii" de la Charlie Hebdo.

    Si le zic "jurnalisti" cu ghilimele pentru ca, in afara caricaturilor anti-islamice care i-au facut celebri, baietii aia nu faceau tocmai jurnalism. N-au publicat anchete care sa scoata la iveala afaceri de coruptie, si nici stiri care sa foloseasca cuiva. Faceau si ei niste misto-uri modeste, chititi complet pe comunitatea islamica. Si-au castigat faima fiind extremi, nu plini de umor. Cautati pe net caricaturile lor: pe bune, alea-s glume? Rade cineva la ele, in afara unor cretini pentru care Islamul este raul suprem pe pamant?

    Pentru glumitele lor de cacat, baietii astia de la Charlie Hebdo au fost amenintati de fundamentalistii islamici inca de acum doi ani, munceau cu un politist in redactie, in timp ce alt politist le insotea redactorul-sef si la baie. Si-au continuat sa faca misto de musulmani.

Articolul complet il puteti citi pe: bogdanstoica.ro

P.S. 1 - Daca te simti foarte ofensat de acest text, te rog sa-ti aduci aminte cum ai reactionat atunci cand presa sportiva franceza a scris ca nationala Romaniei e formata din tigani sau atunci cand la televiziunile franceze s-a difuzat celebrul Le Salut Roumain.

P.S. 2 - La nici 24 de ore de la atentat, pe ebay.com au aparut deja anunturi de vanzare a unor exemplare din ultima editie a ziarul francez, la preturi incepand de la 1.200 de euro. Ce va spuneam?

Multumim pentru sursa: bogdanstoica.ro

   
 
 
 
Lasa un comentariu
avatar
avatar
0 Spam
1
Informatiile scrise in acest articol sunt de foarte mare actualitate,pentru noi toti.
Asemenea cuvinte din articol sincer oare cum le-ar putea cineva comenta,chiar ramai fara cuvinte ,,Nu sustin terorismul, nici omorurile, iar despre fanaticii religiosi am o parere foarte proasta. Nu aprob si nici nu sustin ce-au facut jegurile alea care, azi, in Paris, au omorat 12 oameni. Dar ma intreb care era/este folosul adus democratiei de "jurnalistii" de la Charlie Hebdo.Si le zic "jurnalisti" cu ghilimele pentru ca, in afara caricaturilor anti-islamice care i-au facut celebri, baietii aia nu faceau tocmai jurnalism. N-au publicat anchete care sa scoata la iveala afaceri de coruptie, si nici stiri care sa foloseasca cuiva. Faceau si ei niste misto-uri modeste, chititi complet pe comunitatea islamica. Si-au castigat faima fiind extremi, nu plini de umor. Cautati pe net caricaturile lor: pe bune, alea-s glume? Rade cineva la ele, in afara unor cretini pentru care Islamul este raul suprem pe pamant?''
Este ingrozitor ce se intampla in vremurile actuale in tara noastra si in lumea intreaga,in ce lume traim noi toti.
Multumim si sincere FELICITARI pentru intreg acest articol care inca din titlu ,,Martirii falsi de la Charlie Hebdo'' si prin toate cuvintele scrise dezvaluie tot adevarul in legatura cu ceea ce
s-a intamplat de curand in Franta!
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0