23 Martie 19

Lucrurile sunt din ce in ce mai clare in ceea ce il priveste pe parintele Hrisostom Filipescu

  • 03 Noiembrie 18
  • Actualitate
  • 8
    De cateva zile tot Facebook-ul vuieste de nedumerire, de mirare, intrebari si fel de fel de frici in ceea ce-l priveste pe parintele Hrisostom Filipescu. Cercetand amanuntit pagina parintelui, care se pare ca nu mai este administrata de parintele, am constatat ca in ultimele postari avem un SPAM cu un comentariu in care este afisat doar adresa site-ului schismatic "ortodoxinfo", un site care ataca foarte agresiv, chiar jignitor Sinodul Bisericii Ortodoxe Romane, toti Ierarhii si chiar toti preotii care nu sunt de acord cu lucrarea lor de a rupe Biserica si de a opri pomenirea Ierarhilor, pe care acesti schismatici ii considera "masoni, homosexuali, papistasi si nu in ultimul rand, ecumenisti", TOATE aceste caracterizari insiruite de mine se gasesc in postarile de pe pagina mai sus amintita, postari cu o agresivitate izbitor de asemanatoare cu limbajul schismaticilor de pe "ortodoxinfo", limbaj agresiv folosit si contra Catedralei Nationale. Acest site impreuna cu site-ul "saccsiv" sunt varfurile de lance ale lucrarii schismatice din Romania, ele prinzand avand in anul 2016, mai exact de cand a avut loc Sinodul din Creta, mentionat si el pe pagina mai sus amintita. Sinod unde Biserica Ortodoxa Romana a participat si pentru acest fapt acesti schismatici au atacat extraordinar de agresiv Ierarhii, mirenii si preotii care nu au fost de acord cu ei numindu-i ecumenisti si papistasi, termene folosite in multe randuri in ultimele postari de pe pagina mai sus amintita.
    Iata ca in ultimele zile observam aceste "dovezi" izbitor de asemanatoare cu postarile, limbajul agresiv si chiar jignitor al acestor schismatici despre care am publicat multe articole pe pagina noastra numita sugestiv "schismatici", unde va invitam sa le cititi. Astfel, veti ajunge la aceeasi concluzie la care am ajuns si eu ... si anume, dupa ce pe 29 Oct. 2018 apare un articol semnat de Parintele Hrisostom Filipescu unde declara "Fenomenul Rădeni – între patologie psihiatrică și delir religios în masă" si unde scrie foarte bine si corect despre acest fenomen schismatic, BRUSC, pe pagina parintelui se intampla lucruri fara precedent, cuvinte urate, agresivitate, postari irationale, declaratii halucinante ... toate puse pe seama unui calugar atat de bland, de iubitor, chiar PSIHIATRU ... este oare posibil asa ceva? Iar pentru ca poate nu va era de ajuns, mai apar si doi PREOTI care incerca sa linisteasca apele cu cate o declaratie care mai de care mai inexacta, Constantin Sturzu si Visarion Alexa care mai au putin si se contrazic unul pe altul, declarand fara a cunoaste adevarul de fapt.
    Adevarul, dragi frati si surori in Hristos, este DOAR la Dumnezeu. Sa ne rugam pentru parintele, sa cautam doar adevarul, sa nu acceptam declaratii doar de dragul de a avea o opinie, indiferent care ar fi ea si cine a scris-o.

    Sa nu ne pierdem nadejdea in Domnul. Hristos in mijlocul nostru!

UPDATE: Cele mai noi informatii despre parintele Hrisostom Filipescu ii da dreptate parintelui Sturzu cu privire la acest caz
Lasa un comentariu
avatar
avatar
0 Spam
1
Vedeti ca e posibil ca cei de la Radeni sa fi vorbit cu fundamentalistii ca sa il fi rapit pe parintele si sa il drogheze ca el sa scrie chestiunile alea...cum fac scientologii...cred ca o perchezitie la Radeni e necesara
avatar
0
4
Domnule draga, astfel de ipoteze nu putem lansa dar banuielile proprii nu ni le poate opri nimeni ...

Atacurile contra Mitropoliei Moldovei sunt de cativa ani foarte agresive verbal si foarte aproape de atacuri chiar fizice. Dumnezeu ne va lumina si acest aspect!
avatar
0 Spam
2
Sectantii din scientologie isi rapesc criticii, ii drogheaza si apoi ii filmeaza in momente compromitatoare...e acelasi modus operandi...trebuie perchezitie la Radeni si arestati toti colaboratorii ortodoxinfo cunoscuti..e cel mai mare caz de tip scientologic din europa de est aceasta rapire a Pr. HRisostom
avatar
0
5
Rugaciunea si rabdarea, Dumnezeu ne va arata intr-un final adevarul!
avatar
1 Spam
3
Scopul e de a discredita continutul duhovnicesc ortodox al pastoratiei Mitropoliei ortodoxe Marturisitoare a Moldovei si a ierarhului ei...e incredibil ca nepmenitorii au ajuns la rapire si terorism...DOamne pazeste!
avatar
0 Spam
6
Situl ortodoxinfo dupa cate stiu s-a delimitat de gruparea de la Radeni si publica articole pro cei care nu mai pomenesc ierarhii dar sunt inca in comuniune cu BOR,precum Pr.Claudiu Buza,Vasile Iovita,teoloful Silviu Ioan Chirila...Dupa voi nu trebuie luptat impotriva ereziei si Sinodului Talharesc din Creta s-au cum?
avatar
0
7
Numiti "comuniune cu Biserica Ortodoxa" atacand Biserica si slujitorii ei?
Ce a fost eretic la Sinodul din Creta? Intai studiati iar de abia dupa comentati.
avatar
0 Spam
8
Se pare ca omul chiar a luat-o razna: https://i.imgur.com/Sl7fQXA.jpg
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0