20 Aprilie 18

Marsul pentru VIATA 2018 de la Campina (Prahova) vazut de "deinteres.org"

  • 24 Martie 18
  • Despre familie
  • 1
    Astazi, Dumnezeu ne-a aratat ca dupa nor vine si soare, astfel duhul Ortodox la Marsul pentru Viata de la Campina (judetul Prahova) unde am fost si eu prezent s-a simtit si s-a marturisit dezacordul social cu privire la avort, la anormalitatea crimei.
    Avortul este o crima in adevaratul sens al cuvantului iar medicii care fac avorturi si mai ales cei care promoveaza acest gest de intreruperea unei vieti isi incalca juramantul de intrare in aceasta profesie de medic care spune ca trebuie sa faca orice pentru pastrarea vietii, nu pentru a omora copiii nenascuti.
    La Marsul pentru VIATA organizat si in Campina de catre "Liga Tinerilor Crestini Ortodocsi", filiala Campina a colaborat pentru aceasta si fundatia "Sfantul Mare Mucenic Gheorghe, Purtatorul de Biruinta", niste barbati DACI, romani adevarati cu credinta si demni asa cum erau de mult DACII.
    Plecarea marsului a fost de la "Casa Tineretului" pana in zona parcului "Milia" pornindu-se dupa ce s-a rostit rugaciunea "Tatal Nostru" intr-un cadru in care dupa o zi "caineasca" parca simteam binecuvantarea marelui Dumnezeu prin razele soarelui dulci si mangaietoare. Marsul pentru Viata de la Campina a continuat pasnic si intr-o atmosfera plina de incredere si prietenie comuna unde au fost mult prea putini oameni pentru o cauza atat de mare. Incheierea acestui "mars" a avut loc in parcul Milia unde un preot ortodox impreuna cu Ioana Marica, organizatoarea principala a acestui eveniment care militeaza anual pentru VIATA au tinut cate un discurs dupa care s-a auzit cantat AXIONUL, terminandu-se aceasta zi in rugaciune si credinta in mai bine ... 
    Impresia mea de la acest eveniment a fost ca noi romanii din pacate am ajuns atat de nepasatori si lipsiti de credinta incat ne convine mai mult sa stam pe fotoliu in fata tv-ulul (mult prea viciat) decat sa facem ceva concret in lupta pentru viata.
    Ca tot veni vorba de televiziune, ea a lipsit cu desavarsire cu toate ca a stiut 100% de acest eveniment, doar cativa politisti au fost prezenti, probabil sa ne tina de urat sau ceva ...
    Poate va intrebati firesc " de ce televiziunea prahoveana sau locala, din Campina nu a fost prezenta la un astfel de eveniment?" Un eveniment care a fost sustinut de sute de orase mari din Romania si Republica Moldova si care constituie o importanta deosebita pentru poporul nostru. Raspunsul este evident si cred ca din moment ce ati intrat pe acest site sunteti in stare sa vi-l dati singuri ... la "marsurile" LGBT au fost televiziunile atat de numeroase pentru 3 tantari de nu mai aveau loc unul langa altul, la Marsul pentru Viata de la Campina au lipsit! E clar ca interesele celor cu "parghiile" media sunt cu totul altele decat cresterea frumoasa a acestui popor si oprirea crimelor prin avort.

Lasa un comentariu
avatar
avatar
0 Spam
1
surprised
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe
Colaboratori: www.ioanistrati.ro

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0